יש לי בעיה כשאני פותח את אימולטור ההחלפה יש לי רק אפשרות להתחיל את המשחק מהתחלה:cry: (אין לי אפשרות להמשיך משחק) אני רוצה לעשות החלפה מזהב לזהב ואין לי כח להתחיל הכל מהתחלה:(
כל מי שמבין את הבעיה עזרה תתקבל בברכה:)
Printable View
יש לי בעיה כשאני פותח את אימולטור ההחלפה יש לי רק אפשרות להתחיל את המשחק מהתחלה:cry: (אין לי אפשרות להמשיך משחק) אני רוצה לעשות החלפה מזהב לזהב ואין לי כח להתחיל הכל מהתחלה:(
כל מי שמבין את הבעיה עזרה תתקבל בברכה:)
קראת את המדריך
ברור שקראתי פשוט אין לי מושג מה לעשות עם קבצי השמירה. כבר התחלתי פעם אחת את המשחק מהתחלה וניצחתי את שני המכונים הראשונים וניסית להחליף וזה רשם לי החבר שלך לא מוכן. ואז ניסיתי למזער את החלון בשביל לחזור למדריך וכל השמירה נמחקה. ואין לי סבלנות לעשות הכל שוב.
טוב בו נעשה לפי הסדר עד איפה הגעתה לפי המדריך לפי סעיפים
הגעתי עד השלב שיש לי תיקייה עם שלושה קבצים Gold Gb ,gold Sav ו Gold Sa2
נכנסתי לדואל גיימבוי פתח וקובץ היחיד שהופיע בתיקייה היה Gold Gb
עכשיו יש לך תיקייה חדשה בשם Save תכניס עליה את שני קבצי השמירה
בתיקיה save צריכים להיות [COLOR="Red"]רק[/COLOR] שני קבצי השמירה:doubt:
כן
אני יודע שאני ממש חופר לך אבל זה לא מצליח רשום לי שאני לא יכול לפתוח קבצים מסוג SAV :um_face:
בבקשה תנסה להסביר לי מה לא בסדר עובדה שכולם מצליחים החלפה חוץ ממני
ואתה מוכן בבקשה גם להסביר לי שימוש בקודים:sorry:
קודים אני לא יודע
לגבי השמירות את לא צריך לפתוח אותם אלה רק את המשחק
לפני שאתה מכניס את השמירות לתקייה תמחק את הקבצים שיש שם
חייבים לשנות את הגדרת המקשים בדואל גיימבוי כי אני לא מצליח אני בוחר מקשים והוא לא מתייחס לזה.
ויכול להיות שצריך לפתוח פעמיים את הדואל גיימבוי או פעמים את הגיימבוי הרגיל
אתה פותח פעם אחת את הדואל יש לך במדריך הסבר איך לשנות מקשים
גולדן בוי תודה רבה על הכוונות הטובות אבל אתה פשוט לא מצליח לעזור לי:( כל פעם נפתח לי המשחק מהתחלה ולא השמירה שלי בגולד. יש לי תיקיה עם קבצי שמירה ולידה עוד תיקיה עם הדואל הגיימבוי וזה פשוט לא עובד:cry:
אתה מכיר במקרה מישהו אחר שיודע החלפה מבין את הבעיה שלי ויכול לעזור לי:doubt:
מה שמות הקבצים שיש לך כולל סיומות?
יש לך קבצים של שמירה ישנה ששם עברת למקום כלשהוא?
[COLOR=white][IMG]http://pokemons.co.il/forums/html/emoticons/mad.gif[/IMG]אם אתה לא בוטח בי לזה שרשם את המדריך אז תחפש באינטרנט בעצמך [/COLOR]