-
שאלה או דיון על חלום
[B][SIZE=2]שלום לכולם ,שמי ארוין [/SIZE][/B]
[B][SIZE=2]יש לי ספרים רבים שמסבירים על פירושי החלומות שאנו חולמים בלילה ,ותמיד מאחורי כל חלום חבוי איזה משהו אחר.זהו דיי תחביב שלי ואני אשמח לפרש לכם את החלומות אם אצליח.[/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2]הלילה חלמתי חלום שאני לא יודע מה משמועותו ,אך הוא היה ברור[/SIZE][/B]
[SIZE=1]החלום כך:[/SIZE]
[SIZE=1]אני מתקשר למישהי שאני מאוד מחבב ,יותר דלוק עליה ,היא ילדה באמת יפה אני לא אגיד שלא ,אבל הבעיה היא שכולם רוצים אותה .היא בגיל שלי אבל שכבה אחת מעל בבית ספר ,זה אומר שבינואר היא תהיה 17 והיא עולה ליב'.שמה של הילדה היא מ' .[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1]החלום הוא שאני מתקשר אליה כדי לבשר לה את אהבתי אליה ,למרות שאף פעם ,עד היום לא חשבתי שאני אוהב אותה בשום צורה ,בקיצור אני מתקשר אליה והיא עונה לי ,אנחנו מדברים על כמה דברים עד שאני מגיע למשפט שאותו אני זוכר במפורש "אני חושב שאני אוהב אותך " משהו כזה[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1]הילדה מ' ניסתה להתחמק ,אך היא תיארה אותי "אתה חמוד ,חתיך ,חכם ,מצחיק נה נה נה "[/SIZE]
[SIZE=1]ואז השלמתי אותה "אבל אני לא מתאים לך " אני אומר לה[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1]ניתקתי לה.......היא מתקשרת חזרה והיא אומרת לי "אני מצטערת ארוין אבל לא יקרה בינינו כלום " [/SIZE]
[SIZE=1]ואז כבר אמרתי לה "אני יודע ,לא נתתי לעצמי לפתח אובססיה ,אבל לפחות אני רוצה להישאר איתך כידיד " אמרתי לה[/SIZE]
[SIZE=1]היא אמרה "סבבה" בקול שמח [/SIZE]
[SIZE=1]ואז אבא שלי העיר אותי....[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]עכשיו השאלה הגדולה שלי ..............[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]האם זה רק חלום!? [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]או שהרי הסיפור על כך שלכל חלום יש משמעות הוא מתאים גם לחלום זה?[/B][/COLOR][/SIZE]
-
קשה להגיד...
אני, לדוגמא, חלמתי פעם אחת שאני מזיין מישהי שאני מכיר ודי מחבב, אבל לא היא לא ממש שמה עליי (אני לא אוהב אותה, רק חושב שהיא כוסית Xd). האם זה אומר שאני אוהב אותה? שאנחנו באמת נזדיין? לא (הלוואי שכן Xd), כי זה רק חלום, מצב לא מציאותי שהיית רוצה לשאוף אליו אבל סביר להניח שאתה לא תגיע אליו.
בכל מקרה, בקשר לילדה (מ' זה מורן?), תנסה להצחיק אותה ולדבר איתה. רק אל תנסה להתקרב אליה יותר מדי - כי הדבר הכי מעצבן בבנות זה שהן תמיד רוצות "להיות רק ידידים" והן לא מבינות שמי שרוצה להיות ידיד שלך תמיד ירצה להתקדם גם שלב אחד קדימה... תחמיא לה לפעמים אבל גם תן לה מרחב ותן לה להרגיש שהיא צריכה אותך ולא אתה אותה. חוץ מזה, אם היא מקובלת ומבוקשת, אל תתן לה לברוח. חוץ מזה, יכול לעזור אם תתקרב גם לידידות שלה, אפילו תגרום לה קצת לקנא, ועל הדרך תדע עוד קצת עליה (בנות מרכלות כל הזמן, אם היא מאוהבת בך או במישהו אחר - זה לא יהיה בעייה לדעת אם אתה קרוב לחברה שלה).
- מקווה שעזרתי
-
כמישהו מנוסה,חלומות מזהירים אותך.
