איך אני יכול להוריד משחקים לds מהמחשב??
Printable View
איך אני יכול להוריד משחקים לds מהמחשב??
תכתוב בגוגל את שם המשחק שאתה רוצה להוריד
ומשם תחפש באתרים הורדה שבחינם ואז תוריד
תחכה עד שזה ירד עם זה לא יתקע באמצע בגלל בעיות איטרנט
ואז תתקין ותתחיל לשחק
תהנה עם המשחק:)
אתה לא מסביר לו נכון אתה צריך א' Ds קורא פרוצים ב' כרטיס פריצה ג' להוריד ד' לשחק
לכל Ds אפשר להכניס כרטיס פריצה,אבל זה משהו שצריכים לקנות..
אם אין לך אז חובה לקנות,או שאתה רוצה לשלם על כל משחק 200 שקל במקום פשוט להוריד בחינם...
[quote=SexStyle;639945]לכל Ds אפשר להכניס כרטיס פריצה,אבל זה משהו שצריכים לקנות..
אם אין לך אז חובה לקנות,או שאתה רוצה לשלם על כל משחק 200 שקל במקום פשוט להוריד בחינם...[/quote]
ועוד שאלה?
יש הבדל בין ds,dsi,dsl ?
כן,אבל לא הבדל גדול...
אם אתה קונה אני ממליץ לך על Dsl.
Dsi עולה יותר ואין הבדל משמעותי בין Dsl לdsi.
את הds השמן נראה לי שכבר לא מוכרים..
יש הבדל גדול בין DS ל-DSi-לDSi אי אפשר להכניס פריצה(בן דוד של חבר שלי ניסה והוא לא הצליח)
אם אתה רוצה להוריד תוריד דרך טורנט,כי באמיול זה יכניס לך וירוסים...
אז בקיצור איך אני מוריד ומכניס את המשחק ל-dsl ?
עם הכרטיס פריצה יביאו לך דיסק און קי שמצד שני אתה מכניס תכרטיס זיכרון ומעביר משחקים..
[quote=מחתונים;639991]עם הכרטיס פריצה יביאו לך דיסק און קי שמצד שני אתה מכניס תכרטיס זיכרון ומעביר משחקים..[/quote]
ואז זה מועבר ישירות לds ואני יכול להכנס לזה כמו תיקייה ולשחק?
אתה צריך לקנות בנפרד כרטיס זיכרון(מקרו Sd) וכשאתה מוריד אתה מכניס את הכרטיס לדיסק און קי,מחבר למחשב ומעביר את זה לדיסק.לאחר מכן אתה מוציא את הכרטיס זכרון ומכניס לפריצה ומשחק.
איזה סיבוך זה חחח
אני אולי יקנה ds מ-יד 2
[QUOTE=DarK LuGiA;639949]ועוד שאלה?
יש הבדל בין ds,dsi,dsl ?[/QUOTE]
כה יש אבל ההבדל הכי חזק זה המצלמות אני ממליץ לך על ה DSL הכי זול והכי פשוט
[QUOTE=DarK LuGiA;639985]אז בקיצור איך אני מוריד ומכניס את המשחק ל-dsl ?[/QUOTE]
שמע דבר ראשון אתה צריך לקנות צ'יפ (אם אתה רוצה אני יכול להביא לך חנות טובה וזולה שיש שם ג DS זולים מאוד) שהוא עולה 250 שקל כולל 4GB שמספיק ל 50+ משחקים ! דבר שני אתה מוריד משחקים מהאנטרנט אני ימצא לך אתר טוב אם אתה רוצה דבר שלישי אתה שם את ה USB של הפריצה (אתה מקבל עם הפריצה USB) שם שם את המשחקים מחזיר את זה וזהו אתה יכול לשחק
[QUOTE=Master GoKu;639965]יש הבדל גדול בין DS ל-DSi-לDSi אי אפשר להכניס פריצה(בן דוד של חבר שלי ניסה והוא לא הצליח)
אם אתה רוצה להוריד תוריד דרך טורנט,כי באמיול זה יכניס לך וירוסים...[/QUOTE]
בטח שאפשר להכניס פריצה ! ואיזה שטויות אין ב DS וירוסים ...
[quote]בטח שאפשר להכניס פריצה ! ואיזה שטויות אין ב Ds וירוסים ...[/quote]
1)כשדיברתי על הפריצה התכוונתי ל-r4.
2)זה יכניס וירוסים למחשב/לפריצה,לא ל-ds.
אני הבנתי על מה אתם מדברים ואני צריך אתר להורדת משחקים לדיאס.