1. למה לחלק מהפוקמונים שלי יש ליד השם Pkrs בצבע סגול? ומה זה
2. למה לחלק מהפוקמונים שלי יש ליד השם סמיילי מחייך כתום? ומה זה
Printable View
1. למה לחלק מהפוקמונים שלי יש ליד השם Pkrs בצבע סגול? ומה זה
2. למה לחלק מהפוקמונים שלי יש ליד השם סמיילי מחייך כתום? ומה זה
הסמל הסגול מסמן על פוקיוירוס והשמיילי מסמן שהפוקימון חלה בפוקיוירוס והבריא
זה לא טוב אחי
זו מחלה
איך מרפים את הווירוס
[quote=PokeStyle;679315]זה לא טוב אחי
זו מחלה[/quote]
וודא שאתה בטוח במה שאתה כותב לפני שאתה כותב את זה.
פוקירוס זה דבר טוב, זה גורם לסטטים של הפוקימון לעלות יותר כשהוא עולה רמה. כדאי לך להפיץ את המחלה בין כל הפוקימונים בשישייה ובין כל הפוקימונים במחשב. המחלה תעבור לבד. נצל את זה כל עוד אתה יכול!
[QUOTE=LordAbizi;679324]וודא שאתה בטוח במה שאתה כותב לפני שאתה כותב את זה.
פוקירוס זה דבר טוב, זה גורם לסטטים של הפוקימון לעלות יותר כשהוא עולה רמה. כדאי לך להפיץ את המחלה בין כל הפוקימונים בשישייה ובין כל הפוקימונים במחשב. המחלה תעבור לבד. נצל את זה כל עוד אתה יכול![/QUOTE]
יש לך מזל תנצל אותו
[quote=PokeStyle;679315]זה לא טוב אחי
זו מחלה[/quote]
זה טוב מאוד אפילו!
זה נדיר מאוד כמו שאמרו זה מעלה סטטים וכדאי לך להפיץ את זה לכל הפוקימונים שלך פשוט שים אותו בשישיה וכל הפוקימונים שלך ידבקו אני מקווה בשבילך שלא כולם נרפאו
פאק פוקיוירוס זה אחד הדברים הנדירים.... תנצל אותו כמה שאפשר כי זה לזמן מוגבל תאמן את הפוקימון הזה כמה שיותר
תודה ח'ברה עזרתם לי מאוד אבל לא עניתם לי על השאלה השנייה (לא לידאוג כולם בשישייה וחלק מהמחשב שלי חולים בווירוס)
[quote=בובי B;679746]תודה ח'ברה עזרתם לי מאוד אבל לא עניתם לי על השאלה השנייה (לא לידאוג כולם בשישייה וחלק מהמחשב שלי חולים בווירוס)[/quote]
ענו לך זה אומר פוקימון שהבריא מ POKERUS (אין לי מושג אם זה נכון או לא בחיים לא שמעתי על הסמיילי הזה)