הקדשת 7000 חגיגית ופלצנית במיוחד
[SIZE=7]ה[COLOR=red]ק[COLOR=blue]ד[COLOR=darkorchid]ש[COLOR=yellow]ת [COLOR=darkred]7[COLOR=lime]0[COLOR=slategray]0[COLOR=darkorange]0[COLOR=olive]!!![/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=darkorchid][COLOR=yellow][COLOR=darkred][COLOR=lime][COLOR=slategray]
[COLOR=red][SIZE=7][COLOR=red][SIZE=3][COLOR=red][U][B]דברי פתיחה:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][SIZE=3][COLOR=red]קודם כל רציתי להגיד לכולם....................................... סתמו ת'פה!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][SIZE=3][COLOR=red]צריך שיהיה שקט באולפן [שלי D:] כדי שאני אוכל להפליץ/לאכול/לכפכף פיתות מחמד[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=3]כל מילה מיותרת שתאמר פה ע"י איזה מישהו[COLOR=white] טעמבעל[COLOR=black], תמחק על ידי בעזרת המחק הקסום הבלתי נראה והפלצני במיוחד שלי[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=red][SIZE=3][COLOR=red]שוקו ותפוזים לא הולך ביחד, תאמינו לי, ניסיתי.. אז: Don't Do It At Home[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]אבני מחמד מדברות מוזמנות בשמחה, אני מת עליהם הם מצחיקים מאוד! D:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]טוב.. אז בלי כל דיבורים חסרי כל תועלת דתית או השמנתית.. בואו נמשיך להקדשות המבורכות![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=3][COLOR=green]ארוין~ חבר מאוד טוב, כמו אח שלי שלא קשור אלי בשום צורה.. יוצר לוגואים מדהימים אך מוזרים שלא מובנים אפילו על ידי חייזרי בטטות מעופפים בשמי גלקסיית הבטטות המעופפות.בקיצור.. ארוין המלך[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=red][SIZE=3][COLOR=cyan]שחר~ חבר ותיק שרק חזר לפורום במשתמשו הישן וכבר פתח את משחקנו המשותף הישן, הנ"ל דנ"ל וכל מילה נוספת מיותרת בגלל שחביתה זה כמו חולצה מכופתרת.[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=red][SIZE=3][COLOR=darkorange]תמיר~ חבר חדש חבר חביב השתן בשקט (!) ולמסביב, אוטו, מכונית וגם מטוס אותך ביחד לא יצליחו לדחוף (יא שמן!!!)[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=red][SIZE=3][COLOR=indigo]יובל~ חבר ישן וזקן מאוד כל דבר שמאוד אכיל אותו בתוך שנייה מפיל [רזה.. ):]. פיתות עם חומוס וגם חמין, מוקוס שוקו ומיץ תפוזים, שום דבר לא עוזר נגד מפגרים...[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=red][SIZE=3][COLOR=lime]אביעד~ ספרטה בלב שלי תמיד תשאר, חרא אכיל לא ממהר וגם צב איטי מלקק הרבה את מיקי (בוגנים).[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=7][COLOR=red][SIZE=3][COLOR=dimgray]קורן~ גם אתה חבר חדש אבל אין לי כוח לחרוזים ולהשתן סביב שוב XD.. אז פשוט שב וכמו בההערה הראשנוה.. סתום ת'פה![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][SIZE=7][COLOR=red][COLOR=sienna][SIZE=3]אלבז~ אין לי מושג איך לך קוראים פלולות, תוכי וגם תחורים מיקי בוגנים שותה מרקים, מרק של איטריות בריח[/SIZE] [SIZE=3]מגעיל.[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][COLOR=red][COLOR=red]red dd~ מה השם שלך לי עוד לא אמרת וגם לשטוף ידיים אולי שכחת, אם תשתה מיץ עגבניות יצאו לך חצ'קונים בריח מרגליות. שווה לנסות![/COLOR][/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=red][SIZE=7][SIZE=3][COLOR=red]ולכולם, משפט לחיים שלמדתי מעומר: הבנים נים נים והבנות נות נות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=7][SIZE=3][COLOR=red]*מי ששכחתי שיגיד לי פה ואני אוסיף חרוז P:[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]