חשוב שתדעו לפני שהפורום יהפוך לכללי - זה קשור לכל הפורום
אני דורש מהמנהלים לא לנעול את זה, כדי שתקראו קודם!
למה כולכם פה? הכל בגלל הסמל של הפורום שאתם כל כך רוצים לשנות, כולכם באתם מאותה הסיבה שאתם אוהבים פוקימון, אולי זה השתנה אבל כולנו פה בגלל[size=5][b] פוקימון[/b][/size]
[b]אתם כבר בטח התברגרתם אבל יש כאלה שלא, אם הקהילה הזו של פוקימון תנעל ותהפוך לכללית לא יהיו יותר קהילות של פוקימון, זו הקהילה האחרונה שנשארה, הקהילה היא זו שנותנת מענה לחלקינו, כאלה שאוהבים פוקימון ורוצים להראות את זה.[/b]
[b]מי שלא אוהב פוקימון - שיפרושף למה אתם עדיין פה אם אתם לא אוהבים[/b]
[b]מי שרוצה להתבגר וחושב שפוקימן זה מבייש מדי - שיפרוש גם, כשאוהבים משהו אוהבים אותו עד הסוף.[/b]
[b]מי שרוצה פורום כללי - יש כאלה כמו זבל, ואני לא אנקוט בשמות.[/b]
[b]בפורום כללי כולנו נהיה זרים זה לזה, יהיו כל כך הרבה פורומים, וירשמו מלא מלא אנשים חלקם סוטים, חלקים סתם ספאמרים מעצבים, חלקם ילדים מגעילים, מה שיפה בקהילה שלנו שהיא בנושא אחד, היא מנועת מילדים מגעילים להרשם לפה כי גם אותם זה מבייש.[/b]
[b]אני אספר לכם משהו בהסטוריה, במאה ה19 התחיל תהליך של תיעוש ועיור, והדת התחלשה מאוד, לאנשים לא היה דת היה להם יותר מדי זמן פנוי והם הרגישו בודדים כי לא הייתה את הדת שאיחדה אותם, ואז אנשים גילו את הלאום שחיבר אותם יחדיו, הלאום של הפורום הוא הפוקימון.[/b]
[b]כמו שאמר הרצל "פוקימון זה לא רק דת הוא גם לאום!" חחחחחחחחחחחחחחח[/b]
[b]ברגע שהפורום ישתנה כולכם תהיו זרים אחד לשנים ויהיו פה מליוני משתמשים, אם זה מה שאתם רוצים אז שיהיה לכם בכיף.[/b]
[b]בתכלס תחשבו למה באתם לפה, הכל בגלל השם של הקהילה, הכל בגלל פוקימון, אין סיבה שתתביישו בזה, אין סיבה שתיגעלו מזה, ואם כן הדלת שמה.[/b]
[b]זה שאתם אומרים שפוקימון ילדותי זה בגלל הסדרה, המשחקים בוגרים, פעם אחד אני נסיתי לרדת מכל עניין הפוקימון אבל הרגשתי ריקנות והבנתי כמה אני מתגעגע לזה.[/b]
[b]אם יפתח פורום קטן של פורום בפורום הכללי המשתמשים החדשים בפורום יצחקו ויקח חודש עד שפינת הפוקימון הזו תעלם, פה אף אחד לא מתבייש להגיד שהוא אוהב פוקימון, בפינה ההיא יבוא ספאמרים חסרי חיים גם יצחקו עליכם גם יקללו אותכם.[/b]
[b]אני פונה עלייך רותם, זה שאתה התבגרתה לא אומר שאחרים כן, המשתמשים הצעירים האלו שאתם אומרים שהם נובים ושהם ולא מבינים זה אתה לפני כמה שנים, אתה התבגרתה, הקהילה היא לא רק שלך, הקהילה נפתחה בשביל כולם והיא תישאר של כולם, אם אתה תשנה אותה אתה רק תוכיח שאתה כמו כולם נקלע ללחצים חברתיים, כי הריי מי קבע מה בוגר ומה לא זה הריי החברה הכתיבה את זה, ברגע שתשנה את הקהילה אתה תנעל את קהילת הפוקימונים האחרונה בישראל, ואחריה לא יקום אדם כמוך בעל בייצים לפתוח קהילה ולאט לאט קהילת הפוקימונים בארץ תעלם לתמיד.[/b]