-
[b]עלילה:[/b]
התעוררתם בבוקר
"היום זה היום" אתם חושבים
אתם הולכים ללוח שנה שלכם "כן היום הוא היום"
היום לפני שנה נפלתם לג'וסנקיו ומאז אתם רק מחפשים דרך לחזור לצורתכם המקורית
[b]שינוי הצורה (לאלה שלא יודעים)[/b]
אתם משנים צורה לאגם שנפלתם אליו במים קרים ובמים חמים אתם חוזרים חזרה לצורתכם המקורית
[b]התחלה[/b]
אתם מסתכלים בלוח השנה שלכם
"כן היום זה היום" אתם חושבים
אתם יורדים למטה ואוכלים את ארוחת הבוקר שלכם
אתם מחפשים את אמא ואבא שלכם אבל הם לא בבית (אין לכם היום בית ספר אתם בתחילת בחופש הגדול עכשיו)
מה תעשו?
[b]לא להגיב![/b]
-
שינויי הצורה
רשימת אופציות למה שאתם יכולים להפוך
בחורה (לבנים בלבד)
פנדה
חזיר
חתול
ברווז
פר ענק עם כנפיים וזנב צלופח (שד)
צפרדע
גבר (לבנות בלבד)
ספוילרים מהאנימה ביפן
[color=yellow]אגם הכפלה (מי שטובל באגם מוכפל לשתיים)
כלב
אגם אקנה >< (אגם שמי שטובל בו הופך לאקנה)
ילד קטן
שד עם שלו ידיים ושלוש ראשים שיכול לירוק אש[/color]
[u][i][b][SIZE=4]לא להגיב[/SIZE][/b][/i][/u]
-
מתקפות
יווספו במהלך המשחק
לא להגיב!
-
מקומות
בית הספר
חנות משחקים
-
אגדות וטרגדיות
לא להגיב!
-
-
-
-
-
-
דף למשחק
לא להגיב
נ.ב. זה יגמר בקרוב ><
-
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jan 4 2008, 12:13 PM
[b] דף למשחק
לא להגיב
נ.ב. זה יגמר בקרוב >< [/b][/quote]
דף למשחק
לא להגיב
-
[b]הרשמה[/b]
שם: (רק שם יפני)
שם בפורום:
רקע:
מה הסיבה שנפלתי לאגם:
למה אני הופך:
חפצים:1000 ין -לא לגעת-
טכניקות:-לא לגעת-
זה ילך ככה
הראשון שירשם ירשם ליובל
השני אליי
וככה הלאה
לא להגיב!
-
[color=blue][b]רשומים של יובל[/b][/color]
1.שם: רנמה
שם בפורום: blackhole
רקע: *סיפור אמיתי*
רנמה התאמן יום וליל ביחד עם חברו הטוב ביותר, דודיקי, או יותר נכון הוא חשב שהוא החבר הכי טוב שלו. דודיקי תמיד היה חזק ממנו. לרנמה הייתה חברה יפה מאוד בשם אשילי שדודיקי היה מאוהב בה. דודיקי הפריד בין רנמה לאשילי והם יותר לא יהיו חברים בחיים (לצערי הרב). לרנמה נמאס מעניין הזה והוא החליט להיות היריב של דודיקי, ותמיד חלם שיום אחד הוא **רע לו את הצורה.
מראה: שיער בלונדיני שחרחר, גבוה מאוד, שרירי, עם שיער ארוך מאוד
מה הסיבה שנפלתי לאגם: התאמנתי לי בשביל להשתפר ולנצח את היריב שלי דודיקי ונפלתי לאגם שהופך אותי לבחורה
למה אני הופך: בחורה (אני פשוט אוהב יותר להפוך לזה, לא סובל לחיות בבקשה תשימי אותי בבחורה)
חפצים: אין
טכניקות: מתקפת הערמונים באש
סתם אין
2.שם: איצ'ימגו (בקיצור איצ'י)
שם בפורום:eevee
רקע:איצ'ימגו או בקיצור איצ'י היה ילד רגיל וממוצע עד שיום אחד הוא הלך לו ואנשים רעים באו ותקפו אותו איצ'י שהיה חסר אונים שאל את אביו מה לעשות ואמר לו שילמד אומנויות לחימה.איצ'י אינו ילד חזק אך עם הזמן והאימונים בחוג ניהיה חזק.
לאחר חודשיים מן המקרה ראיצ'י פגש את הילדים אבל הפעם ניצחם ומאז התחזק בעיניין אומנויות הלחימה
הוא ו2 חבריו הטובים הם ילד וילדה שאיתו תמיד בכל מקום בכל מצב.
