"הכלב אכל לי את השיעורים"
[B][COLOR=gray]עוד חודש וקצת נגמר החופש והגיהנום חוזר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]אז אני (בעזרת ראש אחד) הבאתי לכם רשימת תירוצים לאיחורים,שיעורי בית ועוד.. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]לכו תדעו אם יצילו אתכם ברגע האמת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]תתחילו לשנן![/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray](תודה [COLOR=red]לראש אחד,אבל שיניתי כמה דברים[/COLOR])[/COLOR][/B]
[LIST][*][COLOR=royalblue]"ההייתי עסוק/ה בלהקים קבוצה נגד ג'סטין ביבר בפייסבוק. את יודעת כמה קשה להשיג לייקים בימינו?"[/COLOR][*][COLOR=yellowgreen]"המורה העלתי את השיעורים לרשת אבל הבוקר שנכנסתי,ראיתי שהאתר קרס ואין לי גישה אליהם"[/COLOR][*][COLOR=deepskyblue]"בדיוק הציעו בVOD את כל סרטי "דימדומים" בחינם,שאני אכין ש.ב. שאני יכול/ה לבהות ברוברט פטינסון במקום?!"[/COLOR][*][COLOR=lime]"השתגעת? מה שיעורי בית? חייזרים תקפו את העולם ואני עזרתי להלחם בהם!"[/COLOR][*][COLOR=sienna]"התקשרתי לחבר ובגלל שהקו היה מקוטע הבנתי שאין שיעורים"[/COLOR][*][COLOR=green]"כל היום אספתי בקבוקים כדי לקבל פיקדון של 25 אגורות. מה את רוצה? יש מיתון!"[/COLOR][*][COLOR=darkred]"אכלתי סושי מקולקל וסבלתי כל הלילה"[/COLOR][*][COLOR=pink]"מה תשובה לא נכונה?! ככה כתוב בוויקפדיה!"[/COLOR][*][COLOR=sandybrown]"כתבתי את השיעורים בעט עם דיו נסתר,ועכשיו את/ה לא יכול/ה לראות את מה שכתבתי!"[/COLOR][*][COLOR=olive]"איחרתי כי היו פקקים"[/COLOR][*][COLOR=blue]"הכלב אכל לי את האייפד"[/COLOR][*][COLOR=darkslategray]"זו לא אשמתי שפרצו לי לאיפון וגנבו לי את התשובות!"[/COLOR][*][COLOR=darkslateblue]"שמעתי את הצלצול אבל חשבתי שהוא בשבילך!"[/COLOR][*][COLOR=purple]"אז מה אם איחרתי,אף פעם לא מאוחר כדי ללמוד"[/COLOR][*][COLOR=darkolivegreen]"שלחתי את השיעורים לעצמי במייל וזה לא הגיע"[/COLOR][*][COLOR=teal]"פשוט שכחתי,את/ה אף פעם לא שוכח/ת דברים?"[/COLOR][*][COLOR=mediumturquoise]"אחי הקטן קשקש על התשובות"[/COLOR][*][COLOR=darkorange]"בטעות הכנסתי גיליון ראש אחד לתיק במקום מחברת"[/COLOR][*][COLOR=red]"הבוקר הוצאתי את הכלב לטיול והוא ברח לי.חיפשתי אותו בטירוף,ושלא מצאתי אמא אמרה לי ללכת לביה"ס ושהיא תחפש אותו,מצטער/ת על האיחור"[/COLOR][*][COLOR=magenta]"עוז זהבי בדיוק ענה לי על ההודעה באתר שלו,ההייתי חייבת להתקשר לכל החברות שלי ולספר להן-זה לקח שעות!"[/COLOR][/LIST]