-
[B][I][U][FONT=Arial][COLOR=#000000]פוקימון המסע של שלושת החברים:[/COLOR][/FONT][/U][/I][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]דמויות ראשיות:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ירון:הגיבור של הסיפור,הוא קורא לעצמו הנבגד,מאוהב בנועה,גובה מטר חמישים ושיער שחור.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]פוקימונים:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]פיקאצ'ו .[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]מייק:חברו הכי טוב ירון,מאוהב בנועה,גובה מטר ארבעים וחמש שיער חום.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]באלבזור [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]נועה:חברה למסע של מייק וירון,מאוהבת בירון,גבוה מטר חמישים,שיער שחור.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]סקווירטל.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]דמויות משניות:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]פרופסור אוק:נותן את הפוקימונים בעיר פאלט.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]לאורה:ילדה מין בית הספר של ירון,מייק ונועה,גובה מטר ארבעים וחמש היא שונאת את נועה ואוהבת את ירון.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]פוקימון ששמו הוא גרווי.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]פרק ראשון:"פגישה משולשת והיציאה למסע":[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]אירועים:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]הגיבורים מקבלים את הפוקימון הראשון שלהם.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]השעה שמונה בבוקר יום שלישי ירון התעורר,הוא נזכר במה שקרה אתמול,יום גשום מייק נועה והוא קבעו להיפגש בשעה שתיים עשרה בצהריים כדי לצאת למסע.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]הוא התלבש ויצא מביתו הוא ראה אותו,ילד נמוך ממנו מחייך והוא אומר :"ירון מה נשמע חבר" ירון אומר :"מייק מה נשמע,עוד פעם נועה מאחרת?".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]מייק מוסיף:"כנראה",ילדה בגובה של ירון רצה אל עבר המעבדה ונופלת על ירון.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]הילדה אומרת :"ירון עוד פעם אני נכנסת בך?".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ירון אומר :"מסתבר נועה מסתבר".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]הדלת של המעבדה נפתחת איש זקן גבוה שמסתבר שהוא פרופסור אוק יוצא מין הדלת ומסמן להם להיכנס.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ירון,מייק ונועה רואים ארבעה פוקימונים :צ'רמנדר פוקימון סלמנדרת האש,סקווירטל פוקימון צב הים,באלבזור הזרע,פיקאצ'ו פוקימון עכבר החשמל.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]פרופסור אוק אומר :"בחרו אחד והוא שלכם".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ירון לוקח את פיקאצ'ו,מייק את באלבזור ונועה את סקווירטל.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]שלושת הילדים יוצאים מין המעבדה ירון אומר :"עכשיו שאני חושב על זה,מייק לך ולי יש את אותה המטרה בסופו של דבר נהיה יריבים לא?".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]מייק מסמן לו שהוא צודק,נועה אומרת :"אז מה אם אתם צריכים להיות יריבים,אתם חברים הכי טובים מאז ומתמיד למה זה צריך להשתנות?".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ירון מסתכל בקרקע במבט עגמומי,הם רואים שלט שבו כתוב "[/COLOR][COLOR=#333399]דרך מספר אחד,זהירות בידריל,העיר ורידיאן בעוד חצי קילומטר[/COLOR][COLOR=black]".[/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Arial]ירון,מייק ונועה מסתכלים בשלט וירון מסמן להם ללכת אחריו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]מייק נופל ואז מין העצים יוצאים פוקימונים שנראים מסוכנים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]ירון מוציא את הפוקדע והפוקדע אומר :"בידריל פוקימון הצרעה,מסוכן מאוד,חי ביערות ובמקומות שיש שם עצים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]מייק ונועה צועקים פה אחד :"אוי לא!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]ירון מוציא את הפיקאצ'ו שלו והוא אומר לו :"טוב פיקאצ'ו זה הקרב הראשון שלנו" פיקאצ'ו משיב :"פיקה פי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]הבידריל הגדול מכולם יוצא מין האסופה ויורה עוקץ רעל אל עבר מייק שנפגע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]מייק צועק צעקת כאב,ירון מתעצבן ומסמן לפיקאצ'ו להשתמש במכת ברק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]הבידרילים רואים משהו זוהר בהרים ומיד בורחים,אור כסוף יורד מין השמיים ומתקרב אל החבורה...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]-המשך יבוא-[/FONT][/COLOR]
-
סיפור לא משהו, אני מקווה שהוא יהיה יותר מעניין בפרקים הבאים.
