-
הפוקימוניאדה!
[B][I][SIZE=6][COLOR=red]ה[SIZE=7][COLOR=magenta]פ[/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]ו[/COLOR][SIZE=7][COLOR=green]ק[/COLOR][/SIZE][COLOR=darkred]י[/COLOR][SIZE=7][COLOR=black]מ[/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]ו[/COLOR][COLOR=red]נ[/COLOR][SIZE=7][COLOR=black]י[/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]א[/COLOR][SIZE=7][COLOR=mediumturquoise]ד[/COLOR][/SIZE][COLOR=darkslategray]ה[/COLOR][SIZE=7]![/SIZE][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][SIZE=1]קרדיט לרועי ,steve על הרעיון לפרויקט ושם לפרויקט.[/SIZE][/B]
[FONT=System][SIZE=3][COLOR=red][B]קרנבל בפוקימונ'ס!,דבר ראשון מסוגו מגיע לפורום ,דבר חדש שאף אחד לא ראה ,לא שמע ואפילו לא הריח אותו מקודם...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=System][SIZE=3][COLOR=red][B]קבלו את הפוקימונאידה![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][I][U][SIZE=4]אז.. מה זה?[/SIZE][/U][/I][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]הפוקימוניאדה הוא שבוע שמתחיל ממש היום ,ונגמר ביום שישי ,שבוע של חידונים ואתגרים ,שאין בהם פרסים ,אלא הפרסים הם הנקודות שאתם צוברים בחידונים![/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]כאשר יפתח בפורום דיבורים ואקטואליה ה- Poke' Shop ובו בעצם ימכרו הפרסים ,ה"כסף" לפרסים שלכם הם בעצם הנק' בחידונים הרבים שנמצאים בפורום(ישנה רשימה של 12 חידונים שיופעלו במהלך השבוע הזה).[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]הבנתם? יופי![/COLOR][/B]
[B][I][U][SIZE=6]Poke' Shop[/SIZE][/U][/I][/B]
[B]החנות בעצם תיפתח בנעוץ בפורום דיבורים ואקטואליה.[/B]
[B]איך קונים ?[/B]
[B]אתם רושמים בעצם ...[/B]
[B][I][U]לדוגמא:[/U][/I][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]"אני רוצה ווינר ל4 ימים ,אני משלם 14 נק' מחידון "זהה את הסלב".[/COLOR][/SIZE][/B]
כך בעצם אתם קונים את הפרסים שלכם ,הפרסים הם רבים וניתן לבקש הרבה דברים.
[B][I][U][SIZE=5][COLOR=red]רשימת האתגרים /חידונים /תחרויות :[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]כל התחרויות שברשימה הם בעצם נמצאים בפרויקט שלנו של "הפוקימוניאדה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]כל אתגר שהוא לא ברשימה ,לא מחייב נק' כ"כסף".[/COLOR][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]1)חידון אנימה -בניהול עומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]2)חידון פוקימון הסו"ס -בניהול ארוין[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]3)חידון הפרימייר ליג -בניהול אבי [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]4)חידון ריאליטי -בניהול ארוין[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]5)"זהה את הסלב " -בניהול ארוין[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]6)חידון מוזיקה כללי/מוזיקה ישראלית -בניהול ארוין[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]7)אתגר בפורום חתימות -בניהול רועי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]8)חידון מיוחד בפורום ירוק -בניהול דניס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]9)תחרות PVP חת"ם -בניהול רועי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red][I][U]10)חידון משחקי פוקימון -בניהול פלאזמה בוי-הושלם.[/U][/I][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]11)גלגל המזל -בניהול מור[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]12)חידון משתמשים -בניהול עומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]התפריט והחנות יפתחו בהמשך היום ,ביינתים ,אתם יכולים להגיב![/B]
[B][I][SIZE=5][COLOR=red]תהנו מהשבוע הזה!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/I][/B]
-
בהצלחה לכל המנהלים והמשתתפים
ד"א ארוין- אני אגיד לך בפרטי אם אני עושה עוד פעילות
-
-
רעיון גדול.
הפורום מתחיל לקבל עיניו,ואפשר לסחור בנקודות,לדוגמה:אני אתן לך חתימה בתמורה ל 20 נקודות?.
-
תכתוב שאני עושה חידון של יוגי הו+יוגי הו Gx+יוגי הו D5 בבקשה
-
מתי ייפתחו החנות והחידונים?
-
[quote=אדון פלריון;716973]תכתוב שאני עושה חידון של יוגי הו+יוגי הו Gx+יוגי הו D5 בבקשה[/quote]
אתה לא יכול ,רק מנהלים יכולים בפרויקט הזה.
גיא -החידונים ,חלקם נפתחים ברגע זה (זהה את הסלב ,חידון מוזיקה וכו' )
וחלקם יפתחו במהלך השבוע.
החנות פתוחה עכשיו