חדשות היום | 23/06/10 | Mako
[center][b][IMG]http://rcs.mako.co.il/images/header/logo_big.gif[/IMG][color=#331cba]
[SIZE=15]חדשות היום בחסות Mako[/SIZE]
[SIZE=10]23/06/10 - רביעי [/SIZE]
אולי אפשר להגיד , שהתגעגעתי , כמו תמיד .. פורש וחוזר
מגעגועים פשוט , אתם כן חסרים ואתם מעסיקים אותי שמשעמם ..
שאני מאמין שיקרה לי הרבה בחופש הגדול ,
אז חזרתי רשמית , מקווה לא לאכזב שלישית ..
אז הנה חדשות היום בחסות האתר Mako .
[U]יהדות התורה: המחלוקת עדיין קשה, אך לא פורשים מהקואליציה[/U]
[SPOILER]יהדות התורה לא פורשת מהקואליציה, לפחות בינתיים. כך אמרו נציגי הסיעה בפגישתם עם ראש הממשלה בנימין נתניהו. עם זאת, גורמים שנכחו בפגישה דיווחו על אווירה קשה ומחלוקת רבה סביב הטיפול בפרשת עמנואל.(חדשות 2)[/SPOILER]
[U]חוק צינון אנשי התקשורת אושר בקריאה טרומית[/U]
[SPOILER]הכנסת אישרה היום בקריאה טרומית את הצעת החוק לקביעת תקופת צינון לאנשי תקשורת ברוב של 30 מול 12. ההצעה שהוגשה על ידי ח"כ רונית תירוש קובעת כי אנשי תקשורת העוסקים בסיקור התחום הפוליטי יחויבו בחצי שנת צינון לפני הבחירות.(חדשות 2)[/SPOILER]
[U]טורקיה עצרה 27 חשודים במעורבות בפיגוע אתמול[/U]
[SPOILER]27 חשודים במעורבות בפיגוע הטרור באיסנבול אתמול נעצרו בידי כוחות הביטחון הטורקים - כך מדווחת סוכנות הידיעות הטורקית. ארגון כורדי נטל אחריות לפיצוץ מטען החבלה לעבר אוטובוס צבאי, בו נהרגו 5 בני אדם(חדשות 2)[/SPOILER]
[U]דיווח באירן: מטוסי צה"ל נחתו בסעודיה ופרקו ציוד צבאי[/U]
[SPOILER]סוכנות הידיעות האירנית "פארס" מדווחת על התארגנות צבאית של חיה"א הישראלי בסעודיה. על פי הדיווח שמהימנותו אינה ברורה, מטוסי צה"ל נחתו בעיר תובק ופרקו ציוד צבאי לשם הקמת בסיס צבאי שישמש לתקיפת מדינות איסלאם.(חדשות 2)[/SPOILER]
[U]דובר צה"ל בתגובה לדיווח האירני: צה"ל לא מפרט את פעילותו[/U]
[SPOILER]בתגובה לדיווחים בסוכנות הידיעות האירנית פארס על כך שמטוסי חיל האוויר נחתו בסעודיה, מפרסם דובר צה"ל תגובה לפי: "חיל האוויר אינו מפרט את פעילותו הצבאית". מוקדם יותר דווח על מטוסים ישראלים שפרקו ציוד צבאי בסעודיה.(חדשות 2)[/SPOILER]
[U]פרקליטי אולמרט ליועמ"ש: לחקור שיבוש הליכי חקירה[/U]
[SPOILER]עורכי דינו של רה"מ לשעבר אהוד אולמרט, שלחו מכתב תלונה חריף ליועמ"ש בו דרשו לפתוח בחקירה נגד בכירים בפרקליטות המדינה ובפרקליטות מחוז ירושלים. לטענתם, האחראים על ניהול המשפט הטרידו עדה ושיבשו מהלכי משפט.(חדשות 2)[/SPOILER]
[U]משרד המשפטים: יש לקיים את משפט אולמרט באופן ענייני[/U]
[SPOILER]במשרד המשפטים הגיבו היום להאשמות עורכי דינו של אולמרט. "יש לדחות בשאט נפש את הניסיון לרפות את ידי הפרקליטות בדרך של בקשה מלאכותית לפתיחה בחקירה פלילית בעניין זה. את המשפט יש לנהל באופן ענייני", נכתב בתגובה.(חדשות 2)[/SPOILER]
[U]משטרת ת"א מבקשת עזרה מעדי ראייה לתאונת אופנוע בשבוע שעבר[/U]
[SPOILER]משטרת ת"א מבקשת מעדי ראייה לתאונה שאירעה ב- 14.06 לפנות בוקר בה רוכב אופנוע מראשל"צ שנסע בכביש 1 התהפך לפני העיקול לכביש 4, פגע במעקה הבטיחות ונהרג. עדי ראייה מתבקשים להתקשר ל :03-6801502.(עזרי עמרם)[/SPOILER]
תקציר הכתבה האחרונה הזכיר לי שיש כאן הרבה משתמשים
שגרים בראשון לציון , אם באמת מישהו מכם היה עד
או שמע מחבר או אח .. שיבקש להתקשר ולהעיד ..
יום טוב לכולם , חופש מהנה ותשמרו על עצמכם .
[B][COLOR="Red"]Steve[/COLOR][/B]
[/b][/center][/color]