צמים מחר ?
Printable View
צמים מחר ?
יש מחר צום? Oo
אני צם רק בכיפור..
איזה צום יש מחר?ואני צם רק ביום כיפור.
בס"ד
[COLOR="Sienna"][B]הצום התחיל חברים :big_wink:
צום קל לכולם ושיהיה בהצלחה!
ולכל מי שאמר שהוא צם רק ביום כיפור.. הצום של יום כיפור הוא מהתורה שבעל פה והצום של יז' בתמוז הוא מהתנ"ך עצמו והתאריך נאמר במדיוק עוד מימי הנביאים! כל החילוניים למינהם אתם עוד תלמדו את זה בכיתה י"א ונאמר ש"כל המתאבל על ירושלים זוכה בשמחתה". כל היהודים היקרים שלא צמו כי הם לא ידעו, לא קרה כלום! תוסיפו אותי למסנג'ר [email]idos055@gmail.com[/email] אני אסביר לכם כמה דברים בסיסיים ובע"ה בט' באב נכפיל את מספר הצמים בפורום פוקימון ובישראל![/B][/COLOR]
[QUOTE=idos055;652431]בס"ד
[COLOR="Sienna"][B]הצום התחיל חברים :big_wink:
צום קל לכולם ושיהיה בהצלחה!
ולכל מי שאמר שהוא צם רק ביום כיפור.. הצום של יום כיפור הוא מהתורה שבעל פה והצום של יז' בתמוז הוא מהתנ"ך עצמו והתאריך נאמר במדיוק עוד מימי הנביאים! כל החילוניים למינהם אתם עוד תלמדו את זה בכיתה י"א ונאמר ש"כל המתאבל על ירושלים זוכה בשמחתה". כל היהודים היקרים שלא צמו כי הם לא ידעו, לא קרה כלום! תוסיפו אותי למסנג'ר [email]idos055@gmail.com[/email] אני אסביר לכם כמה דברים בסיסיים ובע"ה בט' באב נכפיל את מספר הצמים בפורום פוקימון ובישראל![/B][/COLOR][/QUOTE]
אני לא צם חוץ מביום כיפור ושום דבר לא ישנה לי...
לא יצום אף פעם לא צמתי רק בשנה הבאה ביום כיפור
שיהיה צום קל למי שצם! ( אני לא )
גם אני צם רק בכיפור.....
וצום קל!
גם אני צם רק ביום כיפור
צום קל למי שצם!
אני לא צם. צום קל למי לצם.
לא צם, צום קל לכולם
[quote=idos055;652431]בס"ד
[COLOR=sienna][B]הצום התחיל חברים :big_wink:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=sienna]צום קל לכולם ושיהיה בהצלחה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]ולכל מי שאמר שהוא צם רק ביום כיפור.. הצום של יום כיפור הוא מהתורה שבעל פה והצום של יז' בתמוז הוא מהתנ"ך עצמו והתאריך נאמר במדיוק עוד מימי הנביאים! כל החילוניים למינהם אתם עוד תלמדו את זה בכיתה י"א ונאמר ש"כל המתאבל על ירושלים זוכה בשמחתה". כל היהודים היקרים שלא צמו כי הם לא ידעו, לא קרה כלום! תוסיפו אותי למסנג'ר [EMAIL="idos055@gmail.com"]idos055@gmail.com[/EMAIL] אני אסביר לכם כמה דברים בסיסיים ובע"ה בט' באב נכפיל את מספר הצמים בפורום פוקימון ובישראל![/COLOR][/B][/quote]
אל תעשה את עצמך ידען אם אתה לא.
יו"כ הוא הצום היחיד שה' ציווה. ספר ויקרא, פרשת אחרי מות. אז אל תקשקש.
אני צם :um_face::nose_pick:
[QUOTE=zuran;652549]אל תעשה את עצמך ידען אם אתה לא.
יו"כ הוא הצום היחיד שה' ציווה. ספר ויקרא, פרשת אחרי מות. אז אל תקשקש.[/QUOTE]
צודק.
ולזה שהוא הגיב לו:זה שאמרו להתאבל על ירושלים,לא מחייב לצום ממש,אלא לזכור אותה יום יום.
אל תשלוף סתם דברים מהשרוול
צום קל למי שצם,אני לא צם.
אני צם.
הצום הזה נקבע ע"י החכמים אחאי שבית המקדש נחרב.