דיון בנושא איך הגעתם לפורום הזה דרך חברים דדרך גוגל או דרך הדודה של סבתא שלכם
אני הגעתי לפני שלוש שנים שחיפשתי פורום אחרי שאיזה פורום ניהיה מלא ספאם
Printable View
דיון בנושא איך הגעתם לפורום הזה דרך חברים דדרך גוגל או דרך הדודה של סבתא שלכם
אני הגעתי לפני שלוש שנים שחיפשתי פורום אחרי שאיזה פורום ניהיה מלא ספאם
אני הייתי בן 11 שיחתי אז ביהלום וחיפשתי מדריך,אז חיפשתי בגוגל והתחברתי למדריך של אלירן...אז היה לי שאלהונירשמתי לאט לאט התחברתי גם לשאר הפורומים.
אני אחרי חיפוש בגוגל למדריך פוקימון יהלום
אני חיפשתי איזה משחק פוקימון אני לא זוכר איזה והיה כתוב שרק רשומים יכולים להוריד אז נרשמתי לפורום הורדתי ואז קצת הסתובבתי פה וראיתי שזה מקום מגניב ואני יכול לדבר חופשי על פוקימון (שוב אני מזכיר כל חיי הייתי בודד עם הפוקימון שלי) והחלטתי להמשיך להיות פה עד עצם היום הזה....
סוף.
אני האמת לא ממש זוכר..
כנראה שפרשתי מפוקיבלוק שנסגר בינתיים וחיפשתי פורום אחר,אז מצאתי את זה.
לא בטוח שזאת הסיבה..
חיפשתי מדריך לhgss, ומצאתי את הפורום, הסתכלתי בו קצת, גם ככה הייתי צריך פורום חדש, נטשתי את הפורום הקודם שלי. ומאז אני כאן.
רציתי שוב לשחק פוקימון 4 שנים אחרי שסיימתי את אמרלד- הורדתי את Dppt ואת Hgss והתחלתי לשחק, כשחיפשתי מדריך בעברית הגעתי לפורום הזה
הייתי בפוקיבלוק, התחיל לשעמם מצאתי את האתר הזה ואז התחלתי להיות בשניהם ובסוף פרשתי מפוקיבלוק ועברתי לפה בלבד
שחכתי להזכיר שזה הפורום הראשון שלי..... (גם של פוקימון וגם בכלל פורום).....
אני חיפשתי פורום של פוקימון בישביל מדריכים וכו' ואז הגעתי לכאן
חיפשתי מדריך לטרייד במחשב בפוקימון גולד,שד"א עדיין לא מצאתי Xd
לפני שנה וחצי, הייתי ממש חרמן ורציתי לעשות עבודת יד על פיקצ'ו....
לא סתם Xd
מצאתי תחרות אתרים ><
שפוקיבלוק נסגר, עשיתי איזה הפסקה מפורומים, ואז אני לא זוכר מי הפנה אותי, ובסוף הגעתי לפורום הזה ונרשמתי והתחלתי להיות פעיל עד שפתאום הפסקתי, ואביב - בלקבירד גרם לי לחזור להיות פעיל בפורום.
שאילון פרש מבלוק והיה אחריו גל פרישה לפה (כי הפורום היה שלו ושל רותם פעם)
באתי גם
[quote=SexStyle;695102]חיפשתי מדריך לטרייד במחשב בפוקימון גולד,שד"א עדיין לא מצאתי Xd[/quote]
למה אין עשיתי מדריך להחלפה [URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=21410[/URL]
ולשאלה כאשר פוקיבלוק ניסגר, זמן מה אחרי זה מצאתי את הפורום הזה