אני הוזהרתי מזה שאני אקבל בעיטה לבטן וקיבלתי אותה כי לא לקחתי את החלום ברצינות.
בכ"מ אני מקווה שאתה תנסה להשיג אותה בדרכים של אדישות.וכמובן כמו שאיתי ציין.
בקיצור בהצלחה אם המורן הזאת.
-
[quote=EuroCheap:D;742985]כמישהו מנוסה,חלומות מזהירים אותך.
אני הוזהרתי מזה שאני אקבל בעיטה לבטן וקיבלתי אותה כי לא לקחתי את החלום ברצינות.
בכ"מ אני מקווה שאתה תנסה להשיג אותה בדרכים של אדישות.וכמובן כמו שאיתי ציין.
בקיצור בהצלחה אם המורן הזאת.[/quote]
כן, אדישות זה חשוב.
בכללי, אל תהיה ידיד יותר מדי קרוב שלה, במיוחד לא ה"חבר ההומו" שלה - ככה שאם היא רוצה ללכת איתך לקניות או משהו, תגיד שיש לך תכניות אחרות או שתחתוך ממנה.
תגרום לה לקנא קצת, אבל לא עד כדי שהיא תלך לגבר אחר, ותהיה תמיד בסביבה - אבל לא כך כך קרוב.
הכל זה עניין של איזון בין קצת מדי ליותר מדי, ולפעמים צריך קצת "ללטש" את האישיות שלך.
אם היא לא רוצה אותך - הפסד שלה, יש עוד הרבה דגים בים (במיוחד כשאתה בתיכון).
-
חחח לצאת עם ידידה שלך לקניות Xd.
הרגתה אותי.
-
[quote=EuroCheap:D;742987]חחח לצאת עם ידידה שלך לקניות Xd.
הרגתה אותי.[/quote]
:nose_pick:
אני רואה יותר מדי טלוויזיה D:
-
וואוו פוקידקס אחי עזרת לי אני חושב
אבל שמה לא מורן .מ' זה סתם כדי לא לחשוף את שמה.(אני חושב שמור יודע מי זו)
אבל .. החלום יכול להיות נבואה ?
אני יכול להוביל את עצמי למבחן התוצאה ,שזוהי שיחת הטלפון
-
דבר ראשון, זה איתי ולא פוקידרס (אני צריך להחליף את הכינוי)
דבר שני, אם אכן תהיה שיחת טלפון אתה צריך להתאמן. אני לפני שנה וחצי אהבתי ילדה ובטפשותי הרבה ניסיתי להגיד לה את זה בטלפון. אז אתה בטח מספיק גדול כדי לדעת שצריך להיות גבר ולדבר איתה 4 עיניים, אבל במקרה שלי אני פשוט נחנקתי ממילים ולא חככתי להגיד לה כלום, רעדתי מלחץ ופשוט פחדתי מדחייה. אז אם אתה רוצה לדבר איתה על זה - שב איתה על איזה ספסל, ובמהלך השיחה נסה לשלב את זה. דרך אגב, אם תדחה, אל תבכה. שמור על כבוד ותן לה להרגיש שהיא טעתה ושאתה ראוי ליותר ממנה.
-
[quote=pokedex;742993]דבר ראשון, זה איתי ולא פוקידרס (אני צריך להחליף את הכינוי)
דבר שני, אם אכן תהיה שיחת טלפון אתה צריך להתאמן. אני לפני שנה וחצי אהבתי ילדה ובטפשותי הרבה ניסיתי להגיד לה את זה בטלפון. אז אתה בטח מספיק גדול כדי לדעת שצריך להיות גבר ולדבר איתה 4 עיניים, אבל במקרה שלי אני פשוט נחנקתי ממילים ולא חככתי להגיד לה כלום, רעדתי מלחץ ופשוט פחדתי מדחייה. אז אם אתה רוצה לדבר איתה על זה - שב איתה על איזה ספסל, ובמהלך השיחה נסה לשלב את זה. דרך אגב, אם תדחה, אל תבכה. שמור על כבוד ותן לה להרגיש שהיא טעתה ושאתה ראוי ליותר ממנה.[/quote]
1)בפעם הקודמת שאמרתי למישהי שאני אוהב אותה היה על ספסל ,במשך הרבה זמן זה היה "הספסל שלנו" עד שבו היא גם זרקה אותי .
