מדריך להכנת פייקים - מבוסס על חיה
[CENTER][B][SIZE=4][COLOR=red]הסבר על המדריך: המדריך הזה ספציפי מסביר לכם איך להשתמש בחיה ליצור פוקימון.[/COLOR][/SIZE][/B]
[IMG]http://img46.imageshack.us/img46/6418/22360238.png[/IMG]
[B]שלב 1: [COLOR=red]בוחרים חיה שעליה אתם רוצים שהפוקימון שלכם יהיה מבוסס[/COLOR], אני בחרתי סמור, לא יודע למה פשוט אהבתי את החיה, בדרך כלל התמונה תהיה גדולה מאוד.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]שלב 2: תלחצו מקש ימני ותלחצו על [COLOR=red]שינוי גודל / הטיה[/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][B]שלב 3: עכשיו אתם [COLOR=red]משנים את המספרים איפה שכתוב אופקית , אנכית אתם מורדים מ100 עד ההכי נמוך שיש[/COLOR], כל פעם אתם עושים ככה עד שאתם מגיעים לכך שהתמונה תיכנס למסגרת של ה80 על 80, אבל שהחיה תהיה טיפה קטנה יותר מהמסגרת.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]שלב 4: אחרי שקיווצתם את התמונה כמה פעמים תנסו להכניס אותה למסגרת, עד שתצליחו.[/B][/CENTER]
[CENTER][B][IMG]http://img801.imageshack.us/img801/599/29182033.png[/IMG][/B][/CENTER]
[CENTER][B]5. טוב אחרי שהכנסתם את החיה למסגרת [COLOR=red]תסמנו את קווי המתאר[/COLOR] (הקווים השחורים שמקיפים את נקודות הגוף של הפוקימון)[/B][/CENTER]
[CENTER][B]6. [COLOR=red]תמחקו את מה שנשאר מהתמונה של החיה[/COLOR] ככה שתשאר רק התבנית של הקווי מתאר.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]7. עכשיו אתם [COLOR=red]יוצרים מד צבעים של הצללה[/COLOR] , כאשר אתם יוצרים את המד זה אומר [COLOR=red]שאתם בוחרים את הסוג של הפוקימון[/COLOR], נגיד ירוק סוג עשב, צובעים עם הצבע הפשוט, הראשון מלמעלה במד.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]8 בשלב זה [COLOR=red]מצלילים את הפייק[/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][B]9 בשלב זה [COLOR=red]מוסיפים אלמנטים של הסוג[/COLOR], הסמור שלי הוא סוג עשב אז אני מוסיף לו עלים בגב, במקרה שלכם אתם יכולים להוסיף כמה אלמנטים שאתם רוצים.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]10 בשלב זה אני צובע ומצליל את העלים.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]11. וזהו עכשיו אני [COLOR=red]מוסיף לפייק עיניים[/COLOR] [COLOR=darkgreen]והוא מוכן[/COLOR].[/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]מקווה שאהבתם את המדריך, אשמח לראות עבודות שעשיתם בהשראת המדריך, אני אכין בקרוב עוד מדריכים, כי להכנת פייקים יש מלא מלא שיטות.[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]