יש לי Ps3 Slim שמשום מה לא מעלה לי משחקים של Ps2 למה?
אם הבנתי נכון אז הps3 הישן יותר יעני הגדול יותר [של60gb?]יכול להעלות משחקי Ps2? וגם ראיתי פעם אחד גדול כזה רק של 80gb הוא יוכל להעלות משחקי Ps2? יש אפשרות לגלישה באינטרנט גם בPS3 הגדול?
Printable View
יש לי Ps3 Slim שמשום מה לא מעלה לי משחקים של Ps2 למה?
אם הבנתי נכון אז הps3 הישן יותר יעני הגדול יותר [של60gb?]יכול להעלות משחקי Ps2? וגם ראיתי פעם אחד גדול כזה רק של 80gb הוא יוכל להעלות משחקי Ps2? יש אפשרות לגלישה באינטרנט גם בPS3 הגדול?
יש לי את השמן, הישן יותר, ולא.. הוא לא תומך שמשחקי Ps2 הוא כותב שהפורמט לא נכון.. ואפשר לגלוש באינטרנט איתו, זה בערך אותו הדבר..
[quote=Kratos;626485]יש לי את השמן, הישן יותר, ולא.. הוא לא תומך שמשחקי Ps2 הוא כותב שהפורמט לא נכון.. ואפשר לגלוש באינטרנט איתו, זה בערך אותו הדבר..[/quote]
רגע אז אין בכלל אף PS3 כלשהו שמסוגל להפעיל משחקי ps2 בכלל?
אני לא בטוח אם יש או אין אבלי לפי מה שאני בדקתי אצלי הוא לא תומך, אם אצלך גם לא תומך אז סביר להניח שאין..
יש לי Ps 3 גם את השמן ואת הדק ובשמן אני אצלחתי לשחק הם כמה משחקי פלסטישן 2 וגם אפשר לשחק נגד אנשים בעולם כמו בפיפא
אז יש מצב שרק חלק מהמשחקים אפשר.. אני ניסיתי כל מה שיש לי וזה לא עבד, אבל אם אתה אומר שעובד אז כנראה שרק חלק מהמשחקים עובדים..
[quote=TKNUD;629256]יש לי Ps 3 גם את השמן ואת הדק ובשמן אני אצלחתי לשחק הם כמה משחקי פלסטישן 2 וגם אפשר לשחק נגד אנשים בעולם כמו בפיפא[/quote]
הps 3 השמן שיש לך הוא של כמה GB?