3000 , זה שלי לא של אף אחד אחר!
[B][U][SIZE=7]3[/SIZE][SIZE=6]0[/SIZE][SIZE=5]0[/SIZE][SIZE=4]0[/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4]3[/SIZE][SIZE=5]0[/SIZE][SIZE=6]0[/SIZE][SIZE=7]0[/SIZE][/U][/B]
[B][U][COLOR=#ff0000][SIZE=6]ג[COLOR=blue]ם [/COLOR][COLOR=seagreen]ל[/COLOR][COLOR=darkred]י [/COLOR][COLOR=orange]מ[/COLOR][COLOR=gray]ו[/COLOR][COLOR=purple]ת[/COLOR][COLOR=lightblue]ר [/COLOR][COLOR=navy]ל[/COLOR][COLOR=darkolivegreen]א[/COLOR][COLOR=black]?[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=red]ה[COLOR=blue]ק[/COLOR][COLOR=red]ד[/COLOR][COLOR=blue]ש[/COLOR][COLOR=red]ו[/COLOR][COLOR=blue]ת[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=3][COLOR=#0000ff]שקד - איזה שמן :D , רצית ראשון לא ? קיבלת , מה נותר לי לומר? אתה ממש אכזר , רק חבל שאתה עסוק בדיבורים שבמקום אתה יכול להשקיע יותר במשחקים![/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=3][COLOR=red]ארווין - יותר שמן ויותר מרובע , חבל שלא השארת לי הזמנה , השמנמן של הפורום הסמוי שלנו ארויניהו הפרופסור לכלום.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=3][COLOR=seagreen]תומר - גם לבן דוד שלי קוראים תומר , תמשיך להשקיע =][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=3][COLOR=darkred]בויזל - זה השם היחיד שאני יודע , חבל שאותו רק אוהב אתה שומע?[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=3][COLOR=#8b0000][COLOR=orange]דניס - להוסיף אותך אתה ביקשת , למרות אתה אותי לא הכרת , אתה הכי שמן בעולם אפילו גוק לידך משולם , סתם זה לא אישי רק אני מקווה שלא תבכה שאתה חמישי , סתם צוחקים דניס! תמשיך להשקיע בפורום ירוק משקיען[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=3][COLOR=lightblue]הקדשה מיוחדת לכל מי שמשחק במשחק שלי מקווה שתמשיכו להנות! כי יש לעוד הרבה לצפות![/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][COLOR=lightblue][COLOR=red][SIZE=3]א[COLOR=blue]ם [/COLOR][COLOR=sandybrown]ע[/COLOR][COLOR=darkred]ו[/COLOR][COLOR=seagreen]ד [/COLOR][COLOR=purple]מ[/COLOR][COLOR=gray]ש[/COLOR][COLOR=black]ה[/COLOR][COLOR=navy]ו [/COLOR][COLOR=darkslategray]ר[/COLOR][COLOR=plum]ו[/COLOR][COLOR=lightblue]צ[/COLOR][COLOR=palegreen]ה [/COLOR][COLOR=sienna]ה[/COLOR][COLOR=darkslateblue]ק[/COLOR][COLOR=magenta]ד[/COLOR][COLOR=olive]ש[/COLOR][COLOR=red]ה [/COLOR][COLOR=blue]א[/COLOR][COLOR=sandybrown]נ[/COLOR][COLOR=darkred]י [/COLOR][COLOR=seagreen]א[/COLOR][COLOR=purple]ו[/COLOR][COLOR=darkolivegreen]ס[/COLOR][COLOR=black]י[/COLOR][COLOR=darkslategray]ף [/COLOR][COLOR=plum]א[/COLOR][COLOR=lightblue]ו[/COLOR][COLOR=palegreen]ת[/COLOR][COLOR=sienna]ו [/COLOR][COLOR=navy]ב[/COLOR][COLOR=magenta]ש[/COLOR][COLOR=olive]מ[/COLOR][COLOR=red]ח[/COLOR][COLOR=blue]ה [/COLOR][COLOR=sandybrown]ר[/COLOR][COLOR=darkred]ב[/COLOR][COLOR=seagreen]ה[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/U][/B]