צוות סיקורים|| מערך 1-התחלה חדשה!
[B][SIZE=3][COLOR=royalblue]מערך 1-התחלה חדשה![/COLOR][/SIZE][/B]
[B]כמו ששמתם לב אני לא ממש פעיל בפורום לאחרונה,אני אנסה להגביר פעילות כמה שיותר.[/B]
[B]במערך הזה אנחנו מקבלים אלינו לצוות שני מעדכני אנימה,בנתיים הם גם המעדכנים הראשונים!בגלל שהפורום ישתנה מהיום עקב כך שמהיום יתחילו להגיע המון עדכונים לפורום החלטתי להתחיל ממערך 1 אפילו שהמספר לא ממש משנה XD[/B]
[B]אני שמח שהצוות כבר גדל ככה ואני מקווה שהוא עוד יתרחב![/B]
[B]אז לעבודה שלכם:[/B]
[B][SIZE=3][COLOR=royalblue][U]צוות סיקורים:[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][U][COLOR=yellowgreen][U][COLOR=yellowgreen]ארווין - [/COLOR][/U][/COLOR][/U]תסקר על אינויאשה ,סיקור עלילה וכמה דמויות + משהו לבחירתך,עם אין לך רעיון כלשהו דבר איתי.[/B]
[U][COLOR=yellowgreen][U][COLOR=yellowgreen][B]לאון - [/B][/COLOR][/U][/COLOR][/U][B]אני זוכר שרצית להכין סיקור על אנימת אצ'י נדמה לי Kiss X Sis ,סקר עלייה + סיקור על משהו בדרגון בול / יוגיהו.[/B]
[U][COLOR=yellowgreen][U][COLOR=yellowgreen][U][COLOR=yellowgreen][B]עומר - [/B][/COLOR][/U][/COLOR][/U][/COLOR][/U][B]סיקור אחד על הדמויות הראשיות בדרגון בול GT , עוד סיקור על דרגון בול (לא משנה לי איזה עונה ) לבחירתך.[/B]
[B][COLOR=yellowgreen][U]רומה-[/U][/COLOR][B]סיקור על משהו בנארוטו שיפודן (תראה משהו שאין באתר ) + על האנימה ריבורן[/B][/B]
[B][U][SIZE=3][COLOR=#4169e1]מעדכני האנימה:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][COLOR=#9acd32]שקד - [/COLOR][/U]תעדכן לי על הפרקים החדשים ביותר שיצאו על נארוטו,באנימה ובמנגה.עם המערך לא יגמר עד שיצאו החדשים אז תעדכן גם על הפרקים שעתיידים לצאת.בנוסף אני אשמח עם תפתח כמה דיונים על דברים באנימה / מנגה / סדרת מצוירת.משהו מוזר שיש לדעתך,להביע דעה כלשהי שלך בנוגע לאנימה / מנגה / סדרה מצוירת כלשהי ולראות מה אחרים חושבים עליה בדיון,בקיצור דיון ..[/B]
[B][U][COLOR=#9acd32]ליאור- [/COLOR][/U]תעדכן על וואן פיס,חפש את העדכון הקודם שלי ותראה את הסגנון והסדר ועל פי זה תפתח גם אתה נושא ! תעדכן על הפרק הכי חדש שיצא,עם עד המערך הבא יצא עוד אחד תעדכן גם עליו במידה ואני לא אעדכן עליו.תנסה לפתוח דיון כלשהו,תראה מה רשמתי לשקד על הדיונים.לא יזיק עם תפתח נושא ותביא בו פרקים לצפייה ישירה של אנימה / סדרה / מנגה כלשהי.[/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red]בהצלחה לנו עם המערך הזה,אני מקווה שתבצעו את העבודה כראוי![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red]יש לכם 8 ימים,עד יום שני הבא.[/COLOR][/SIZE][/B]