התחלתי SS חדש בDSL שלי וחשבתי על שישייה כזאת, אני כרגע במכון של אקורטיק:
מגניום (יש)
אמפרוס (יש)
פידג'יוט (יש)
הרקרוס (יש)
טירניטייר (עוד לא)
ועכשיו אני צריך פוקימון שישי, מומלץ גם מים בשביל Surf.
מי אתם מציעים?
Printable View
התחלתי SS חדש בDSL שלי וחשבתי על שישייה כזאת, אני כרגע במכון של אקורטיק:
מגניום (יש)
אמפרוס (יש)
פידג'יוט (יש)
הרקרוס (יש)
טירניטייר (עוד לא)
ועכשיו אני צריך פוקימון שישי, מומלץ גם מים בשביל Surf.
מי אתם מציעים?
תיקח לפרס
תעיף את אמפרוס ופידג'יוט וקח את גרידוס והאונדום/ראיצ'ו/פיקאצ'ו על לייט בול.
מי לשים במקום?
אני מציע לך דרגונייט סוג דרקון ומעופף במקום פיגיוט אתה מקבל דרטיני בעיר של המכון השמיני.
ואת פיקצו זה בעיה אתה יכול לתפוס אותו רק במחוז קנטו ביער ורדיאן ובשביל זה תצטרך גם להעיר את סנורלקס מהמערה.
אני יכול גם לקחת ג'ולטיאון למרות שאמפרוס מאומן Ev דווקא לא רע..
ואיזה פוקימון מים כדאי לי?
[quote=מחתונים;645888]אני יכול גם לקחת ג'ולטיאון למרות שאמפרוס מאומן Ev דווקא לא רע..
ואיזה פוקימון מים כדאי לי?[/quote]
גרידוס או לפרס גולטאיון לא כזה טוב חוץ מזה מקבלים איווי בעיר של המכון השלישי אבל בעיה למצוא במשחקים האלה אבן רעם בשביל לפתח אותו .
[quote=NIKO;645908]גרידוס או לפרס גולטאיון לא כזה טוב חוץ מזה מקבלים איווי בעיר של המכון השלישי אבל בעיה למצוא במשחקים האלה אבן רעם בשביל לפתח אותו .[/quote]
ג'ולטיאון לא טוב???!!?! לא רואה את אמפרוס רייצו' מנקטריק או כל מי שתציעו לו ביחד!
ג'ולטיאון חייה אחי!! אני גם עם שישיה מאומנת EV משחק ב-DS (עם אתה צריך עזרה פנה אליי)
בקיצור לדעתי כך את ג'ולטיאון ועם לא אז את רייצ'ו
כי אמפרוס לא חזק ממש + סט בעייתי + הוא איט נורא!
ויש פה מישהוא שאמר להעיף את פיגיוט ולקחת את האונדום גרדיוס ועוד פוקימון חשמל.. אז כך אחד מהחשמליים האלה! ואז מה שהוא אמר... האונדום חזק לאללה וגרידוס מים מעופף תותח
שיכול לשמש אותך גם כסוג של דרקון.. או שתיקח את קינדרה שגם הוא חזק לאללה!
וואלה צודק אפשר לקחת קינגדרה החולשה היחידה שלו זה רק סוג דרקון השאלה אייך הוא יפתח את סידרה כי צריך להחליף אותו במשחק אחר ואי אפשר לדעת אם הוא משחק במחשב או לא אגב אפשר גם אלקטוברז שיכול ללמוד אגרוף רעם אגרוף קרח וגם אגרוף אש אחלה פוקימון חשמל.
[quote=NIKO;645930]וואלה צודק אפשר לקחת קינגדרה החולשה היחידה שלו זה רק סוג דרקון השאלה אייך הוא יפתח את סידרה כי צריך להחליף אותו במשחק אחר ואי אפשר לדעת אם הוא משחק במחשב או לא אגב אפשר גם אלקטוברז שיכול ללמוד אגרוף רעם אגרוף קרח וגם אגרוף אש אחלה פוקימון חשמל.[/quote]
אני מניח שהוא הוא מאמן EV הוא משחק ב-DS אין מה להשקיע כל-כך באימון עם אתה משחק אך ורק במשחק.. כי במחשב מספיק שיש לך סט טוב ורמה גבוהה ואתה מסודר!
אני משחק בDS ותזכרו שאני צריך לשלב Surf וFly בסטים..
ויש לי סט Jolly לאמפרוס שעושה אותו דיי מהיר אז אני לא חושב שאני הולך לוותר עליו..
רק אני חושב שאני צריך למצוא תחליף לפידג'יוט (לא מת על דרגונייט, יותר מדי חרוש) ופוקימון מים סביר, חשבתי על סלוקינג/דיוגונג/קלויסטר לא יודע מה כדאי חשבתי על קלויסטר בגלל ההגנה שלו..