-
חבל שאתה חושב ככה אבל תודה על התגובה
-
מתי תעלה את הפרק הבא?
אולי בפרק הבא יהיה יותר מעניין
-
-
טוב סבבה.
למה כתבת שירון מאוהב בנועה? זה היה אמור להתגלות במהלך הסיפור, אם אתה שואל אותי אז זה די הורס
-
[quote=chimcharboy;685223]טוב סבבה.
למה כתבת שירון מאוהב בנועה? זה היה אמור להתגלות במהלך הסיפור, אם אתה שואל אותי אז זה די הורס[/quote]
עכשיו שאני חושב על זה,לא חשבתי על זה.
-
יש לך כמה טעיות אבל אני מקווה שזה לא יפגע במהלך הסיפור
-
לא יכולת למצוא שם יותר קלולסי לסיפור?
בכול מקרה תעשה פרקים יותר ארוכים ותשדל להיות מקורי.
בהצלחה.
-
[B][I][U][FONT=Arial][COLOR=#000000]פרק 2:"הבגידה והמנקי".[/COLOR][/FONT][/U][/I][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]האור הכסוף ירד ממנו הגיע פוקימון חדש,ירון נסה לסרוק את הפוקימון המסתורי אך נראה שהפוקדע התקלקל.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]הפוקימון אמר :"אני גורם להרס במאגרים חשמליים".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ואחרי זה הפוקימון נעלם.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ירון התעצבן ואמר :"מייק קדימה תקום אני רוצה את תג האבן הזה".[/COLOR][/FONT]
[COLOR=#000000][FONT=Arial]מייק אמר עצבני :"לך מי צריך אותך,באמת אין לך מה לדאוג שנהיה יריבים בליגה,כי אנחנו לא חברים יותר[/FONT][FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ירון מסמן לפיקאצ'ו ללכת איתו אך לפני זה הצ'רמנדר של מייק משתמש בלהביור שגורם לשרפה בדרך,עשרות פוקימוני חרק ועשב בורחים הבידרילים ההם הגיעו והם רוצים נקמה.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ירון צוחק ואומר :"בהצלחה עם הבידרילים אם תצליח לנצח אחד תוכל לנצח אחד!".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]מייק אומר :"לא צריך את הטובות שלך לך מפה!".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ירון הולך אל עבר העיר ורידיאן,ירון רואה פוקימון הוא מוציא את הפוקדע והפוקדע אומר :"מנקי פוקימון קוף הלחימה מנקי אוהב להילחם והוא מסתובב ביערות והרים".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ירון אומר :"פיקאצ'ו בוא נתפוס אותו".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]פיקאצ'ו מהנהן ושולח מכת ברק אל עבר המנקי.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]מנקי משתמש בבעיטה שמחזירה את מכת הברק אל עבר פיקאצ'ו.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]פיקאצ'ו מסתובב ובוא זמנית משתמש במכת ברק והוא יוצר את סחרור הברק.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]סחרור הברק פוגע במנקי שמתעלף.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ירון זורק את הפוכדור,פעם ראשונה פעם שנייה ו...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]המשך יבוא...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]אירועים:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ירון נוטש את מייק ונועה,הצ'רמנדר של מייק גורם שרפה בדרך מספר אחד,ירון פוגש מנקי.[/COLOR][/FONT]
-
הפרק הזה קצר מידי ויש פה מאט פרטים, אני מקווה שתיקח את הערה הזאת לזומת ליבך ותשפר את הסיפור כי אם לא אני יפסיק ליקרוא אותו.
ניראה מה יהיה בפרק הבא.
