יש לי שתי שישיות ואני לא יודע מה להחליט בהן הפוקימונים אז אני ישמח עם תעזרו לי
שישיה ראשונה:
רוסרד
ריפאריור
קינדרה
אבסול
נינגסק
107\106 (אני לא יודע איך קוראים להם)
שישיה שניה:
פיקאצו
דרגונייט
גליסקור
פרוסלס
דסקנויר
טירניטיר
אשמח עם תעזרו!!!!!!!!!
Printable View
יש לי שתי שישיות ואני לא יודע מה להחליט בהן הפוקימונים אז אני ישמח עם תעזרו לי
שישיה ראשונה:
רוסרד
ריפאריור
קינדרה
אבסול
נינגסק
107\106 (אני לא יודע איך קוראים להם)
שישיה שניה:
פיקאצו
דרגונייט
גליסקור
פרוסלס
דסקנויר
טירניטיר
אשמח עם תעזרו!!!!!!!!!
השישייה הראשונה ממש נחמדה, נינג'אסק שיכול לשמש לקלף חיזוק שיכול להפוך את ראפיריור לפוקימון מהיר יחסית, זה יכול להיות שילוב קטלני.
ופוקימונים 106 ו 107 אלו הם היטמונלי והיטומנצ'אן.
השישייה השנייה קצת יותר בעייתית לדעתי, פיקאצ'ו הוא פוקימון חלש, חוץ ממהירות אין לו אף סטאט טוב, אם כבר עדיף לפתח אותו לראיצ'ו.
וגן, טיירניטאר גורם לכך שתיהיה סופת חול, שזה יכול להשתלב מצויין עם גלייסקור (במידה והיכולת שלו היא Sand veil), אבל זה יפגע בשאר הפוקימונים בצוות שלך.
חוץ מזה השישייה הזאת יכולה להיות טובה..
אבל בכללי אי אפשר לדעת אם השישיות שלך באמת טובות או לא כי אנחנו לא יודעים מה הסטים שלהם, אלא רק להגיד לך מה דעתנו על הפוקימונים שזה לא הכי יעזור לך.
מי יותר טב 106 או 107
וגם תוכל לסדר את השישיות לשישיה אחת טובה?
זה דיי תלוי האמת, היטמונלי יותר חזק פיזית, אבל ההגנה שלו ממש נמוכה אז כמעט כל מתקפה פיזית תוכל להביס אותו, לעומת זאת להיטמונצ'אן יש הגנה יותר טובה אבל התקפה פיזית נמוכה יותר.
לדעתי היטמונצ'אן יכול להיות נחמד עם היכולת שמחזק את כל המהלכים שהם אגרופים, אפשר לתת לו סט שבנוי מאגרופי האלמטים+ מתקפת לחימה טובה.
בכל מקרה, אתה יכול ללכת על השישייה הזאת-
נינג'סאק- יכול להיות שימושי מאוד בתור קלף חיזוק
ראפיריור- התקפה פיזית, HP והגנה ממש מעולים, אם תעביר לו מהירות בזכות נינג'סאק הוא יוכל להיות מכונה הריגה XD
היטמונצ'אן/ היטמונלי-פוקימון מסוג לוחם תמיד יכול להיות שימושי בקרבות
אבסול- במידה וינסו לתקוף את פוקימון הלוחם שלך במהלך על חושי, זה לא יעבוד כנגד אבסול, חוץ מזה תוקף פיזי מעולה.
קינגדרה- פוקימון דרקון ומים שילוב נדיר וטוב, יש לו רק חולשה 1 והוא גם יכול להיות מהיר בצורה יוצאת דופן אם היכולת שלו תיהיה swift swim ותשתמש ב Rain dance.
פרוסלאס/דאסקונייר- פוקימון רוח יכול להגן על אבסול ממתקפות לחימה.
פרוסלאס נועדה לעצבן את היריב וגם דיסטני בונד יכול לעזור לך להוריד פוקימון ליריב, לעומת דאסקנוייר שיש לו הגנות מעולות.
איזה סט כדי לשישיה?
ולבחור פרוסלאס או דאסקונייר?
תראה, אני אישית מעדיף יותר את דאסקנוייר, הוא פוקימון שיכול לשרוד מתקפות חזקות בזכות ההגנות שלו וגם לגרום נזק ליריב ע"י סטאט רע.
וגם אם יש לך מעט HP וליריב הרבה, אתה יכול להשתמש ב Pain split ואז הHP שלכם יהיה שווה.
לעומת פרוסלאס שבגלל הסטאטים הבינוניים שלה אתה יכול ללכת על סט שמעצבן את היריב כמו מתקפה שגורמת לבילבול, משיכה ועוד, למרות שאם היריב יחליף ההשפעה שלהן תתבטל.
בגלל זה אני אישית מעדיף את דאסקנוייר.
ואיזה פוקימון לחימה בחרת, היטמונלי או איטמונצ'אן?
אני לא יודע במה לבחור אני חושב שאני איקח את ההגנה יותר
למה אתה לא לוקח היטמונטופ הוא גם הגנה וגם התקפה