אם יש לכם שאלה\מענה פה.
המדריך:[url]http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=22809[/url]
Printable View
אם יש לכם שאלה\מענה פה.
המדריך:[url]http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=22809[/url]
טעות...שכחת לציין שצריך לנצח את האחיות איווי בעיר המכון הרביעי(מכון הרוח) לפני שהולכים לLugia/Ho-ho(בss/hg בהתאמה).
לגבי תפיסת מיוטו, אפשר גם להגיע אליו בלילה ולנסות להשתמש בdusk ball, לדעתי יותר טוב מאשר ultra ball.
אבל סה"כ מדריך טוב, קבל ח"ח על ההשקעה.
יש לך טעות,-סוג מים לא טוב על סוויקון,-ומדריך מושקע מאוד.
שמעו עשיתי כמה טעויות ואני בקרוב יעשה מדריך נוסף
המדריך לוקה בחסר.
בעיקר מידע על איך למצוא את האגדיים, שזה אמור להיות החלק הכי חשוב במדריך.
וגם ההמלצות לקרב לא כ"כ טובות.
יש עוד הרבה מה לשפר במדריך הזה.
במידה ותשפר, אמחוק את התגובות במדריך עצמו ושתסיים, אם הוא יהיה כמו שצריך, המדריך גם ינעץ.
בנתיים יש עוד עבודה על זה.
אני משחק בהרט גולד,
א.איך משיגים את נוצת הכסף בשביל לעבור את האיש שחוסם את הדרך ללוגיה?
ב.הלכתי להשיג את הוהו יש לי את נוצת הקשת ועשיתי את כל מה שצריך אבל שהגעתי לנקודה שהאחיות איווי היו אמורות להיות שם הם לא היו והוהו לא הגיע.. משהו יודע למה?
[QUOTE=DorXsceptile;769909]אני משחק בהרט גולד,
ב.הלכתי להשיג את הוהו יש לי את נוצת הקשת ועשיתי את כל מה שצריך אבל שהגעתי לנקודה שהאחיות איווי היו אמורות להיות שם הם לא היו והוהו לא הגיע.. משהו יודע למה?[/QUOTE]
נלחמת באחיות איווי בעיר המכון הרביעי?
יש לי שאלה איפה זה מערת סרוליין אני רוצה ללכוד את מיוטו ועברתי על 2 המחוזות ולא ראיתי שום מערת סרולין איפה זה ?
[quote=koochi;790849]יש לי שאלה איפה זה מערת סרוליין אני רוצה ללכוד את מיוטו ועברתי על 2 המחוזות ולא ראיתי שום מערת סרולין איפה זה ?[/quote]
זה בעיר סרוליין XD
[quote=DorXsceptile;769909]אני משחק בהרט גולד,
ב.הלכתי להשיג את הוהו יש לי את נוצת הקשת ועשיתי את כל מה שצריך אבל שהגעתי לנקודה שהאחיות איווי היו אמורות להיות שם הם לא היו והוהו לא הגיע.. משהו יודע למה?[/quote]
א. את נוצת הכסף משיגים בעיר פיוטר(המכון של ברוק). יש שם מין גבעה קטנה כזו עליה עומד אדם זקן, אתה מדבר איתו והוא נותן לך אותה.
ב. מה שברוק אמר אני מניח.
[quote=koochi;790849]יש לי שאלה איפה זה מערת סרוליין אני רוצה ללכוד את מיוטו ועברתי על 2 המחוזות ולא ראיתי שום מערת סרולין איפה זה ?[/quote]
אם אתה הולך על גשר הזהב שמוביל לבית של ביל, תוכל לראות את המערה של מיוטו משמאלך. אתה צריך לשחות קצת ואז אתה מגיע אליה.