הפוקימונים שלי ברמה 70 ואני לא מצליח להאלות אותם רמה אפילו שאני נילחם מלא למישהוא יש שיטות איך להעמן אותם מהר ושיעלו רמות?
Printable View
הפוקימונים שלי ברמה 70 ואני לא מצליח להאלות אותם רמה אפילו שאני נילחם מלא למישהוא יש שיטות איך להעמן אותם מהר ושיעלו רמות?
[QUOTE=mind control;704505]הפוקימונים שלי ברמה 70 ואני לא מצליח להאלות אותם רמה אפילו שאני נילחם מלא למישהוא יש שיטות איך להעמן אותם מהר ושיעלו רמות?[/QUOTE]
תגיד איפה אתה בכלל?
אחרי הליגה קרגה אני מנשה לעסיג לפרס שלא יוצאת ומנשה לעסיג החלפה אל צרמנדר אבל אני מעמן אותם מלא ופשוט לא עולים רמות
אתה עושה שגיאות כתיב בכוונה?
אחרי הליגה קרגע (כרגע) אני מנשה (מנסה) לעסיג (להשיג) לאפרס (או לפרס אותו דבר) שלא יוצאת ומנשה (מנסה) לעסיג (להשיג)
החלפה אל (של) צרמנדר (צ'ארמנדר אבל לא נורא זה שם לועזי אפשר להגיד איך שרוצים כל עוד זה נכון) אבל אני מעמן (מאמן) אותם מלא ו(הם) פשוט לא עולים רמות.
לגבי הבעיה שלך אין אף מאמן במשחק בעל דרגה גבוהה מ70
המקום היחיד שהרמה שם גבוהה מספיק זאת הליגה
אני יודע שבליגה אבל גם שם לא עולים רמות ולא זה לא בחוונה
[QUOTE=mind control;704608]אני יודע שבליגה אבל גם שם לא עולים רמות ולא זה לא בחוונה[/QUOTE]
אומרים בכוונה
אתה לא צריך יותר מרמה 70 והם לא אמורים לעלות שלבים מהר תגמור את הליגה כמה פעמים זה לא יזיק לאף אחד
גמרתי תליגה כבר 20 פעם עם לא יותר אני רוצה להעלות אותם לרמה מאה
[quote=mind control;704516]אחרי הליגה קרגה אני מנשה לעסיג לפרס שלא יוצאת ומנשה לעסיג החלפה אל צרמנדר אבל אני מעמן אותם מלא ופשוט לא עולים רמות[/quote]
בואנה אחי יש לך מלא שגיאות כתיב חחחח מה זה!
איזה כיתה אתה א' חח
-----------------------
ותאמן את הפוקימונים שלך בליגה זה המקום הכי טוב
יש לי ריקוזה רמה 90
הוא רמה 90 כי אני מאמן אותו בליגה
תנסה
[QUOTE=mind control;704671]גמרתי תליגה כבר 20 פעם עם לא יותר אני רוצה להעלות אותם לרמה מאה[/QUOTE]
טעות זה מחוז סינו אז מה הבעיה עם הליגה?
כולם שם רמות 60 זה מלא EXP זה בערך 1500 EXP לפוקימון שאתה מביס
אתה יודע שכאשר אתה מחליף הרבה פוקימונים בקרב הEXP מתחלק נכון?
אם אתה עושה הכל והם לא עולים שלבים אז קצת סבלנות
ומה הקטע עם כל שגיאות הכתיב שלך
מהאתם לא מבינים שהם לא עולים שם?יש את איזור ההישרדות יש לך שם קרב כפול...וקרבות חוזרים עם מאמני מכון...
אבל לא מקבלים ניסיון מי זה
תאמן אותם בליגה אין מה לעשות מ70+ זה כבר קשה.. פשוט צריך סבלנות
ומה יש לכם אז מה אם יש לו שגיאות.. אולי הוא ילד קטן.. כאילו שלכם בחיים לא היו שגיאות כתיב
אני בכיתה י ואני כיתת מופת פשוט יש לי סגיות כתיב אבל לא זה העיניין הבעיה שאני יכול לשחק יום שלם ולא לעלות רמה אחת
מול מאמני מכון לא מקבלים אקס פי??