הגשתי את עצמי לניהול בפורום דיבורים בנעוץ ומישהו מחק לי את התגובה.
אפשר לדעת מי ולמה בבקשה?
Printable View
הגשתי את עצמי לניהול בפורום דיבורים בנעוץ ומישהו מחק לי את התגובה.
אפשר לדעת מי ולמה בבקשה?
[quote][B][I][U][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#0000ff]התנאים שיש להיות למועמד לניהול:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/I][/B]
[LIST][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]מתחת ל10% אזהרה, עם עבר נקי של לפחות חודש אחורה.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]קבוצת מיסטי ומעלה.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]מעל ל200 הודעות.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]וכמובן ידע מסויים(מומלץ רב) בנושא הפורום.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]להשקיע בפורום, לאורך תקופה ממושכת, ולא רק בשביל לקבל את הניהול.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/LIST][I][SIZE=4][COLOR=darkred]מי שלא יעמוד בתנאים,תגובתו תמחק.[/COLOR][/SIZE][/I][/quote]
זה מה שהיה כתוב בנושא ההוא
ניראה לי מחקו לך כי:
[QUOTE][B][I][U][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#0000ff]התנאים שיש להיות למועמד לניהול:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/I][/B]
[LIST][*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][U][B]מתחת ל10% אזהרה, עם עבר נקי של לפחות חודש אחורה.[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]קבוצת מיסטי ומעלה.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]מעל ל200 הודעות.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]וכמובן ידע מסויים(מומלץ רב) בנושא הפורום.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]להשקיע בפורום, לאורך תקופה ממושכת, ולא רק בשביל לקבל את הניהול.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/LIST][SIZE=4][COLOR=darkred][U][B][COLOR=red]מי שלא יעמוד בתנאים,תגובתו תמחק.[/COLOR][/B][/U]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
תיקרא מה שהידגשתי באדום
[quote=scorpio;658685]זה מה שהיה כתוב בנושא ההוא[/quote]
אני עומד בהכל אני קבוצת מיסטי אבל עכשיו אני בווינר.
ואני משקיע בפורום .
[QUOTE][B][I][U][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#0000ff]התנאים שיש להיות למועמד לניהול:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/I][/B]
[LIST][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]מתחת ל10% אזהרה, [COLOR=red][B][U]עם עבר נקי של לפחות חודש אחורה[/U][/B][/COLOR].[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]קבוצת מיסטי ומעלה.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]מעל ל200 הודעות.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]וכמובן ידע מסויים(מומלץ רב) בנושא הפורום.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][*][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]להשקיע בפורום, לאורך תקופה ממושכת, ולא רק בשביל לקבל את הניהול.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/LIST][I][SIZE=4][COLOR=darkred]מי שלא יעמוד בתנאים,תגובתו תמחק.[/COLOR][/SIZE][/I][/QUOTE]תסתכל על המסומן
[quote=SEXEYMAN;658690]אני עומד בהכל אני קבוצת מיסטי אבל עכשיו אני בווינר.
ואני משקיע בפורום .[/quote]
אבל יש לך 3 אזהרות.
זה אומר שאתה לא עומד בתנאים.
היה לך באן לפני זמן לא רב
[quote=Golden Boy;658695]היה לך באן לפני זמן לא רב[/quote]
נכון אבל זה לא כתוב לתנאים ולא רשום לי בפרופיל שיש לי אזהרה פעילה או משהו.
אבל יש לך...
[quote=SEXEYMAN;658697]נכון אבל זה לא כתוב לתנאים ולא רשום לי בפרופיל שיש לי אזהרה פעילה או משהו.[/quote]
סימנתי לך שזה כן כתוב בתנאים "[B][I][U][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff0000]עם עבר נקי של לפחות חודש אחור[COLOR=black]"[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/I][/B]
[QUOTE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred][I]מתחת[/I] [I][B][U]ל10%[/U][/B] אזהרה, עם עבר נקי של לפחות חודש אחורה.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/QUOTE]
יש לך 3 אזהרות...שזה יותר מ10%
[quote=YoRt3m;658698]אבל יש לך...[/quote]
לפי מה שידוע לי זה רק לחודש הובכן אם האזהרה תירד עד ה4/7 שזה התאריך שנגמר הבחירות זה יהיה תקף או לא?
לפי התנאים זה חודש אחורה ושלך פחות מחודש
יש לך אחת שתרד ב-14 ל-7 ואחת ב-20.
קיצר , אתה לא יכול להשתתף לפי החוקים שאלכס כתב.
נעול.
ואני ממש לא מבין למה אנשים לא קשורים עונים פה בנושא.