נשמר לצרכים פרטיים בלבד
Printable View
נשמר לצרכים פרטיים בלבד
הוא גם מהחתימה שלך......
הוא ממש יפה הרבה יותר מהקודם.....
אדיר! יפה מאוד! D:
משום מה הראש שלו מזכיר לי קצת ראש של בן אדם Xd
כל הכבוד יפה אהבתי
אני כבר מחכה למשחק הזה
איזה יופי של פוקימון
תתן קרדיט למי שנתן אתצ הרעיון
אני כבר מחכה למשחקxd
הראש שלו מזכיר ראש של בין-אדם אבל זה לא מפריע... מה שכן מפריע (לי לפחות) שקשה להגיד מה יד, מה רגל, ואיפה כל אחד מהם נמצאת, זה נראה קצת כמו ערבוב של ציפורניים, ידיים ורגליים, אבל הרעיון ממש טוב וגם הביצוע מאוד טוב.
ועכשיו בלי קשר לפייק: מתי יוצא המשחק ומתי הנגלה השנייה? בעוד שנה? בעוד חודש? בעוד חצי שנה? מתי?
אלמוגסי- הקרדיט לרעיון רשום מתחת לשם שלו..
כל שאר האנשים שמתעניינים לגבי המשחק- הוא יצא ברגע שאני ירגיש לנכון לפתוח אותו- אמרתי לכם- אני צריך דור ראשון, רשימה של מכונים, מפה- ולצייר הכל- ברגע שאני יסיים לצייר את כל הדור הראשון- אני מאמין שלאט לאט המשחק ייפתח- ולגבי עדכונים- תעקבו בדף הראשי של פרויקט ישראמון שנעוץ לכם למעלה- שם מעודכן כמה כבר הספקתי לצייר.. בכל מקרה אני יעדכן אותכם פה שיש כבר 49 ציורים מוכנים לסריקה ולצביעה..
בנוסף יש לי עוד המון רעינות שאספתי- המשחק יתחיל מתי שהוא יתחיל.. ואין מה לדאוג לגבי החופש- כי גם כשיתחילו הלימודים- הוא לא יהיה לחוץ לאנשים שלומדים ככה שהם יוכלו לשחק בו זמנית.
נ.ב- מגה מן- כל הקטע של הביישנות- ניסיתי לעשות את זה ככה שהרגליים והידיים יהיו מכונסות בצורה מעורבבת- אז יצא לי טוב :)
יפה,רק תשמור את התמונה על Png
יצא יפה מאוד,אני ממש רוצה לראות את שאר הפוקימנים,ובמיוחד את הדג אריה שלי.
[quote=metagross16;668975]יצא יפה מאוד,אני ממש רוצה לראות את שאר הפוקימנים,ובמיוחד את הדג אריה שלי.[/quote]
אותו כבר ציירתי.. אבל עיוותתי את הרעיון טיפה לצרכים של היצירה.. מקווה שתאהב בכל זאת :p
פשוט מדהים..
מאוד אהבתי , הטוב ביותר מבין מה שראיתי עד עכשיו.