-
[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=#000000]פרק 3:[/COLOR][COLOR=#993300]המנקי[/COLOR][COLOR=#000000],[/COLOR][COLOR=green]הבידריל [/COLOR][COLOR=purple]והאקנס[/COLOR][COLOR=#000000]:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]מנקי שבר את הפוכדור,הוא לא מוכן להיות פוקימון של מאמן.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]המנקי רץ אל עברו של פיקאצ'ו של ירון,ירון צועק :"פיקאצ'ו זרוק אותו".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]מנקי מתקרב אל עבר פיקאצ'ו ונותן לו אגרוף בפנים.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]פיקאצ'ו צועק צעקת כאב רמה,מין העץ הירוק הגדול שמשמאל יוצא פוקימון חדש,ירון מוציא את הפוקדע וזה אומר :"אקנס פוקימון הנחש,אקנס אוהב לתקוף פוקימונים והוא חי במערות".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]נראה שהאקנס והמנקי מכירים והם לא חברים מי יודע כמה טובים.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]אקנס משתמש בזנבו כדי לחבוט במנקי שמתעצבן.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ירון אומר לפיקאצ'ו :"פיקאצ'ו תתקיף את שניהם במכת ברק".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]מכת הברק הצהובה פוגעת באקנס ובמנקי.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]המנקי והאקנס מתחילים לתקוף את הפיקאצ'ו,ברגע שאקנס מגיע לפיקאצ'ו,נער בגיל חמש עשרה בעל שיער חום וז'קט אדום מגיע מין היער וזועק :"סטיילר וטונז' שינוי סגנון" מין סביבון מתחיל להסתובב מסביב לאקנס,הילד שוב צועק :"לכידה!".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]הסביבון נכנס לתוך אקנס וזה נרגע,הילד צועק בשלישית :"אקנס לך ליער ואל תחזור אחרת אתה תתחנן לרחמים". [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]באותו זמן אצל מייק ונועה:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]הבידרילים מתחילים להתאסף וחוסמים את השמש מעיניי מייק ונועה.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]מייק קורא :"נועה את כאן?" נועה משיבה לו :"כן אני פה".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]אור סגול מגיע מאחד העוקצים של הבידריל האור הסגול מתקרב אל באלבזור,באלבזור נפגע מעוקץ רעל עוצמתי במיוחד.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]בדיוק אז ילדה בעלת שיער לבן מוציאה פוכדור וצועקת :"קדימה גרווי להביור" להבה אדומה מתחילה לצאת מין פיו של הפוקימון המכונה גרווי,הלהבה מתחילה לסלק את הבידרילים אחד אחד.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]הילדה בעלת השיער הלבן אומרת :"זהו עכשיו הם לא יציקו לכם יותר,מייק ונועה לא נפגשו מאז בית הספר למאמנים".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]מייק אומר :"לאורה זו את?".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]הילדה המכונה לאורה מהנהנת בהסכם,לאורה אומרת :"נועה אני מבינה שאת התחלת עם פוקימון מים כמו שנשבעת,מייק גם אתה,רק חסר לי ירון עם פוקימון האש שלו".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]מייק אומר :"הבוגד זאת אומרת ירון התחיל דווקא עם פיקאצ'ו".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]לאורה אומרת במבט מוזר :"למה בוגד,וחבל ציפיתי לקרב מעניין של אש באש אותך מייק אני אנצח ואת נועה אני אקרע".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]רוח מתחילה לנשב לה בקלילות,נועה מעוצבנת על דבריה של לאורה והיא אומרת :"לאורה זה שאני זו שזכיתי באהבתו של ירון ולא את זה לא אומר שאת צריכה לשנוא אותי ואגב את ישנת במקרה בשיעור שפוקימוני מים מנצחים פוקימוני אש נכון?".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]לאורה מתחילה לצחוק והיא אומרת :"גרווי שלי הוא פוקימון עוצמתי,נגד פוקימוני מים הוא משתמש במתקפות חשמל".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]מייק ונועה נראים בשוק,הרוח הקלה הופכת במהרה לסופת גשמים חזקה,מין העץ יורד משהו מפחיד שהוא...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]המשך יבוא...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=#000000]אירועים:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]1]מייק ונועה פוגשים את חברת ילדותם לאורה.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]2]לאורה מסלקת את הבידרילים שמתקיפה את מייק ונועה.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]3]נער בעל ז'קט אדום מסלק את האקנס שמתקיף את ירון.[/COLOR][/FONT]
-
הפרק הזה דווקא מאוד נחמד
מחכה לפרק הבא
-
[quote=chimcharboy;695042]הפרק הזה דווקא מאוד נחמד
מחכה לפרק הבא[/quote]
תודה עוד תגובות...