-
צוות סיקורים||מערך 18
[RIGHT][B][SIZE=3][COLOR=royalblue]מערך 18[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=black]המערך הזה יהיה קצת שונה,אתם תסקרו על אנימות שאני בספק שאתם מכירים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אני מקווה שתכינו יותר סיקורים במערך הזה.[/COLOR][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][COLOR=royalblue]אני- [COLOR=black]מסקר על האנימה Shuffle!+עוד משהו לבחירתי.[/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen][B]ארווין- [COLOR=black]אתה תסקר רק על סיקור אחד כי ביקשת הפסקה של שבוע,ביקשת ב24 לחודש זאת אומרת שאתה בהפסקה עד חודש שישי,ב1.6 אתה יכול לסקר שוב.[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אתה תסקר על האנימה :Baka to Test to Shoukanjuu[/COLOR][/B][/RIGHT]
[B][B][COLOR=palegreen]לאון-[/COLOR][COLOR=black] אתה תסקר גם על אנימה אחת,תסקר על [/COLOR][COLOR=black]Yokuwakaru Gendaimahou.[/COLOR][/B][/B]
[B][COLOR=royalblue][B][COLOR=palegreen]רומה- [/COLOR][COLOR=black]אתה תסקר על האנימה Kemono no Souja Erin + סיקור על בליץ'/נארוטו.[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue][B][COLOR=#98fb98]אדון פריון- [/COLOR][COLOR=black]תזכיר לי איך קוראים לך?אתה תסקר על האנימה Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto ועוד סיקור כרצונך.[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[RIGHT][COLOR=royalblue][B][B][COLOR=red]יש לכם עד מוצאי שבת ה-5.6.[/COLOR][/B][/B][/COLOR][/RIGHT]
-
אין לי מושג מה זה Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto?
וזה עומר
-
[quote=אדון פריון;622244]אין לי מושג מה זה Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto?
וזה עומר[/quote]
בשביל זה יש אינטרנט,חפש על האנימה מידע תקרא מה שתוכל ותרשום מה שלמדת עלייה.
-
ניתן למצוא מידע על האנימות האלה בגוגל...
יש לך גם אתר שמתרגם אנגלית לעברית בשם מורפיקס.
תתחיל לעבוד.
-
-
אוקיי .
אני אתחיל כבר עכשיו ..יש לי איזה שעה פנויה.
-
-
-
נ אור אין לי על מה לסקר בבליץ' או בנארוטו .. כי כבר סיקרו כמעט על הכל...
-
רומה אז תסקר על
[B]אתה תסקר על האנימה Kemono no Souja Erin [/B]
-
-
[quote=TheRealPimpRoma;622506]נ אור אין לי על מה לסקר בבליץ' או בנארוטו .. כי כבר סיקרו כמעט על הכל...[/quote]
על נארוטו שיפודן אין כלום חוץ מדף העלילה שהכנתי..
אתה גם יכול לעשות לפחות את האנימה שביקשתי שתעשה.
-
[b]רומה אני דיי מאוכזב שלא הכנת את הסיקור,ובגלל שלא הייתי פה כמה ימים נוספו לכולכם עוד ארבעה ימים מעבר לזמן שקיבלתם.[/b]
[b]נעול.[/b]