-
ביי ביי דן
[SIZE=1]כמו כל שבוע, גם הפעם קורים יותר דברים ממה שנראה לעין. השפקסיות מתחילות להתמרד קצת - [B]שרון ולידר [/B]לא אוהבות ש[B]שפקס[/B] מחליט החלטות מבלי לשתף אותן וכועסות שהוא מבטיח לאנשים הבטחות לפני שהוא סוגר את העניין איתן.
[B]מירית ובשבקין[/B] מתחילים לריב זה עם זו לאחר ההדחה של [B]מעיין[/B]. [B]מירית [/B]רוצה להדיח את [B]שפקס[/B] בגלל העניין עם העוגה, ו[B]בשבקין[/B] מחליט לדאוג לעצמו ולא לברית הותיקה.[B] דן וקפון[/B] שוב מדברים על שיתוף פעולה ולרגע זה נראה סגור, עד שמסתבר ש[B]קפון[/B] משתף פעולה עם שאר השבט בהדחה של [B]דן[/B].
[/SIZE]
[SIZE=1]גם במועצת השבט האמיתית הרוחות סוערות. [B]מירית ובשבקין[/B] מודים בפני כולם על חוסר ההסכמה שלהם וגורמים ל[B]מעיין [/B](שוב) לבכות. [B]אביגיל[/B], שחסינה מהדחה, מתחילה להתעצבן על [B]שרון, ולידר[/B] לא מפסיקה לתקוף את כולם ומזמינה לעצמה הדחה עתידית.
חברי השבט לא נשארו חייבים ותקפו בחזרה, במיוחד[B] שפקס ודן[/B]. אחרי שנתפסה על חם, היא התחילה לבכות. באמת "אוי אוי אוי". בסוף המועצה קרה הדבר הצפוי ו[B]דן[/B] הלך הביתה!חבל, עכשיו כבר לא יהיה לכולם אויב משותף.
[/SIZE]
[IMG]http://www.kidstv.co.il/files/kidstv/imagecache/285x-_scale_crop/3329745[/IMG]
-
זה ממש באסה שדן הודח :(
אני יודע מה יקרה בפרקים הבאים!
-
כולם יודעים.
בפרק הבא מירית תודח
-
ארווין למה אתה כותב ספויילר?? אני לא ידעתי ואני לא רוצה לדעת!
עכשיו בגללך אני יודע וזה ממש מעצבן.
-
מה זה משנה ,אתה גם ככה לא תראה את הפרק הבא ><
אתה מתגייס ביום ראשון Xd
סתם סתם
סליחה רותם
-
ת'אמת אומרים שבלוגר חשף מסמך בגודל 17 עמ' שמספר על התסריט בגמר,מי אמור לומר מה וזה,
זה לא אומר מי זוכה,אבל זה אומר מי בגמר.
-
ידוע שיש 4 אנשים בגמר....
בכל זאת זה לא אומר כלום על המנצח
-
[quote=Ace;726913]ת'אמת אומרים שבלוגר חשף מסמך בגודל 17 עמ' שמספר על התסריט בגמר,מי אמור לומר מה וזה,
זה לא אומר מי זוכה,אבל זה אומר מי בגמר.[/quote]
ידוע מי הארבע אבל אני לא רוצה לעשות ספוילר.
-
למי שכן רוצה לדעת שישלח לי ה"פ אני יגיד לו בפרטי