2)אני אף פעם לא אומר את זה בפלא' ולכן זה מוזר לי :O ,זה מוזר לי גם כי קראתי לה בשם הכינוי שלה והיא לא תיקנה אותי והיא בדרך כלל עושה את זה
3)לבכות זה הפיתרון
-
בד"כ חלומות אומרים את ההפך מהמציאות... ככה זה אצלי לפחות...
-
[quote=HighDis;743381]1)בפעם הקודמת שאמרתי למישהי שאני אוהב אותה היה על ספסל ,במשך הרבה זמן זה היה "הספסל שלנו" עד שבו היא גם זרקה אותי .
2)אני אף פעם לא אומר את זה בפלא' ולכן זה מוזר לי :O ,זה מוזר לי גם כי קראתי לה בשם הכינוי שלה והיא לא תיקנה אותי והיא בדרך כלל עושה את זה
3)לבכות זה הפיתרון[/quote]
גברים בוכים בלילה אף אחד לא שומע?O-O
-
אני חולם שאני הולך לבית ספר לפני כולם כמו תמיד,אני בא לפתוח את הדלת והיא לא נפתחת מנסה שוב ולא נפתחת אחר איזה שתי דקות אני רואה את חברי הטוב עידן בא לכיתה וזה מוזר כי זה לא הכיתה שלו והוא מתעלם ממני והוא מצליח לפתוח את הדלת,אחר כך אני באמצע שיעור היסטוריה אני מרים את היד בשביל לענות על השאלה והמורה לא שמה עליי,אחר כך היא שואלת את התלמיד הכי גרוע אצלנו.
אני אחר כך מנסה לפתוח את הדלת בשביל לצאת ולא מצליח בתור יאוש אני הולך אל עברה ועובר דרכה.
מה זה אומר?
-
[quote=אדון פלריון;744060]אני חולם שאני הולך לבית ספר לפני כולם כמו תמיד,אני בא לפתוח את הדלת והיא לא נפתחת מנסה שוב ולא נפתחת אחר איזה שתי דקות אני רואה את חברי הטוב עידן בא לכיתה וזה מוזר כי זה לא הכיתה שלו והוא מתעלם ממני והוא מצליח לפתוח את הדלת,אחר כך אני באמצע שיעור היסטוריה אני מרים את היד בשביל לענות על השאלה והמורה לא שמה עליי,אחר כך היא שואלת את התלמיד הכי גרוע אצלנו.
אני אחר כך מנסה לפתוח את הדלת בשביל לצאת ולא מצליח בתור יאוש אני הולך אל עברה ועובר דרכה.
מה זה אומר?[/quote]
אני חושב שזה אומר שאתה משקיע מדי בלימודים
1)מגיע מוקדם והכל
2)משתתף בשיעור ומשכיל
[B][I][U]יש לזה שתי אפשרויות לביטוי[/U][/I][/B]
1)אתה צריך קצת להירגע עם להיות ילד משקיע
2)אתה צריך להשקיע יותר ולהמשיך עם זה.
-
[quote=HighDis;744065]אני חושב שזה אומר שאתה משקיע מדי בלימודים
1)מגיע מוקדם והכל
2)משתתף בשיעור ומשכיל
[B][I][U]יש לזה שתי אפשרויות לביטוי[/U][/I][/B]
1)אתה צריך קצת להירגע עם להיות ילד משקיע
2)אתה צריך להשקיע יותר ולהמשיך עם זה.[/quote]
תבין זה לא שאני חננה או חרשן ההפך הגמור אני שונא לימודים אבל יודע את החומר,אני מגיע קודם כי אני לא מתעורר ב-7:30 כמו כולם.
-
[quote=אדון פלריון;744071]תבין זה לא שאני חננה או חרשן ההפך הגמור אני שונא לימודים אבל יודע את החומר,אני מגיע קודם כי אני לא מתעורר ב-7:30 כמו כולם.[/quote]
לא אמרתי שאתה חרשן או חנון
יש ילדים ,כמוני וכמוך שרק משקיעים בלימודים .השקעה היא לא דבר רע