מראה:עם שיער שחור עד לעורף,נמוך,משקל ממוצע,עיניים חומות גדולות,עם חולצה שחורה וטנינג כחול בעל פסים לבנים
מה הסיבה שנפלתי לאגם:שיחקתי עם חבריי ושהכדור עלה גבוה ניסיתי לתפוסו אךנכנסתי לאגם
למה אני הופך:אני לא יודע כלום חוץ מבחורה ובחור אז בחורה (LOL)
חפצים:1000 ין
טכניקות:אין
-
[b][color=red]רשומים של ניצן![/color][/b]
1.
שם:יוקי שיי(בהמשכים תכתבו גיל פשוט)
שם בפורום:Numel
רקע:כשיוקי נולד אמו מתה בעת הלידה, ואביו מת מזקנה(הוא נשא אישה הקטנה ממנו בארבע עשר שנים) כשהיה בן 5, ולכן חיי במשך 7 שנים הוא חיי ברחוב.
יום אחד קצת אחרי יום הולדתו ה11, שבן דודו חיי בעיר טוקיו ביפן, יוקי החליט ללכת, לשחות ולעשות כל דבר כדי להגיע ליפן בהקדם האפשרי, הוא עבר בג'וסינקיו בזמן הנדידה ושם כביכול נפל לאגם של החתול, כאשר הגיע ליפן קיבל אותו בן דודו לביתו שכן היה יתום גם הוא והיה לו חסר חברה, יוקי תמיד אהב חתולים, וגם כלבים, אבל כשהיה בן שש נשך אותו כלב והתפתחה לו שנאה וטראומה כאחד מכלבים. אפשר לומר שהוא שנא אותם ככל שפחד מהם. במהלך הנדידה גם למד יוקי קצת אומנויות לחימה שעוררו אצלו התעניינות רבה.
מראה:שיער שחור פרוע בדר"כ, גבוה, תוואי פנים קצת חתוליים, קצת שזוף וקצת שרירים.
מה הסיבה שנפלתי לאגם:בזמן נדידתו לדודו עבר במקום והחליק לעבר אחד מהאגמים.
למה שאני הופך?:חתול
חפצים: אין
טכניקות: אין
2.
שם: נטסומי [קיד] קידומוטארו.
שם בפורום: Kid
רקע: נטוסמי נולדה בכפר אי שם ביפן למשפחה ענייה, כשנולדה אימה מתה ואביה ברח מהבית. כך שנטוסמי גדלה לבד ללא אף חברה בוגרת.
בכפר הייתה חבורת ילדים יתומים שנטוסמי נהגה לשחק איתם. יום אחד כשטוסמי הייתה כבר בת 13 הגיע מופע סיני לכפרם כדי לנוח. כהרגל החבורה הם נהגו לגנוב מעוברי אורח תמימים, כך קרה גם הפעם. היה זה תורה של נטסומי להיכנס לגנוב, היא נכנסה בשקט לתוך המרכבה הגדולה וחיפשה דברים מיוחדים, היו שם כל מיני צנצנות מוזרות ממולאות במים, כובעים משונים,חיות בכלובים ובדים שונים. נטסומי התקרבה כדי לקחת את ערמת הבדים, על הערמה היתה צנצנת אך נטוסמי לא שמה לב אליה ומשכה את הערמה, הצנצנת נפלה והתנפצה וכל המים שבה ניתזו על נטוסמי, לפתע היא הרגישה טיפה יותר קטנה מבדרך כלל ורצה במהירות עם הערמה החוצה. כאשר יצאה החבורה הביטה בה במבט מוזר, ואז שאלו "מי אתה?" ונטוסמי הייתה מבולבלת וניסתה להסביר להם שזו היא, ליד המרכבה הייתה מראה קטנה נטוסמי הביטה בה וראתה ילד קטן, נטוסמי נהבלה זרקה את הערמה וברחה משם במהירות. נטוסמי הייתה בטוחה שהדבר קבוע. כאשר חזרה אל חבריה הם זיהו את אותו ילד וכינו אותו "קיד". נטוסמי המשיכה לשחק עם הילדים ולהיות איתם, הם לא הרגשיו בחסרונה של נטוסמי. הילדים שלחו את נטוסמי לגנוב בשנית מהמופע הסיני, כשאר היא נכנסה היא זיהתה את המקום וראתה את הצנצנת השבורה ולידה היה פתק "מעיינות ג'יוסנקיו-ילד", נטוסמי ניסתה להבין את הפתק וכשבאה לצאת היא נתקלה במשהו ונפל עליה קנקן עם מים רותחים, לפתע היא הרגשיה כמו שהרגשיה בתור בת ורצה החוצה להביט במראה, וראתה שם אותה. חבורת הילדים לא הבינה מה קרה לילד ואיך פתאום נטוסמי חזרה. לאחר כמה שנים נטוסמי הבינה בדיוק איך הדבר קורה.
