-
שחקן מתחיל P:
היי,
הפעם האחרונה ששיחקתי בפוקימון היה כששיחקתי ברובי/ברקת...לפני 3-4 שנים בערך.
בזמן האחרון "נזכרתי" במשחקים,וחזר לי החשק...אני רואה שהרבה התחדש מאז(:
אז...איזה אימולטור אני צריך להוריד? הבנתי שהוא קטן,עדיין אין אימולטרים שאפשר להגדיל את המסך?
ועדיף לשחק בזה או בפלטינה?
ושאלה נוספת-ראיתי מישהו שמשחק בפוקימון בפלאפון:oing: ולא משחק "פשוט",אלא את אחד ממשחקי הגיים-בוי/DS החדשים.
מישהו יודע על זה משהו?
[B]תודה!![/B]
-
אתה צריך להוריד אימולטור winds pro בתוך האימולטור תבחר ב-no$zoomer ועדיף לשחק בפלטינה
-
למה עדיף לשחק בפלטינה?
ו...האופציה שכתבת בתוך האימולטור...אפשר להגדיל בה את המסך??
(ואם מישהו יודע לגבי המשחק בפלאפון...)
תודה
-
המשחקים היחידים שיש לפלאפון לפי מה שאני יודע הם גולד,סילבר וקריסטל (הישנים..)וגם בהם אי אפשר לשמור...
-
[quote=SexStyle;663171]המשחקים היחידים שיש לפלאפון לפי מה שאני יודע הם גולד,סילבר וקריסטל (הישנים..)וגם בהם אי אפשר לשמור...[/quote]
בטח שאפשר לשמור יש לי את שלושתם ויש לי שמירה כבר למכון חמישי
-
[QUOTE=snirf;663167]למה עדיף לשחק בפלטינה?
ו...האופציה שכתבת בתוך האימולטור...אפשר להגדיל בה את המסך??
(ואם מישהו יודע לגבי המשחק בפלאפון...)
תודה[/QUOTE]
פלטינה זה משחק מאתגר יותר מיהלום ופנינה והאופציה בתוך האימולטור היא מסך גדול
-
יש מדריך להעלת מהירות והכנסת קודים בפורום יהלום/פנינה ואני עושה עכשיו מדריך מחודש תסתכל
ולפי דעתי תשחק ביהלום ואז בפלטינה
-
בפלטינה העלילה עשירה יותר, ניתן להשיג בקלות יותר פוקימונים ויש הרבה יותר מה לעשות
אבל בכללי, עדיף שתשחק קודם בdp ורק אחר כך בפלטינה
יותר מהנה לשחק בשניהם מאשר באחד מהם
-
תנסה גם HEART GOLD וSOUL SILVER לנוסטלגיה וגם לחידושי אבל קודם כל DPt כי פעם שתשחק ב HG או SS יהיה לך קשה כי ב DPT אין פוקימון מאחוריך :( ואין תפריט במסך התחתון של הDS כמה שזה נוח :) אבל אין ב DPT :(
-
[quote=SexStyle;663171]המשחקים היחידים שיש לפלאפון לפי מה שאני יודע הם גולד,סילבר וקריסטל (הישנים..)וגם בהם אי אפשר לשמור...[/quote]
לחבר שלי יש רובי/ספיר לפלאפון...
-
-
[quote=ealay;667890]קטלני איפה אפשר להשיג?[/quote]
יש איזה אימולטור של גיימבוי לפלאפון אני חושב