-
הקדשת 20k
[SIZE=5][COLOR=mediumturquoise][B][I]הקדשת 20K[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=mediumturquoise]אלכס -חבר טוב ,לא נותן לרגשות האישיים להשפיע על תפקידך המקצועי ,ואני חושב שאתה עושה עבודה טובה ,אל תקשיב לקנאים.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=mediumturquoise]מור -אחי ,אם עשיתי שטויות ביום האחרון (אתה יודע על מה אני מדבר ) אז תבין את זה ממה שכתוב באשכול הזה ,תודה לך על היותך חבר טוב[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=mediumturquoise]רותם -אני מאוד אוהב את שיקול הדעת שלך ,לאו דווקא בגלל שזה השאיר אותי בניהול ,אלא בגלל שאתה לא שופט ישירות ,אלא בורר מצוין.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=mediumturquoise]אביב חת"ם -אחד האנשים שבזכותם אני עוד פה ,אתה ניסית לגרום לי להחזיק מעמד ,והצלחת ,הרווחתי חבר.[/COLOR][/SIZE][/B]
-
-
מזל טוב אחי!והבטחת לי שתקדיש לי פעמים!סתם..מזל טוב גבר..
-
אביב אחי ,בהקדשה הזאת לא מצאתי מקום לאף משתמש .
בפעם הבאה
-
המריבה נגדך הייתה אמיתית >< המתיחה הייתה על מור..
מזל טוב ותודה.
-
[B][COLOR="DarkRed"]חחח מעניין מי המשתמש שלא היה נגדך ומעניין למה הוא לא בהקדשות
מזל טוב[/COLOR][/B]
-
[quote=YoRt3m;737542]המריבה נגדך הייתה אמיתית >< המתיחה הייתה על מור..
מזל טוב ותודה.[/quote]
אמיתית או לא...
תראה את מה שעומר כתב.אין לו שום בסיס ואין שום דבר.
המתיחה הייתה נגררת עליי .
-
מזל טוב ארווין... מצטער אם עשיתי לך משהו רע שאתה כועס עליי ככה (לפי מה שאתה כותב ככה אני מבין ממך)
-
-
שיניתי את הדעה שלי עלייך, ועכשיו אני משנה את הדעה שוב.
בחיים לא רשמתי תגובה שאתה אדם צבוע.
-
[quote=David Villa;737580]שיניתי את הדעה שלי עלייך, ועכשיו אני משנה את הדעה שוב.
בחיים לא רשמתי תגובה שאתה אדם צבוע.[/quote]
לא אמרתי שכן.
אתה אחד החברים שלי ואני מצפה שתישאר
-
אני לא אחשוף את שמו ,אבל יש משתמש אחד שהוא ה-צבוע של הפורום שקיבלתי ממנו הודעה במסנגר שכתוב בה :
ציטוט:
אחי אני מה זה שמח שעלית למנהל ראשי ,מגיע לך ! D:
באחד התגובות שלו באשכולות במשוב הוא רשם :
ציטוט:
ארווין הוא בן אדם צבוע ,איך נתנו לו להיות מנהל ?!
דבר כזה לא בא בחשבון על טעויות שהוא עשה היום ,הוא צריך לרדת ומהר
אני זה הבנדם הזה לא? בחיים לא אמרתי שאתה צבוע!
-
זה לא אתה אמרתי לך .
מי שיודע יודע .
-
[b]זה שאתה משלה את עצמך וממשיך כמו דיסק שבור להגיד "תפסו טרמפ על המתיחה" רק מראה כמה רותם טעם בשיקול הדעת שלו.[/b]
אמרתי את זה מאתיים פעם ואני יגיד שוב, אנשים לא סובלים אותך לא בגלל המתיחה המפגרת הזאת
אלה בגלל מה שאתה עשית אחרי זה, בגלל שכמו שכולם ראו פה ברגע שקיבלת כוח כמו כול עריץ אתה התחרפנת
אבל עזוב את זה, מילא היית מבין מה קרה וכמו שהבטחת "משתנה" אז הייתי אולי מצליח להבין
אבל כשאתה פותח אשכול כזה, ומתחיל לבכות "לא מגיע לכם שאני יקדיש לכם ולא מגיע לכם ההשקעה שלי"
זה פשוט עצוב, פשוט עצוב לראות אדם כול כך אטום לסביבה, בנאדם שבחיים לא יכול להודות
שהוא עושה טעויות, בנאדם שמאשים את כול העולם שהם רעים ופוגעים בו ורואה את עצמו כ"קדוש". עלק.
זה לא שאנחנו לא ראויים להקדשה שלך
אתה לא ראוי לנהל קהילה כזאת, וכמה מהר שיבינו את זה כך ה"דף חדש" שכול כך רצית באמת יקרה.
לסיכום אני יגיד מזל טוב, אני מקווה שאני לא יקבל באן על ההודעה הזאת כי בררתי מילים פה
-