אני משחק בתוכנה שנקראת desmume היא תוכנה ממש טובה אבל אני לא יודע איך להגביר את המהירות..... וזה די מעצבן לשחק לאט.... בבקשה תעזרו :)
Printable View
אני משחק בתוכנה שנקראת desmume היא תוכנה ממש טובה אבל אני לא יודע איך להגביר את המהירות..... וזה די מעצבן לשחק לאט.... בבקשה תעזרו :)
[quote=buizel שולט;631046]אני משחק בתוכנה שנקראת desmume היא תוכנה ממש טובה אבל אני לא יודע איך להגביר את המהירות..... וזה די מעצבן לשחק לעט.... בבקשה תעזרו :)[/quote]
שמע לי אחי תוריד תוכנה שנקראת WinDS pro זה יותר טוב מהתוכנה שלך
*וככה רושמים לאט :) חחח
גקדצוצק זה חלק מהwinds
[QUOTE=DarK LuGiA;631049]שמע לי אחי תוריד תוכנה שנקראת WinDS pro זה יותר טוב מהתוכנה שלך
*וככה רושמים לאט :) חחח[/QUOTE]
אוקיי תודה ואני יודע שככה רושמים.... פשוט כתבתי ממש מהר ולא שמתי לב.... בכל זאת תודה על התיקון וגם עוד מ/שהו..... בקשר להגדרות בתוכנה שאמרת אני לא מצליח תצלם בבקשה ותראה לי..... אני לא מבין בנעוץ.... תןדה:)
[quote=buizel שולט;631056]אוקיי תודה ואני יודע שככה רושמים.... פשוט כתבתי ממש מהר ולא שמתי לב.... בכל זאת תודה על התיקון וגם עוד מ/שהו..... בקשר להגדרות בתוכנה שאמרת אני לא מצליחה תצלם בבקשה ותראה לי..... אני לא מבין בנעוץ.... תןדה:)[/quote]
א צריך פשוט תשחקי במשחק עם ההגדרות הקיימות ום יש לך סך שחור שימי את הקוד הזה ותפעילי אותו כל פעם שאת משחקת:
020DE16C E1A00000
020D3FA8 E1A00000
[QUOTE=DarK LuGiA;631063]א צריך פשוט תשחקי במשחק עם ההגדרות הקיימות ום יש לך סך שחור שימי את הקוד הזה ותפעילי אותו כל פעם שאת משחקת:
020DE16C E1A00000
020D3FA8 E1A00000[/QUOTE]
תודה ואני בן! בטעות יצא לי מצליחה.... חח......