פגשתי את ראיק פעם אחת בין השיחים והוא ברח כי לא הייתי מוכן (הפוקימון הגדול ביותר שלי היה רמה 24)
ועכשיו איך אני יכול למצוא אותו למשל יהלום ופנינה אפשר דרך הפוקטץ למצוא פוקימונים שנעלמים אז איך אמורים למצוא כאן?
Printable View
פגשתי את ראיק פעם אחת בין השיחים והוא ברח כי לא הייתי מוכן (הפוקימון הגדול ביותר שלי היה רמה 24)
ועכשיו איך אני יכול למצוא אותו למשל יהלום ופנינה אפשר דרך הפוקטץ למצוא פוקימונים שנעלמים אז איך אמורים למצוא כאן?
אם תסתכל בפוקגיר במפת העולם, אתה תראה פרצופים כאלה בדרכים, כל פרצוף כזה מייצג פוקימון אגדי. (והפרצוף באמת מזכיר את הפוקימון האגדי שעליו מדובר)
אהה טוב וגם תגידו נכון המגדל של הואו אז הגעתי לסופו ויש שם מן עוד מגדל בצבע זהב ואני לא רואה את הואו למה מה צריך לעשות?
את הואו ניתן לראות רק אחרי שתשיג את המכון השמיני, תדבר עם פרופסור אלם ותלך לאחיות איוי באקרוטיק (בסדר הזה)
טוב אני אנסה ואפשר לתפוס גם את לוגיה בלב זהב?
ואיפה משיגים את הדרטיני הזה המיוחד?
המתקפה הזאת לא משהו זה סך הכל Extreame Speed אין עליה סטאב וזאת מתקפה נורמלית יש לה 80 התקפה ו 5 Pp היא לא שווה הרבה
אפשר להשיג דרטיני בdragons Den תדבר למאסטר שבמבנה
[QUOTE=kodak;681993]טוב אני אנסה ואפשר לתפוס גם את לוגיה בלב זהב?
ואיפה משיגים את הדרטיני הזה המיוחד?[/QUOTE]
אם אתה עונה לאיש ההוא תשובות שהוא רוצה לשמוע הוא יביא לך דרטיני עם extreme speed ואם לא תענה לו את התשובות שהוא רוצה לשמוע אז הוא יביא לך דרטיני רגיל
טוב אז אפשר לתפוס לוגיה בלב זהב?
ולמה לא רואים את סוייקון במפה של הכלבים האגדיים?