שלום,אני רוצה לשאול שאלה.
אש ופיקאצ'ו הם אולי הצמד הכי קרוב שיש ואש לקח את פיקאצ'ו לכל המחוזות שהם היו ביחד אבל הפוקימונים של אש לא מקנאים?כאילו שאש לוקח את פיקאצ'ו כל הזמן איתו והם נשארים אצל הפרופסור.
אם הייתי פוקימון שלו הייתי ממש עצבני חחחחח
Printable View
שלום,אני רוצה לשאול שאלה.
אש ופיקאצ'ו הם אולי הצמד הכי קרוב שיש ואש לקח את פיקאצ'ו לכל המחוזות שהם היו ביחד אבל הפוקימונים של אש לא מקנאים?כאילו שאש לוקח את פיקאצ'ו כל הזמן איתו והם נשארים אצל הפרופסור.
אם הייתי פוקימון שלו הייתי ממש עצבני חחחחח
היחידות שהראו קנאה כלשהי זו צ'יקוריטה וזה בכלל לפני שאש השאיר אותה אצל אוק.
צ'יקוריטה הפיגה קינאה רבה בפיקאצ'ו, אבל עם הזמן זה עבר לה.
כנ"ל לגביי איפום, וגם לה זה עבר.
[quote=shlomii4;641691]שלום,אני רוצה לשאול שאלה.
אם הייתי פוקימון שלו הייתי ממש עצבני חחחחח[/quote]
הם לא יפרידו בינהם , אפילו שכולם מקנאים , את האמת לפי מה שרואים הם נהנים אצל אוק
אבל זה מעצבן,למה הוא לוקח אותו תמיד לכל המקומות החדשים ואת השאר לא? כאילו העיקר הם שמחים לראות אותו אבל עדיין הם לא איתו תמיד.
ובאיזה פרק היא הפגינה קנאה? ובייליף הוא זכר או נקבה?
[quote=shlomii4;641773]אבל זה מעצבן,למה הוא לוקח אותו תמיד לכל המקומות החדשים ואת השאר לא? כאילו העיקר הם שמחים לראות אותו אבל עדיין הם לא איתו תמיד.
ובאיזה פרק היא הפגינה קנאה? ובייליף הוא זכר או נקבה?[/quote]
בפרק אחרי שהוא תופס אותה אז מחליטה לברוח כי הוא לא אוהב אותה וכל פעם שהיא רואה את פיקאצ'ו ליד אש היא נדחפת ומלטפת אותו
הפוקימונים של אש לא הכי רוצים לצאת איתו..... כי אם למשל הם היו רוצים אז הם היו מבקשים כמו פנפי ואייפום למשל...
[QUOTE=buizel שולט;641828]הפוקימונים של אש לא הכי רוצים לצאת איתו..... כי אם למשל הם היו רוצים אז הם היו מבקשים כמו פנפי ואייפום למשל...[/QUOTE]
נכון אבל אפשר את הפרק שצ'יקוריטה מפגינה את הקנאה?
[QUOTE=shlomii4;641839]נכון אבל אפשר את הפרק שצ'יקוריטה מפגינה את הקנאה?[/QUOTE]
כן..... אבל היא\הוא התגברו על זה....
איך התגברו על זה? אי אפשר להגיד את שם הפרק? וזה בן או בת?
צ'יקוריטה של אש ניראה לי שהוא בן
היא אפשר להבין עם זה/זו בן/בת חחחח , אבל לפי החיבה זה נראה לי בת
[QUOTE=SnitchKick;641872]היא אפשר להבין עם זה/זו בן/בת חחחח , אבל לפי החיבה זה נראה לי בת[/QUOTE]
בדרך כלל פוקימונים זכרים הם גאים ולא חושפים את הרגשות שלהם.... אז אולי זו נקבה...
(תיקנתי מאושרים??!?!)
צ'יקוריטה היא בת בדיוק כמו לפרס לפניה ואיפום אחריה.
אש התפגר לגמרי לדעתי, בג'וטו היה לו הרכב מעולה והוא השתמש מדי פעם בפוקימונים אצל הפרופסור, את גרי הוא בקושי ניצח וצ'אריזארד וסנורלאקס הצילו אותו, פוקימונים שלא היו באותה תקופה בשישייה שלו, את צ'אריזארד הוא השאיר להתאמן וסנורלאקס היה אצל פרופסור אוק, לעומת זאת גרי השתמש בכל מיני פוקימונים שעדיין לא נחשפו, ואש פשוט גם הלך לבד עם פיקאצ'ו כמו שגרי עשה, אבל זו טעות מטומטמת, גרי הפך להיות חוקר לא מאמן, לדעתי הוא צריך לעבוד עם כל הפוקימונים שלו ולא לבנות שישיית מתחילים ושסאגה שלמה פול יקרע אותך, תכלס איזה פוקימון של פול או ברי יכול לדבר עם צ'אריזארד או סנורלקאס?