-
משהו מוזר...
זה התחיל כשתפסתי ראלטס, היו לי חמישה בפארטי באותו רגע ואז הוא הצטרף לשישייה.
הסתובבתי בשדה ההוא שם עוד קצת, ואז לכדתי עוד קצת, מהמין השני, ואז הלכתי למחשב כדי להכניס אותו למחשב בחזרה. הסתכלתי עליו במקרה, ואז ראיתי שיש לו בסטטוס "pkmns". זכרתי שזו "המחלה" ההיא הנדירה של הפוקימונים, לא? קראתי על זה כאן בזמנו אבל אני כבר לא זוכר מה זה עושה.
בכל מקרה, אחרי שיצאתי מהמרפאה וזה הסתכלתי במקרה על אחד הפוקימונים האחרים בפארטי שלי, ואז ראיתי שגם לו יש את הpkmns, המשכתי ועברתי להסתכל על כולם, וכולם נושאים בזה פתאום. חשבתי אולי זה באג או משהו אז שמרתי וסגרתי והדלקתי, אבל זה נשאר. אח"כ תפסתי עוד מישהו(שוב היה לי מקום אחד פנוי, כי ראלטס נשאר במחשב), ואחרי שתפסתי אותו, שמתי לב שגם לו יש את זה...
מה זה הדבר הזה?
-
זה מעלה את הפוקימון רמה פי 2 יותר מהר :)
-
אולי זה פוקירוס "וירוס" הוירוס הזה עוזר לך לאמן את הפוקימונים שים את ראלטס במחשב ותשמור אותו כדי שהוירוס לא יעבור לו ככה תדביק את שאר השישיה
אם זה לא פוקירוס זה באג
-
-
אם אני לא טועה זה נראה פוקיווירס...
לפי מה שאני יודע הפוקימון שחולה במחלה הזו מקבל כול מיני תוספים, אם יש לך את זה - תעביר את זה לכול מי שאתה יכול ותדאג שזה לא יתרפא!
כי לפי מה שאני יודע - זה מחזק את הפוקימון..
אם זה משהו אחר אז לא יודע...
-
פוקרוס,פוקימון אחד שלך פשוט הדביק את השאר...
תשמור פוקימון אחד במחשב שתוכל להדביק פוקימונים אם תרצה לאמן Ev,אם לא תשמור במחשב הפוקימון יתרפא אחרי יומיים.
בתאכלס הפוקימון מקבל פי 2 EV אם הוא חולה,אם אתה רוצה הסבר מפורט יותר אני חושב שיש מדריך.
-
בקיצור מה שאמרתי קודם
זה מכפיל את הev שלך אם אתה לא יודע מה זה v נראה לי שיש מדריך באחת הלינקייות
-
[quote=Golden Boy;710069]כי השתמשת בקודים[/quote]
אני משחק בגיימבוי.....
[quote=darkon10000;710070]אם אני לא טועה זה נראה פוקיווירס...
לפי מה שאני יודע הפוקימון שחולה במחלה הזו מקבל כול מיני תוספים, אם יש לך את זה - תעביר את זה לכול מי שאתה יכול ותדאג שזה לא יתרפא!
כי לפי מה שאני יודע - זה מחזק את הפוקימון..
אם זה משהו אחר אז לא יודע...[/quote]
איך אני בודק מה זה?
-
נראה לי שיש לך פוקיווירוס
-
[quote=SexStyle;710072]פוקרוס,פוקימון אחד שלך פשוט הדביק את השאר...
תשמור פוקימון אחד במחשב שתוכל להדביק פוקימונים אם תרצה לאמן Ev,אם לא תשמור במחשב הפוקימון יתרפא אחרי יומיים.
בתאכלס הפוקימון מקבל פי 2 EV אם הוא חולה,אם אתה רוצה הסבר מפורט יותר אני חושב שיש מדריך.[/quote]
כמה זה יומיים במשחק? ומה זה EV?
-
הוא כתב לך שיש מדריך
תשמור את הפוקימון במחשב בכל מקרה
-
-
שמע אין פה מה לדעת..
Ev זה פשוט בונוסים לסטאטים כדי לחזק אותם [חיים\כוח\מהירות וכו']
וכשיש לך וירוס אז אתה פשוט מקבל יותר Ev כשאתה מאמן פוקימון כלומר הפוקימון נהיה יותר חזק...
-
מזל טוב השגת את אחד הדברים הכי נדיר במשחק זה אפילו נדיר יותר מפוקמונים זוהרים אתה יכול לקבל מהחלפות יופי של הצעות כי זה מאוד אבל מאוד נדיר
רק אל תאבד את זה
-
[quote=Just Haim;710118]שמע אין פה מה לדעת..
Ev זה פשוט בונוסים לסטאטים כדי לחזק אותם [חיים\כוח\מהירות וכו']
וכשיש לך וירוס אז אתה פשוט מקבל יותר Ev כשאתה מאמן פוקימון כלומר הפוקימון נהיה יותר חזק...[/quote]
הוירוס שיש לפוקימונים שלי, זה בטוח הוירוס הזה, או שיש עוד וירוסים?
[quote=Guille;710162]מזל טוב השגת את אחד הדברים הכי נדיר במשחק זה אפילו נדיר יותר מפוקמונים זוהרים אתה יכול לקבל מהחלפות יופי של הצעות כי זה מאוד אבל מאוד נדיר
רק אל תאבד את זה[/quote]
מגניב!! זה נכון? אבל אין לי WI-FI. :-\