אז ככה, הלכתי בדשא ופתאום בא מולי מספריט.
הורדתי לו את החיים לאדום במכה אחת והוא ברח.
אפשר להלחם מולו שוב? או שהוא ברח לתמיד?
תודה.
Printable View
אז ככה, הלכתי בדשא ופתאום בא מולי מספריט.
הורדתי לו את החיים לאדום במכה אחת והוא ברח.
אפשר להלחם מולו שוב? או שהוא ברח לתמיד?
תודה.
אתה יכול להלחם נגדו שוב... תסתכל בפוקטץ' יש שם סוג של מפה כזאת שאפשר לשים כל מיני צורות שם... אז אתה כול לראות איפה הוא....
כדאי שהוא לא יברח מהקרב אתה חייב להרדים אותו.
או להשתמש במתקפת Maen Look.
הצלחתי פעמיים להלחם מול פוקימון בורח (פעם מספריט ופעם ארטיקונו), אבל בשניהם לא היה לי פוקימון עם Mean Look. עכשיו תפסתי איזה פוקימון רוח עם המתקפה הזאת, אבל כל פעם שאני רואה פוקימון ממש קרוב לעיר מסויימת אז הוא בורח לפני שאני מספיק להגיע לאיזור שלו.
הם עשויים להגיע אליי גם?
שמע אתה משחק במחשב או בds?
אם במחשב אז תעשה בשכל תשים קוד שתופס מאה אחוז תפיסה ואז שאתה תלחם בהם שוב זרוק פוכדור רגיל והם יתפסו בלי מאמץ.
הקוד נמצא בנעוץ.
[QUOTE=pokedex;645913]הצלחתי פעמיים להלחם מול פוקימון בורח (פעם מספריט ופעם ארטיקונו), אבל בשניהם לא היה לי פוקימון עם Mean Look. עכשיו תפסתי איזה פוקימון רוח עם המתקפה הזאת, אבל כל פעם שאני רואה פוקימון ממש קרוב לעיר מסויימת אז הוא בורח לפני שאני מספיק להגיע לאיזור שלו.
הם עשויים להגיע אליי גם?[/QUOTE]
אטיקונו? איך ארטיקונו? לי יש רק את קרסליה ואת מספירית אין לי ארטיקונו איך אפשר לתפוס את ארטיקונו?
בשביל לתפוס את ארטיקונו (ואת שאר 2 הציפורים האגדיות - מולטרס וזפדוס) אתה צריך להשיג את הנשיונל דקס (לראות את כל הפוקימונים) ואז ללכת לאיפה שה-pal Park (מתחת לעיר השנייה במשחק) ואז ללכת לעיר אטרנה לבית של אוק (הבית הכי דרומי) ולדבר איתו והוא יגיד שהציפורים מסתובבות בסינו.
ובקשר לקוד, אני מעדיף לשחק בלי צ'יטים (עם צ'יטים כבר ממזמן הייתה לי שישייה ענקית) ובכל מקרה באימלטור שאני משחק בו אין גיים שארק חחחחח
תודה
אין גאיימק שארק אבל לא דברתי על שישיה בקשר לקודים שתהיה בריא אמרתי רק קוד בשביל ללכוד אותו על ההזדמנות הראשונה מה קשור לבנות שישיה?ואגב אתה יכול לשים קודים באימלטור תלחץ על F2 אצלך במקלדת ואז תילך לפנינה ויהלום בלינקיה יש מדריך לשימוש בקודים גאיימשארק זה לדור המשחקי השלישי אבל בדור הרביעי יש משהו אחר ותתפלא יש קודים באימלטור Ds.
התכוונתי בבנית שישיה בזה שיש הרבה פוקימונים חזקים שהייתי רוצה לתפוס אבל אפשר רק עם קודים או עם DS.
ובאימלטור שאני משתמש בו (DeSmuME) יש איזה שיטה מוזרה לקודים (לא גיימשארק).
תודה
אה אז למה לא אמרת?חחח אני חשבתי שאתה משחק באימלטור WINDS PRO.
אף פעם לא שחקתי באימלטור שאתה משחק.
טוב אז יש לך כמה אפשריות.
1 כמו שאמרתי ללכת על פוקמון מהיר ברמה 50 בערך שיש לו MANE LOOK קח לדוגמא את הונטר או גולבאט.
2 להרדים אותו וככה הוא לא יברח.
3 יש שיטה אתה יכול לתפוס וובאט דרך פאל קרד ואז אתה יכול לאמן אותו לרמה 50 בערך וככה שום פוקימון לא יברח לך מהקרב יש לו יכולת שמונעת מפקמונים לברוח מהקרבות.
4 או שתנסה שיטה קצת אחרת תוריד לו כמות חיים וכל פעם תרדוף אחריו ותזרוק עליו אולטרה בולים או דאסק בולים בלילה.
הינה הרשימה שאתה יכול לתפוס דרך זה וובאט נמצא ברשימה .
[URL]http://www.serebii.net/platinum/pokeradar.shtml[/URL]
נמצא אך ורק באגם וריטי או אגם ווילור .
הגעתי ל-Foolmoon Island ודיברתי עם קרסליה (הוא ברח) ואז ריפאתי את הבן של המלח.
עכשיו מופיעים לי עדיין רק 4 פוקימונים שמסתובבים בסינו במקום 5, צריך לעשות עוד משהו כדי שקרסליה יסתובב בסינו?