-
שאלה לגבי עונה 12
בעונה 12 מופעים כל הפוקמונים של הדור השני ההתחלתים בייליפ וגם קווילבה ואחרון חביב תותדיל משהו כזה חחח ובעונה 13 כמו שראיתי בשיר הפתיחה ובמהלך העונה כל האגדים מופעים בשיר אש תפס סורנקלס ונירא כאילו אש חזק יותר מאי פעם והשאלה עם אולי בליגה אש יזכה סוף סוף .!!?
-
אש לטעמי לא יזכה בליגה הזאת כמו שאני רואה את זה הוא ינצח את ננדוס את קונוואי את בארי ואת פול והוא יגיע ל top 4 הוא יפסיד אחרי שינצח את פול אני כמעט בטוח ..
-
לא נראה לי שהוא יגיע לtop 4 נראה לי לשהוא יגיע למקום השני
-
הקרב האחרון היה עם פול לא?
נראה לי הוא יגיע למקום השני כרגיל
-
הוא אף פעם לא הגיע למקום השני
-
[quote=omer1321231;656521]בעונה 12 מופעים כל הפוקמונים של הדור השני ההתחלתים בייליפ וגם קווילבה ואחרון חביב תותדיל משהו כזה חחח ובעונה 13 כמו שראיתי בשיר הפתיחה ובמהלך העונה כל האגדים מופעים בשיר אש תפס סורנקלס ונירא כאילו אש חזק יותר מאי פעם והשאלה עם אולי בליגה אש יזכה סוף סוף .!!?[/quote]
בעונה ה-13 הם מופיעים, לא ה-12.
"אש תפס סנורלקס"? זה קרה כבר בעונה השניה של הסדרה.
ויש עוד חודש בערך עד שהליגה תסתיים ביפן, ואז נדע מה יהיה.
-
אה ו בגמר תיהיה סניטיה משהו כזה? כה לא כי ראיתי במשחק פוקימון אז בליגה של יהלום פנינה האחרונה היא סניטיה איך שכותבים את זה חח
-
אני חושב שהוא יגיע למקום ה-2 מכיוון שיש המשך לסדרה.
-
עם תחשבו בהגיון,בשלב השלישי פול נלחם וינצח את ברי,אש נלחם וינצח נגד קונוואי,אז בסיבוב הרביעי אש ילחם מול פול. לפי מה שהראו,יש 64 משתתפים בליגה סכ''ה אז בשלב הרביעי יהיו 8 מתמודדים ואש ינלחם וינצח את פול כנראה. לבסוף יישארו 4 ואש כנראה ילחם מול האחד שיש לו דארקאי(או הפוקימון החדש של הדור ה-5 שמחופש לדרקאי-השארה של משתמש כלשהו)ויפסיד לו
-
חבל חח אז זה אומר שתיהיה עונה 14 Wtf !!!! מתישהו יהיה לזה סוף.???