בגיל 16 החליטה נטסומי לעבור לעיר הגדולה היא לא ידעה מה בדיוק היא תעשה אבל זו החלטה ומה שיהיה, יהיה!
מראה: שיער חום ארוך בוהק, עיינים ירוקות, שדיים מפותחים יחסית, עור לבן ובוהק. הילד נראה אותו דבר רק בצורת ילד קטן.
מה הסיבה שנפלתי לאגם: הושפרצו עליה מים מהמעיין של ג'יוסנקיו במרכבה (ראי רקע)
למה אני הופך: ילד קטן
חפצים: 1000 ין -לא לגעת-
טכניקות: -לא לגעת-
3.
שם: סקורה (כי השם היפני היחידי בערך שאני מכירה ><'') אקימוטו.
שם בפורום: Phoenix-girl
רקע: סקורה חייה עם משפחתה בכפר קטן בהרים. הכפר לא מנה יותר מ-20 משפחות והם התפרנסו בעיקר ממה שהצליחו לגדל, ללקט או לצוד. יום אחד, כשהיתה לא יותר מבת-13, יצאה סקורה עם אחיה הגדול ליערות על מנת לצוד. אחרי זמן ארוך שלא מצאו בו דבר החליטו לחזור בחזרה. אך בעודם מסתובבים התחילה סערה חזקה וברקים הכלו מקים בעיצים מסביבם. היער החל להישרף והם ברחו במעלה הגבעות והשרפה ממש מאחוריהם. לפתע הגיעו למקום ללא מוצאה- מצדם האחד היער הבוער ומצדם השני נהר גועש. כמוצע אחרון, אחז בה אחיה בחוזקה, תפס קליפת עץ שהיתה מונחת בעזור וקפץ איתה לנהר. הנהר סחף אותם לכאן ולכאן, מתלתל בכוח. אך אחיה של סקורה אחזיק בה ולא נתן לה ליפול. אך לפתע מולם הופיעה סלע גדול שפגע באחיה, הוא עזב את אחיזו בה ובעץ ונסחף במים. סקורה המשיכה לצוף על קליפת העץ וניסתה ככול שיכלה לקרוא לאחיה אך הזרם היה חזק מדיי וכעבור רגע כבר לא יכלה ליראות אותו.
כשפקחה שוב את עייניה, עוד צפה סקורה על קליפת העץ אך כעט היא הגיע לסוף הנהר- לאגם. מימיה לא ראתה את האגם הזה. היא ירדה מחתיכת העץ וסכתה אל גדות הנהר. במשך עוד שעות ערוכות חיפשה את אחיה אך לא נירא לו זכר בשום מקום. מותשת, היא חזרה אל גדול האגם והעבירה שם את הלילה.
ביום למחרת יצאה לחפש את הכפר שבו גרה ולקראת ערב מצאה אותו.
כל כפרה התאבל על אחיה העבוד ועל היער שנשרף, אך סקורה סבלה יותר מכולם- היא לא הצליחה לשכוח ממה שקרה ובלילות היו תיקפים אותה סיוטים. יום אחד כשקמה באמצע הלילה, לאחר סיוט נוסף אך קשה מכולם, היא הרגילה שונה. עד מהרה הבינה כי איננה בת-אדם עוד.
כשחרה לעצמה, רצה מייד לזקן שבבני הכפר ושאלה אותו על המקרה. הזקן דרש ממנה הראות לו את האגם אליו הגיע אך כשניסתה להיזכר איכן הוא- לא היה זכר לאגם.
מראה: פנים חיוורים, עגולים. עיניים תורכיז- אפור. שיער חום.
מה הסיבה שנפלתי לאגם: נסיון לברוח מהשרפה שהיתה ביער שלצידו אני חייה.
למה אני הופך: חתול (אם אי-פשר חתול כי מישהו כבר לקח אותו אז ברווז [אין חיות יותר נירמליות ><''?])
חפצים:1000 ין -לא לגעת-
טכניקות:-לא לגעת-