-
2000 חוית עברו בדקה!
[FONT=Arial][COLOR=#800000][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][U]הקדשת k2[/U][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#993366][FONT=Arial]אין לי כוח להסביר על עצמי[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#993366][FONT=Arial]מי שמכיר אותי יודע מי אני אז לא אטרח![/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#993366][FONT=Arial]נ.ב זה מסודר לפי הא-ב[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#003366][FONT=Arial][U]הקדשות[/U][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=3]אדון פריון-מנסה להשקיע גם שזה לא כל כך הולך לו בהצלחה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#333399][FONT=Arial]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#333399][FONT=Arial]-חבר טוב ואדם מעניין דרך צלחה![/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Darktiger-[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]מבין בבעלי-חיים וחבר טוב...[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=olive][FONT=Arial]Double r[/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial]-אדום מעניין שמנהל משחק טוב[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=teal][FONT=Arial]Elbaz2008[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]-אדם נחמד תמשיך להיות כמו שאתה![/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=gray][FONT=Arial]Erwin[/FONT][/COLOR][COLOR=gray][FONT=Arial]-כותב בצורה טובה ופקח מעולה[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=red][FONT=Arial]Jigsaw[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]-תמשיכי לעזור במשחקים[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]Lacoste[/FONT][/COLOR][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]-תמשיך להיות חבר טוב ולכתוב את סיפורך[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Lightingbullet[/FONT][/COLOR][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]-תמשיך לייצר את הפרויקט שלך ובהצלחה[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]Lordabizi[/FONT][/COLOR][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]-תמשיך להיות מטמתקאי ולהיות איש אסטרטגי[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=yellow][FONT=Arial]Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=yellow][FONT=Arial]-תמשיך להכין חתימות כמו שלך ובהצלחה[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#993366][FONT=Arial]snitchkick[/FONT][/COLOR][COLOR=#993366][FONT=Arial]-תמשיך להיות חבר טוב ובהצלחה במשחק[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#003300][FONT=Arial]Rockstar[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial]-תמשיך לעזור במוזיקה ובהצלחה בניהול[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=Arial]Tony tony chopper[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Arial]-תמשיך להיות אדם יצרתי וחברתי כמוך[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Yust[/FONT][/COLOR][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]-תמשיך לנהל את המשחק שלך בצורה טובה[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=maroon][FONT=Arial]Sexeyman[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]-תמשיך לעזור לכולם בפורום בצורה טובה[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/CENTER]
[/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=#800000][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
-
תודה על ההקדשה ומזל טוב [חכה לדף מידע הבא Xdd]
-
-
תודה על ההקדשה אלמוג.
עד 120k
קח שני בלונים:
Qq
-
תודה
והבלונים עפו ברוח
יש רוח חזקה היום
טוב לפחות ילד/ה אחרת המצאו אותם...
-
-
-
-
מזל"ט ותודה
ואל תדאג
אני אעזור להפריח שם את השממה שנוצרה
עד 120k
-
[quote=אלמוגסי;655400][FONT=Arial][COLOR=#800000][CENTER][CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]Lordabizi[/FONT][/COLOR][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]-תמשיך להיות מטמתקאי ולהיות איש אסטרטגי[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ffff00][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[FONT=Arial][COLOR=#800000]
[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[/quote]
תודה על ההקדשה ומזל טוב. (ומאיפה בא ה"איש אסטרטגי" הזה?)
-
עידן תודה
ניצן תודה ובהצלחה בהפרחת השממה
לורביז תודה ובמשחק שלך הייתי מולי מאוד אסטרטגי
לא משנה מה שהיה היה...
-
מזל טוב תודה אדום בטח היתכוונת אדם..
-
-
תודה
וכן התכוונתי אדם הבדתי על זה שעה לא היה לי כוח לבדוק שגיאות כתיב:)
-