-
צוות סיקורים||מערך 19
[B][SIZE=4][COLOR=royalblue]מערך 19[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=black]המערך הקודם לא היה הכי מוצלח אני מצפה מכולכם להכין את כל הסיקורים שאבקש הפעם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]ארווין-[/COLOR][COLOR=black]סיקור אחד על ריבורן וסיקור אחד על צ'ובסה כרוניקל.[/COLOR][/B]
[COLOR=#4169e1][COLOR=palegreen][B]לאון- [COLOR=black]סיקור על אינויאשה על העלילה וגם על כמה דמויות ראשיות + סיקור על מה שתרצה,מה שנוח לך.[/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#4169e1][B][COLOR=palegreen]רומה-[/COLOR][COLOR=#000000]אתה תסקר על האנימה Kemono no Souja Erin בפעם הקודמת לא הכנת סיקור על זה ואני מצפה שהפעם תכין.בנוסף אתה יכול להכין עוד סיקור כרצונך,על מה שתרצה.[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#98fb98]עומר- [/COLOR][COLOR=black]על איזה אנימות אתה יכול לסקר? תכין סיקור אחד של דרגון בול,על מה שתרצה בדרגון בול וסיקור אחד על מה שתרצה ביוגיהו.[/COLOR][/B]
[B]יש לכם שבוע,עד ל- 16.6[/B]
-
אתה יכול לתת רעיונות איזה סיקורים של דרגון בול יש לי מוכן של יוגי הו
-
-
[quote=אדון פריון;630475]אתה יכול לתת רעיונות איזה סיקורים של דרגון בול יש לי מוכן של יוגי הו[/quote]
תסתכל באתר / בלינקייה תחשוב מה חסר ותסקר על זה.
-
[quote=אדון פריון;630475]אתה יכול לתת רעיונות איזה סיקורים של דרגון בול יש לי מוכן של יוגי הו[/quote]
הנה לך רעיון לדרגון בול תעשה על צוות גינאו
-
-
עשיתי את שני הסיקורים.
אני יודע לסקר טוב על יוגי הו אם הקרמבויז נחשב לסדרה מצוירת אני יכול גם עליה אם תרצה גם פיניאס ופרב גם באקוגן אני מעולה בזה.
-
[b]אני דיי מאחר,לא היה לי ממש זמן לפורום.[/b]
[b]המערך נגמר והנושא ננעל.[/b]