אני נואש לזוהרים מציע טוב אך בגבולות ההיגיון.
Printable View
אני נואש לזוהרים מציע טוב אך בגבולות ההיגיון.
רוצה דראווזי זוהר? אבל תציע משהו טוב (הוא היה הזוהר הראשון שלי) !!!!!!!1
רוצה גרידוס זוהר?
"מציע טוב" לא אומר כלום לאף אחד, חוץ מזה שזה גם די יחסי, יכול להיות שמה שאתה מציע הוא אוצר בשביל משתמש 1 וזבל בשביל משתמש אחר...
לדעתי עדיף לך לכתוב מה יש לך להציע שאנשים לא יציעו לך את הזוהרים שלהם ואז יכול להיות שלא יהיה לך את מה שהם רוצים ואז אתה סתם תתבאס מזה שאתה יודע שיש לאותו משתמש זוהר, אבל אין לך מה להציע תמורתו..
בכל מקרה, יש לי כמה זוהרים שהשגתי בעצמי כמו דיטו, הופיפ, מאדקיפ, פירו וגם זוהרים שהשגתי מהחלפה..
צ'פו:לא תודה.
אדון פריון:יש לי כבר מהlake of rage
וברוק:אני ממש רוצה את מדקיפ ואיזה עוד זוהרים יש לך??
לאפרס, פוריגון2, שלוס, טנטקול, אוניקס, פוניטה,גרידוס, שלושת הכלבים האגדיים מהסרט ה 13, איווי, מיילוטיק, פיצ'ו, זיגזגון, ריולו, קארוונה,שאפט, ווילמר, טראפינץ', גיבל..
אני מעוניין ב:לאפרס,שלושת הכלבים,איווי,מילוטיק,ריולו,שאפט,ווילמר,טראפינץ' וגיבל עכשיו יש לי המון פוקימונים לתת.(אני הכי מעוניין בסוויקו)
זה שיש לך הרבה פוקימונים זה יפה,אבל אני לא אמור לנחש את מי יש לך ואת מי לא >>
לידע אישי, אני לא צריך אף פוקימון בשביל הפוקדקס, אז..יש לך איוונט או פוקימון נדיר להציע?
יש לי פוקימונים מאוד נדירים. אני מאוד רוצה את סוויקו איווי ואת מילוטיק אז תגיד לי פוקימונים שאתה רוצה בעדם.
טוב, נראה אם יש לך פוקימונים נדירים כמו שאתה אומר שיש לך, כרגע הפוקימונים שאני צריך הם:
Jeremy אקנס ומאצ'וק (2 איוונטים, לא פוקימונים פשוטים שאפשר לתפוס בדשא..הID No שלהם הוא 24680 והOT הוא Jeremy)
Sapporo פיקאצ'ו, איוונט יפני של פיקאצ'ו שיש לו.
יש עוד 2 אבל יכול להיות שאני כבר אשיג אותם ממישהו אחר.
לי יש בויזל זוהר, אוניקס זוהר וגיבל זוהר
צימצ'ארבוי:מה אתה רוצה תמורת הגיבל????
לא יודע מה יש לך?
הרבה דברים. אתה רוצה ג'יראצ'י???
[quote=brock;684078]טוב, נראה אם יש לך פוקימונים נדירים כמו שאתה אומר שיש לך, כרגע הפוקימונים שאני צריך הם:
Jeremy אקנס ומאצ'וק (2 איוונטים, לא פוקימונים פשוטים שאפשר לתפוס בדשא..הID No שלהם הוא 24680 והOT הוא Jeremy)
Sapporo פיקאצ'ו, איוונט יפני של פיקאצ'ו שיש לו.
יש עוד 2 אבל יכול להיות שאני כבר אשיג אותם ממישהו אחר.[/quote]
אחי אתה צריך כאילו מאצ'וק זוהר