ראיתי תמונה שהודלפה הקרב, כמו שזה נראה אש ישתמש בהראקרוס שלו נגד דרקראי, אני חושב שאש דיי מפגר כי הריי הראקרוס יפסיד על פתוח, ועוד הוא פוקימון בלי יתרון מסוים על דרקראי.
Printable View
ראיתי תמונה שהודלפה הקרב, כמו שזה נראה אש ישתמש בהראקרוס שלו נגד דרקראי, אני חושב שאש דיי מפגר כי הריי הראקרוס יפסיד על פתוח, ועוד הוא פוקימון בלי יתרון מסוים על דרקראי.
"ועוד הוא פוקימון בלי יתרון מסוים על דרקראי"
Xd
דארקראי חלש גם ללחימה וגם לחרק... וחושך גם עושה על הרקרוס חצי נזק, במילים אחרות הרקרוס הוא הפוקימון המושלם נגדו...
הרקרוס בעבר גם ניצח את המגמר של גארי למרות יתרון הסוגים... אש חייב להשתמש בו הוא אחד הטובים שלו
איפה ראית את התמונה?
[quote=po Zon;707752]ראיתי תמונה שהודלפה הקרב, כמו שזה נראה אש ישתמש בהראקרוס שלו נגד דרקראי, אני חושב שאש דיי מפגר כי הריי הראקרוס יפסיד על פתוח, ועוד הוא פוקימון בלי יתרון מסוים על דרקראי.[/quote]
למה מפגר אולי הראקרוס לא החזק ביותר אבל הוא בהחלט בעל יתרון!
כן הוא ישתמש בהראקרוס שלו נגד דארקראי,זה כבר הודלף מלפני שבוע ערך
ולמה חלש נגדו?זה פוקימון מושלם נגדו!
אולייייייייייייייייי נכנס לאש קצת שכל
אולי
אני חושב שדארקראי בכל זאת ינצח .
בטח דארקראי ינצח הוא האגדי האהוב עלי D:
אין על האגדי הזה מכה אחת והרקרוס מת אין מצב שאש ינצח גם לא צ'אריזרד יעזור לו הפעם P:
[QUOTE=Just Haim;710670]בטח דארקראי ינצח הוא האגדי האהוב עלי D:
אין על האגדי הזה מכה אחת והרקרוס מת אין מצב שאש ינצח גם לא צ'אריזרד יעזור לו הפעם P:[/QUOTE]
דווקא לדעתי יש סיכוי של 5 אחוזים שאם הוא ישתמש בצ'אריזארד הוא ינצח ...
צ'אריזארד כבר ניצח טובים ממנו וגם הוא במחנה אימון לצ'אריזארדים כבר ממש שנים .
איך הגעת לכך שלהרקרוס אין היתרון על דארקאי יש לו היתרון כפול!
צ'אריזארד פותח לו ת'***
להרקרוס יש התקפה מטורפת,+יש לו 2 יתרונות מול דארקרי+במשחקים צריך להשתמש במאבק צמוד אחד עם הרכרוס,-ודארקרי מת+הפרשי הכוח שלהם לא כל-כך גדולים,(תחשבו על הקרב הזה כמו הרקרוס נגד מטגרוס)+אני שונא את ג'יראצ'י=דארקרי מת 100%
איפה מצאת את התמונה?
[b]להרקרוס יש יתרון כפול על דארקראי, מה אתה רציני?[/b]
[b]הוא קורע לדארקראי את הצורה. אלה אם כן לדארקראי יש תכסיס בשרוול שיחפה על החולשה שלו לפוקימוני חרק+לחימה...
[/b]