-
הגיע הזמן להפסיק עם זה
[b]אני מקווה שאני לא אתחרט על זה...[/b]
[b]ההודעה הזאת מדברת לכל המנהלים שקשורים למריבות שהיו פה בימים האחרונים ואליי.[/b]
[b]הגיע הזמן להפסיק עם זה-אף אחד לא רוצה שהפורום ייפול.[/b]
[b]אני רוצה התנצלות מכל מנהל+הסבר של מה הוא עשה לא בסדר+מילה שלו שהוא לא יחזור על מה שהוא עשה לא בסדר.[/b]
[b]כשכל המנהלים שהשתתפו בכל הנושא הזה יגיבו-אני יגיד גם מה עשיתי לא בסדר.[/b]
[b]אני לא רוצה שאף מנהל יפרוש-אני רק רוצה את טובת הפורום.[/b]
[b]רותם:כשאתה חוזר-תקרא את כל הריב במקום לנעול תנושא,לתקוע תגובה צינית ולתת לי באן =\[/b]
[b]ok,אני יתחיל.[/b]
[b]מצטער שהתעצבנתי אחרי שנעלו לי את הנושא פרישה וחיפשתי את אלכס אחרי שהוא נעל לי את הנושא עם עקיצות. (שאני עדיין חושב שלא שוות באן)[/b]
[b]מצטער שגרמתי לכל הבלאגן בפורום-סך הכל אני אוהב את הקהילה והרבה מאוד אנשים פה,לא הייתי צריך להיות כ"כ קיצוני למרות התגובה הקיצונית שלכם (הבאן המיידי).[/b]
[b]אני לא יחפש יותר אל אלכס,בתנאי שהוא לא יחפש אותי או יזלזל בי,ואני לא ילך למצבים קיצוניים כאלה כפיתרון ראשון.[/b]
-
אני ממש מצטער בפני כל קהילת פוקימונ'ס ,על זה שאיבדתי שליטה בעצמי ,אך לא אני התחלתי את המלחמה פה ,אני קיבלתי רושם רע מכמה משתמשים שהחליטו לנסות פשוט להוריד אותי מניהול ,ואני מבטיח שיותר לא אעשה שטויות בפורום הזה ,כי אני אוהב אותו.
-
חח וואי וואי כמה יש לרותם לקרוא P:
-
-
מסכן רותם יצטרך לקרוא נוד שלם
-
כל מי שלא היה בריב בבקשה לא להגיב פה .
אתם סתם מחממים
-
אני לא מקבל את התנצלותך.
עם כל המצב הזה,אני החלטתי שאני אפרוש לגמרי מהפורום בערב כשרותם יגיע,אני אדבר איתו על כך והוא יסדר מנהל ראשי חדש+מנכ"ל חדש אם ירצה בכך.
לי זה מספיק,אני פורש מכאן בערב.
לא תראו אותי בחיים ויש סיבה לשמוח D:
אני ארחיק את עצמי כדי שלא אוכל להכנס לפורום איי פעם ואמחוק כל זכר שלי כאן.
תשמחו.
-
זה פשוט רע, פשוט רע מאוד. אני מנסה לפלס פה את האבנים ולהפריד כוחות ועכשיו כבר זה מוגזם מדיי.
דברים נעשו בסוף שבוע הזה ואף אחד לא יכול להחזיר את המצב לקדמותו, לא משנה כמה תרבותיים נהיה.
אני הראשון שקראתי להפסקת אש ואני גם אהיה הראשון שיגיד שמשהו פה מסריח.
כולי תקווה שעכשיו, כעת שאף אחד כבר לא נהנה מהפורום, שיופנם המצב ושיונפקו הלקחים הראויים. תודה.
-
אלכס זה הפתרון שלך לפרוש?
די להתבכיין סבבה
מאודממהרים לפרוש או לתת באנים פה המנהלים
-
[quote=~Tyrael~;732875]אני לא מקבל את התנצלותך.
עם כל המצב הזה,אני החלטתי שאני אפרוש לגמרי מהפורום בערב כשרותם יגיע,אני אדבר איתו על כך והוא יסדר מנהל ראשי חדש+מנכ"ל חדש אם ירצה בכך.
לי זה מספיק,אני פורש מכאן בערב.
לא תראו אותי בחיים ויש סיבה לשמוח D:
אני ארחיק את עצמי כדי שלא אוכל להכנס לפורום איי פעם ואמחוק כל זכר שלי כאן.
תשמחו.[/quote]
אני מנסה לבוא בטוב וזאת התגובה שלך..
מאוד בוגר אלכס..
שלא לדבר על מה שרשמת עלי ועל יוסי באווי במסן.
אבל אני לא רוצה לריב פה-אל תגיב על התגובה הזאת בבקשה.
-
חבר'ה למה הורידו אותי מהתפקיד אפשר לדעת?!
-
[quote=SexStyle;732879]אני מנסה לבוא בטוב וזאת התגובה שלך..
מאוד בוגר אלכס..
שלא לדבר על מה שרשמת עלי ועל יוסי באווי במסן.
אבל אני לא רוצה לריב פה-אל תגיב על התגובה הזאת בבקשה.[/quote]
אתה התחלת במסע של סליחות ,ואני יודע שיש מה לתקן
בגלל זה אני נשאר ,כדי לתקן את הטעויות
-
לפרוש זה אף פעם לא פיתרון
-
אלכס פורש.. מור ירד גם? חחח אתם מתמותטים בתכלס זה מראה שלא מגיע לכם לנהל בכלל אם ככה תאם מתמודדים..
-
המינוי היה מצוין ,אבל לא בשביל זה האשכול נפתח חיים ,אז די.