-
דיון|אלרגיות
האם יש לכם אלרגיות?
מה לדעתכם האלרגיה הכי נוראית?
לי יש הרבה:
אבק, מקקים, חתולים ועוד בערך 5 אלרגיות שאני לא זוכר כרגע
ולדעתי האלרגיה הכי נוראית היא חלב, לפחות עם היא ברמה של האלרגיה של אח שלי, מספיק הוא נוגע בחלב הוא מסוגל למות.
למרות שאין להתווכח עם מים, אבל באלרגיה למים אין סכנה ממשית אלה רק פריחה וכו', אבל זאת רק דעתי.
-
-
-
-
-
יש לי אלרגיה לאבק.
כל פעם שאני ליד הרבה אבק,אני מתעטש...
לדעתי,האלרגיה הכי גרועה היא למיים שתופעת הלוואי של זה הוא לא סתם פריחה אלא משהו יותר גרוע מזה שמונע מהמים להתקרב לעור שלך בכלל,יש מעט כאלו שתופעת הלוואי של האלרגיה למיים פוגמת בעור שלהם וזה מסוכן אז...
-
-
יש לי אלרגיה לאבק, כמו לtyrael בדיוק, יש אבק אני מתחיל להתעטש מלא וגם נהיה ממש מצונן...
לדעתי יש שתי אלרגיות הכי מבאסות ומסוכנות, לחלב ולמים.. מעניין עם מה מתקלחים אלו שאלרגים למים.
-
אלרגי לריחות ולפול... ואולי ועוד איזו תרופה כל שהיא :|
-
לי יש אלרגיה למעבר בין העונות....... זה מעצבן.....
-
מי שלא יודע מי שמונק אחרי 6 שעות מהלידה יכולות להופיע לו אלרגיות.
לי אין אלרגיות.
-
אני אסטמתי...
יש אלרגיה לקרדית אבק הבית, אבק, שואב אבק (במיוחד.), אלרגיה שנקראת תפרכת-אביב שגרמת כול יום בימי הקיץ להתעורר עם כאלה גושי-לחה בעניים.
לדעתי האלרגיה הכי מבאסת היא למים, אלרגיה כזאת פשוט נוראית.
-
[QUOTE=~Tyrael~;722214]יש לי אלרגיה לאבק.
כל פעם שאני ליד הרבה אבק,אני מתעטש...
לדעתי,האלרגיה הכי גרועה היא למיים שתופעת הלוואי של זה הוא לא סתם פריחה אלא משהו יותר גרוע מזה שמונע מהמים להתקרב לעור שלך בכלל,יש מעט כאלו שתופעת הלוואי של האלרגיה למיים פוגמת בעור שלהם וזה מסוכן אז...[/QUOTE]
מסכים
גם אסור לגעת באנשים אחרים ושאתה מתקלח אתה צריך לעשות את זה מהר ובזמן שאתה מתקלח אתה פשוט מת מכאבים ><
לי יש לדיו ולמעבר עונות
-
אין לי אלרגיה D:
נמ.. נראה לי האלרגיה הכי נוראית היא לאוויר-אם יש דבר כזה..
-
[QUOTE=SexStyle;722372]אין לי אלרגיה D:
נמ.. נראה לי האלרגיה הכי נוראית היא לאוויר-אם יש דבר כזה..[/QUOTE]
יואו מילה במילה!
ויש דבר כזה לאוויר חח ברגע שאתה נולד אתה מת..