רציתי לדעת, מי קורא מנגות (לא און-ליין אלא קונה), ולא רק רואה אנימה? כי שמתי לב שלפחות בקרב החברים שלי היחס הוא שמעט קוראים מנגה לעומת אנימה.
Printable View
רציתי לדעת, מי קורא מנגות (לא און-ליין אלא קונה), ולא רק רואה אנימה? כי שמתי לב שלפחות בקרב החברים שלי היחס הוא שמעט קוראים מנגה לעומת אנימה.
אני קורא מאנגות (רק אונליין).
נראה לי שאני קורא יותר (בגלל שהמנגה יותר מתקדמת מהאנימה...)
P.s-למה אונליין לא נחשב?מה זה משנה אם אתה קורא במחשב או בווליום?
אני קורא און ליין את אלכימאי המתכת
אני קורא און ליין....
אפשר לקנות מאנגות בישראל??
[quote=buizel שולט;722141]אני קורא און ליין....
אפשר לקנות מאנגות בישראל??[/quote]
כן, יש שתי חנויות שאני יודע עליהן בתל-אביב
אני קורא אולנין
און ליין.
אני מעדיף אנימה וצופה רק בזה
לא קורא.
אני לא קורא מנגות..
בחיים שלי לא קראתי מנגה... Oo
לכל מי שלא קרא מנגה, אני ממליץ בחום. זה ממש מהנה, יש לפעמים קטעים שלא מופיעים באנימה, או שהסיצנות יותר לעניין ולא הופכות ל"מסטיק". וזה ממש משפר את האנגלית.
אני ממש רוצה ליקרוא מנגות אבל אני לא הכי טוב באנגלית אבל אני מנסה אז אני קורא און ליין
אני קורא אונליין באנגלית,-יותר עדיף לקרוא באינרנט כי זה חינם...
[quote=metagross16;732922]אני קורא אונליין באנגלית,-יותר עדיף לקרוא באינרנט כי זה חינם...[/quote]
ממש לא נכון! כל האיכות הולכת כשקוראים באינטרנט. כל ההנאה שיש לך מנגה, כשיש לך מנגה זה הופך להיות שלך. זה הרבה יותר טוב מאון-ליין. זה כמו לקנות דיסק של איזו להקה במקום להוריד.
[QUOTE=firechimchar;732949]ממש לא נכון! כל האיכות הולכת כשקוראים באינטרנט. כל ההנאה שיש לך מנגה, כשיש לך מנגה זה הופך להיות שלך. זה הרבה יותר טוב מאון-ליין. זה כמו לקנות דיסק של איזו להקה במקום להוריד.[/QUOTE]
יש דברים למשל משחקים ל-DS שזה באמת משנה עם זה במחשב או אצלך,-אבל במנגה אין הבדל,-לפחות לדעתי.