ראיקו אנטיי סויקון מיוטו ארטיקנו לוגיה ומיו.
הם כולם ברמות 100 איזה סטים להביא להם?
והחלטתי לשחק ביפנית לא באנגלית ככה שלא אוכל לתת להם את הטבע שלהם.
Printable View
ראיקו אנטיי סויקון מיוטו ארטיקנו לוגיה ומיו.
הם כולם ברמות 100 איזה סטים להביא להם?
והחלטתי לשחק ביפנית לא באנגלית ככה שלא אוכל לתת להם את הטבע שלהם.
צ'יטר:doubt: XD
לפני שאתה ממהר להרכיב סטים לפוקימונים שים לך שיש לך כפל סוגים
מיוטו-מיו
חוץ מזה שיהיה לך קשה לנצח קרבות ככה,כמעט לכל הפוקימונים יש סוג אחד.
ואם אתה כבר עושה שישיה של Ubers,יש פוקימונים יותר חזקים ממה ששמת שגם מכסים 2 סוגים..
שים את הו-או במקום אנטיי,קיוגר במקום סוויקון,ארסאוס ממש חזק ואתה יכול להפוך אותו לכל סוג שחסר לך...
[quote=SexStyle;626043]צ'יטר:doubt: XD
לפני שאתה ממהר להרכיב סטים לפוקימונים שים לך שיש לך כפל סוגים
מיוטו-מיו
חוץ מזה שיהיה לך קשה לנצח קרבות ככה,כמעט לכל הפוקימונים יש סוג אחד.
ואם אתה כבר עושה שישיה של Ubers,יש פוקימונים יותר חזקים ממה ששמת שגם מכסים 2 סוגים..
שים את הו-או במקום אנטיי,קיוגר במקום סוויקון,ארסאוס ממש חזק ואתה יכול להפוך אותו לכל סוג שחסר לך...[/quote]
אני צריך אותם בשביל הבאטל פרונטיר ככה שלא אכפת לי מהכפל סוגים אני יודע שחלקם לא יכולים להכנס לחזית הקרב אבל עשיתי קוד שיהיה אפשר להכניס אותם ובגלל זה אני צריך סטים למי שטועה למה אני משחק ביפנית כי נרשמתי לקורס ללימוד יפנית .
[quote=NIKO;626056]אני צריך אותם בשביל הבאטל פרונטיר ככה שלא אכפת לי מהכפל סוגים אני יודע שחלקם לא יכולים להכנס לחזית הקרב אבל עשיתי קוד שיהיה אפשר להכניס אותם ובגלל זה אני צריך סטים למי שטועה למה אני משחק ביפנית כי נרשמתי לקורס ללימוד יפנית .[/quote]
חחחחחחחחחחחחח
למה בידיוק? בישביל שתוכל לראות ת'אנימות בלי תרגום ולשחק פוקימון לפני שהוציאו גרסא אמריקאית? תהיה בריא XD
בכל מקרה.. כנס לאתר smogon יש שם סטים בשפע.. הייתי מרכיב לך בעצמי אבל אני לא טוב כשמדובר באגדיים :O
[quote=Just Haim~;627233]חחחחחחחחחחחחח
למה בידיוק? בישביל שתוכל לראות ת'אנימות בלי תרגום ולשחק פוקימון לפני שהוציאו גרסא אמריקאית? תהיה בריא XD
בכל מקרה.. כנס לאתר smogon יש שם סטים בשפע.. הייתי מרכיב לך בעצמי אבל אני לא טוב כשמדובר באגדיים :O[/quote]
כי זאת המדינה הכי מתקדמת בעולם ולכן שווה ללמוד יפנית בלי קשר לסדרות אנימה.
תביא לי קישור לאתר בקשה.
[quote=NIKO;627309]כי זאת המדינה הכי מתקדמת בעולם ולכן שווה ללמוד יפנית בלי קשר לסדרות אנימה.
תביא לי קישור לאתר בקשה.[/quote]
[url]http://www.smogon.com/[/url]