-
עם כל הרצון הטוב והעובדה שאנחנו רוצים בכל רמ"ח אברינו בהצלחת הפורום הוא נראה ממש מת.
אני יכול למנות עשרות אנשים שבאו לכאן עקב התנופה החדשה שהפורום צבר והכל תודות לאנשים שדאגו ורצו בהצלחת הפורום, נפתחו פה פרויקטים שונים ומגוונים אבל זה מתפקידיכם לשמור על האש בוערת.
מה שווה אם אני פותח בלופרס ואין מי שיעריך ויהנה מזה?
מה יעשה אביב אחרי שהוא הביא לפה מעל ל-20 אנשים בכוחות עצמו?
האחריות מוטלת גם על המנהלים וגם על הגולשים כאחד.
אני לא רואה פיתרון באופק, מה דעתיכם?
-
אני חושב שזה טוב.
-------------------
לחלקנו אין רח"ם איברים
-
בוא נניח את כל הקלפים של השולחן, מאז פתיחת הפורום של שגיא ודי מעבר שלו ושל ליאור כמנהלים שם לפורום שלהם מה שגם נראה כברור מאליו, הפורום התרוקן וכולם אחראים להתייבשות. נכון גם אני מגיב שם אך אני ממשי ך להגיב כאן כמו פעם, כל תגובה שנייה בנוד היא שלי[לא בדיוק אבל בעמודים מסוימים זה כן כך] ואני סבור שגם אחרים יוכלו להגיב גם שם אך גם פה, הרצון שלי נוטה להגיב פה כי התחלתי עם הפורום מיום היווסדו ואני רוצה שיהפוך למשהו גדול, אבל קשה כשאתה כמעט היחידי שמגיב[אגב חח תודה אור]
-
אני יכול לתת לך כמה סיבות טובות למה הפורום הזה לא מתקדם לשום מקום,
אבל ממש אין לי כח להתחיל עם זה דיון.
-
הבעיה זה פוקימון
אף אחד כבר לא מעריץ יותר פוקימון
הרי זה מטופש להגיד בכיתה שלך:"אני גולש בפורום של פוקימון" לא?
ולכן פורומים כללים יותר מועדפים בגלל שאתה תגיד:"אני גולש ב(שם של פורום כללי)"לא יצחקו עלייך
----------
וגם היבשות מטרידה אותי......
שנרשמתי הפורום היה מלא חיים וכל זה
אבל מאז שפוקימון ירד משידור הוא התייבש....
-
למשל, למה סתם נעלתם את הנושא הזה:
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=2269&view=findpost&p=74179]http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...indpost&p=74179[/url]
אז מה אם הוא לכאורה הקפיץ, למרות שזאת לא באמת הקפצה, למה הייתם צריכים לנעול? לא חשבתם שבמוקדם או במאוחר אני ארצה להמשיך את הסיפור? זה ממש לא לענין.
-
על זה יכולת לדבר עם מנהל סיפורים ולהגיד לו שאתה רוצה לפתוח את הספור מחדש ולתת לו סיכוי, זוהי בעיהאישית שלך שלא קשורה לפורום עצמו
-
זה כן קשור, אני נותן דוגמה לקלות הדעת של המנהלים.
אם המנהלים לא היו מתנהגים בצורה כזאת, בוודאי הפורומים היו הרבה יותר פעילים.
-
אני מסכים עם יוסי ב200 אחוז
אני בטוח שאם כל אחד ואחד מפה יגיד לחבר שהוא גולש בפורום של פוקימון ירדו עליו...
-
זה שזה פורום של פוקימון זה לא הבעיה, נא לא לערבב בין הדברים..
אני רואה את המתחרים (בפוקימון) והם צולחים לארגן מספר גולשים באופן יומיומי שאצלינו נחשבות לשיא הפורום, אשמח אם תוכלו להצביע על נקודות ספציפיות מה לא בסדר פה, אני מוכן לעשות, לעזור ולשנות.
-
*נועלים משחקי תפקידים רק משום שלדעתם הם לא מושקעים, למרות שהפורום צריך להיות מקום למשחקי תפקידים מכל הסוגים.
*בכללי מפריזים עם נעילת נושאים.
-
נדובי ההוגי נראה לי שנפגעת קשות מנעילת הסיפור שלך...וכן אני לא אהיה מוכן שיהיו פתוחים משחקי תפקידים שאינם מושקעים, כעת אני מוכן להתפשר על כך שהמצב של הפורום השתנה....
היטמן לדעתי זה לא בידיך, אתה משקיע בצורה שלא תתואר ופשוט צריך לגרום לכל מי שהלך לחזור
-
גישה כזאת לא תוביל לשום מקום, בחורצ'יק.
אתם כל כך פוחדים שיהיו בפורום משחקים לא מושקעים, אבל האם פעם עצרתם לרגע לחשוב עד כמה המשחקים האלה באמת נוראים?
מנסיון אישי, משחקי התפקידים הלא מושקעים הם דווקא המהנים ביותר. מנהל המשחק לרוב הוא טיפוס מאד נחמד שלא מתנשא מעליך, וכך גם המשחק, אפילו שאין בהודעה הראשית תמונות, או רקע של 20 שורות, ובינינו אלה הדבר הכי חשובים בעולם! אז למה לכל הרוחות המשחקים האלה כל כך מהנים, אה? הרי הם נוביים! הרי אין בהם טיפת השקעה! אז למה, תגידו לי, למה המשתמשים כל כך אוהבים את המשחקים האלה? מה יש בהם שאין במשחקים האלה עם טופס ההרשמה הענקי והרקע של 20 השורות? לא נתפס על הדעת, אה?
אני כבר למעלה משלוש שנים בעסק של משחקי התפקידים, ואני יודע טוב מאד, שגם אם משחק הוא לא מושקע, זה לא אומר שהוא מוכרח להיות פחות טוב ממשחק מושקע.
-
[quote][i]Originally posted by shadow forreterss[/i]@Jan 21 2008, 11:08 PM
[b] הבעיה זה פוקימון
אף אחד כבר לא מעריץ יותר פוקימון
הרי זה מטופש להגיד בכיתה שלך:"אני גולש בפורום של פוקימון" לא?
ולכן פורומים כללים יותר מועדפים בגלל שאתה תגיד:"אני גולש ב(שם של פורום כללי)"לא יצחקו עלייך
----------
וגם היבשות מטרידה אותי......
שנרשמתי הפורום היה מלא חיים וכל זה
אבל מאז שפוקימון ירד משידור הוא התייבש.... [/b][/quote]
מי מספר לחברים שלו באיזה אתרים הוא גולש
וגם אם כן, אפשר לחשוב
-
היטמן אמרת למצוא את הנקודות
ומצאתי
א.הקהילה בחיתוליה ואין לדעת מה יקרה(אומנם שנה אבל פוקישמוקק כבר 5 שנים וגם שם היה דיי יבש)
ב.הפרסום לא הכי הכי(משתמשים שמעבירים בה"פ בפורומים אחרים זה לא פרסום)
ג.אין לנו(הקהילה)איזה יתרונות אנשים חושבים שאנחנו סתם חיקוי עלוב של איזה פורום גדול