יש מצב שאש בסופו של דבר יהפוך למאסטר פוקימונים
כי עד עכשיו הוא חזק אבל אני לא רואה שהוא ברמה של אלוף!
והוא גם הפסיד פעם בליגה.
Printable View
יש מצב שאש בסופו של דבר יהפוך למאסטר פוקימונים
כי עד עכשיו הוא חזק אבל אני לא רואה שהוא ברמה של אלוף!
והוא גם הפסיד פעם בליגה.
אם אש יהפוך למאסטר פוקמונים הסידרה תיגמר כי זה המטרה שלו וחוץ מזה הוא צעיר ואני לא רואה אותו אלוף המאסטר קודם כל הוא הפסיד לכל הרביעיה המובילה של מחוז שינו וגם הפסיד כמה פעמים למאמנים במהלך המסע וגם למאמני המכון גם בקנטון גוטו הוואן ושינו לא ברור אם הוא יהיה בכלל מאסטר פוקמונים הכי טוב בעולם זה באמת יהיה משהו נדיר אבל לא רואה מצב שזה יקרה אלה אם כן פוקמון תגיע למחוז אחרון ופרק אחרון .
בכל ליגה הוא הפסיד עד היום .
לפי דעתי אש לא יצליח להיות מאסטר אבל אם אני הייתי היוצרים של הסידרה הייתי עושה שאש יהפוך לאלוף ואז הגיבור החדש יהיה מעריץ גדול של אש ומטרתו תיהיה גם להיות אלוף
לפי דעתי זה היה יכול להיות מגניב
אבל איך הוא יכול להיות אלוף שאת פול הוא לא מנצח
אני משש רוצה שאש ינצח בליגה של שינו ואז בעונות של הדור החמישי הדמות הראשית יהיה ג'ימי והחברים שלו אלה החברים הדברי הימים.... זה שיש לו מגניום וזאת שיש לה קרוקנוו
מה שמעצבן שעוד מעט כבר יש 15 עונות אבל אש עדיין ילד בן 10..
שיעשו כמו בנארוטו שבאחת העונות נותנים לו עוד כמה סנטימטר לכובע ושהוא יפסיק להיות כזה חנון "פיקאצ'ו אי לאב יו" כל היום..
שיהיה יותר כמו פול D:
[QUOTE=Just Haim~;636733]מה שמעצבן שעוד מעט כבר יש 15 עונות אבל אש עדיין ילד בן 10..
שיעשו כמו בנארוטו שבאחת העונות נותנים לו עוד כמה סנטימטר לכובע ושהוא יפסיק להיות כזה חנון "פיקאצ'ו אי לאב יו" כל היום..
שיהיה יותר כמו פול D:[/QUOTE]
הוא באמת צריך להפסיק עם הגישה הזאת ...
אבל שלא אהיה כמו פול!
פול מעצבן שצריך להביא על כל דבר דעה שלילית ...
אבל פול הוא מאמן קטלני וחזק ביותר בגלל ה יש לו גישה כזאת
ואש הוא הילד שחביב על כולם חחח
אני מעדיף שאש יהיה כמו גארי ראו במחוז שינו אייך גארי התבגר קצת ונהיה יותר מבוגר מאשר שהוא היה בליגת אינידגו.
אבל גארי נהיה חנון...למרות שאני חולה עליו.....
אני חולה על גארי חחח הוא חזק
אבל הוא באמת ניהיה חנון חח
פעם הוא קטלני כמו פול