-
בעיית התפתחות בבקשה עזרה
לא ידעתי איפה לרשום את זה אז רשמתי פה כי זה נראה הכי הגיוני...
(אם זה לא לפה אז בבקשה להעביר)
בכל מקרה אני משחק בנינטנדו DS בפוקימון פנינה ואני כבר בליגה,עוד לא עברתי אותה אני מתאמן שם... יש לי פוקימון pupitar שקיבלתי בהחלפה שהוא היה ברמה 15 בערך שהוא היה עוד Larvitar ופיתחתי אותו ברמה 30 (כרגיל). עכשיו ה pupitar שלי רמה 62 והוא עוד לא היתפתח(הוא אמור להיתפתח ברמה 55).זה קרה לי גם בלב זהב במחשב אבל הוא התפתח ברמה 62, משהו יודע מה הבעיה???
-
מעניין ...
מה הוא מחזיק?
נתת לו אולי אבן נצח everstone
כי זה חוסם התפתחות של פוקימונים
-
זה לא הגיוני שהוא יחזיק את אבן הנצח הוא אחרי התפתח פעם אחת מלוויטר לפופטר [או משהו כזה]
-
[quote=אדון פריון;711662]זה לא הגיוני שהוא יחזיק את אבן הנצח הוא אחרי התפתח פעם אחת מלוויטר לפופטר [או משהו כזה][/quote]
הגיוני, אולי אחרי שהוא כבר פופיטר הוא נתן לו בטעות אבן נצח כי הוא חשב שזה מה שיפתח אותו לטיירניטר.
בכל מקרה זה ההסבר היחיד, אין עוד סיבה הגיונית שפופיטר לא יתפתח ברמה 55 לטיירניטר.
-
נראה לי הבנתי את הבעיה שלך.
כמה תגים יש לך?
-
אולי זו סוג של מגבלה שבשביל לעבור אותה צריך נשיונל דקס
-
לא...אולי כשהוא מתפתח אתה לוחץ על B?
-
לא, לא נתתי לא אבן אני לא דביל
לא, אני לא לוחץ על B
לא, אני כבר בליגה זה לא קשור למכונים אם הוא חזק מדי יחסית למכון שלי אני לא אוכל לשלוט עליו זה לא קשור להתפתחות
תודה בכל מקרה הוא התפתח ברמה 63 שעוד הייתי באימונים בליגה....(בלב זהב הוא התפתח אחרי הליגה)
-
[QUOTE=eyalr1;710863]לא ידעתי איפה לרשום את זה אז רשמתי פה כי זה נראה הכי הגיוני...
(אם זה לא לפה אז בבקשה להעביר)
בכל מקרה אני משחק בנינטנדו DS בפוקימון פנינה ואני כבר בליגה,עוד לא עברתי אותה אני מתאמן שם... יש לי פוקימון pupitar שקיבלתי בהחלפה שהוא היה ברמה 15 בערך שהוא היה עוד Larvitar ופיתחתי אותו ברמה 30 (כרגיל). עכשיו ה pupitar שלי רמה 62 והוא עוד לא היתפתח(הוא אמור להיתפתח ברמה 55).זה קרה לי גם בלב זהב במחשב אבל הוא התפתח ברמה 62, משהו יודע מה הבעיה???[/QUOTE]
מה עם מי החלפת אני גם רוצה לרויתר
-
[quote=ohadov13;724361]מה עם מי החלפת אני גם רוצה לרויתר[/quote]
אל תשאל שאלה בנושא לא שלך!
תקרא חוקים!
פותח הנושא הסתדר, הנושא ננעל