-
הקדשת האלפיים שלי
למרות שכבר הגעתי ל2K זאת ההקדשה הראשונה שלי וכניראה גם האחרונה הזמן עושה את שלו
בלי יותר מידי הקדמות ניגש להקדשות
[SIZE=4]קודם כל [COLOR=darkgreen]ח[/COLOR][COLOR=blue]ב[/COLOR][COLOR=red]ר[/COLOR][COLOR=darkorchid]י[/COLOR]ם[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]אלכס (~Tyrael~)-[COLOR=black][SIZE=2]משדר רגשות חברות ,מקשיב ,[SIZE=4]ה[/SIZE]ראשי שמגיעה לו להיות [/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=black]מנכ"ל[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][COLOR=darkgreen]ארווין(Erwin)-[COLOR=black] [SIZE=2]החבר הראשון שלי בפורום שבזכותו הגעתי לצוות סיקורים נותן את נשמתו לפורום גם לו מגיע לו לעלות לראשי[/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][COLOR=slategray][COLOR=deepskyblue]מיכאל[/COLOR](RockStar:D)-[SIZE=2][COLOR=black]חבר אמיתי שהראה את הנעמנות שלו לחברים בזה שעמד לצידו של רומה לאורך כל הדרך[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][U][B]הפורום[/B][/U][/COLOR]
[/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=magenta]אביעד(הראשון מהסוף)-[/COLOR]איפה נעלמתה לנו [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][COLOR=deepskyblue]דניס(DarkTiger)-[/COLOR]כל הכבוד על הירוק תשמור עליו ,הסביבה חשובה לנו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][COLOR=deepskyblue]נאור (Sanji)[/COLOR]-מנהל אנימה שמעלה את הפורום לרמות [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=red]ניצן (The Capitain )-[/COLOR]מאסטרית ההודעות שאפשר לדבר איתה על כל דבר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=cyan]עומר (אדון פריון)-[/COLOR]תתקדם ברמות שלך בסיקורים ותהיה לטוב ביותר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#000000][B][U]רומה (DouBle R )[/U][/B][SIZE=2]-אדם בעל עקרונות ופתיל קצר שניפגע בגללם אתה חסר לי[/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000000][COLOR=blue]רותם (YoRt3m)-[/COLOR]תודה שהקמת את הפורום[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=deepskyblue]STM[/COLOR]-הידע שלך בנושא והצניעות מעלים כבוד אם רק רציתה יכולת להיות משגיח של כל נושאי פוקמון[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[U][B]המיוחד[/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=royalblue]תומר [/COLOR]([COLOR=#6a5acd]Pichu Chan[/COLOR] )-אם רק היתה רוצה יכולת לתרום רבות לפורום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מקווה שלא שכחתי אף אחד:wink:[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
-
מזל טוב אחי P:
תודה על ההקדשה
-
-
-
-
-
-
תודה אחי
אתה גם חבר טוב ומזל טוב לך .
-
-
-
אתה גם חבר טוב
תודה על ההקדשה
דווקא חשבתי שתשכח אותי כמו כולם :p
-
-
-
מזל טוב מיאו ותודה!
יוסי מסתדר מצויין בתור מנכ"ל.
למה אתה חושב שהוא מנכ"ל כזה גרוע? אני חושב שהוא מנכ"ל טוב,קצת עצלן אבל סבבה.
-
פשוט לפי דעתי מנכ"ל זה מי שדועג ל"חברה "שלו ואחראי. אולי אני טועה אבל את זה אני לא רואה מיוסי.
אבל כל אחד והדעה שלו