יש כאן ילדים בקבוצת מאי/ אש עם 10 הודעות ויש ילדים כמוני עם 2000+ הודעות בקבוצת מקס
אני לא מבין את זה צריך שהדרגות יעלו לפי מספר הודעות לא לפי זמן באתר אז אני יכול לעזוב משתמש לשנה ולחזור ולראות שאני באש ולא עשיתי כלום איזה יופי טופי!
Printable View
יש כאן ילדים בקבוצת מאי/ אש עם 10 הודעות ויש ילדים כמוני עם 2000+ הודעות בקבוצת מקס
אני לא מבין את זה צריך שהדרגות יעלו לפי מספר הודעות לא לפי זמן באתר אז אני יכול לעזוב משתמש לשנה ולחזור ולראות שאני באש ולא עשיתי כלום איזה יופי טופי!
כי הם פתחו את המשתמש ולא השתמשו בו תחשוב לבד
[QUOTE=MCshay;743643]כי הם פתחו את המשתמש ולא השתמשו בו תחשוב לבד[/QUOTE]
אני יודע את זה אני חושב שזה לא בסדר
מה לא בסדר בזה כולה פתחו משתמש ולא נכנסו אליו
[QUOTE=MCshay;743651]מה לא בסדר בזה כולה פתחו משתמש ולא נכנסו אליו[/QUOTE]
אז שלא יעלו דרגות!
אחי עזוב המצב שלך עאבוד מה זה קשור שלו יעלו דרגות מזה משנה לך תחכה קצת בפורום עוד חודשיים תעלה דרגה מה אתה עצבני בגלל זה
זה רק ידרבן ספאמרים (כמוך לדוגמא ) לעשות יותר ספאם
[QUOTE=killerbee;743652]אז שלא יעלו דרגות![/QUOTE]
-_- אתה שומע את עצמך?
זה פשוט אין דברים כאלה.
רגע , מה אכפת לך בכלל? תחיה את החיים שלך.
באמת מה זה הדבר הזה אני מסכים עם קילרביי בכל אופן מספימים לא משנה אם זה מעלה דרגה אבל למה כאלה שפתחו משתמש שכחו ממנ וחזרו כבר בקבוצת אש ומישהו שהיה פה והשקיע בכלל בקבוצת מקס
[QUOTE=Guille;743686]באמת מה זה הדבר הזה אני מסכים עם קילרביי בכל אופן מספימים לא משנה אם זה מעלה דרגה אבל למה כאלה שפתחו משתמש שכחו ממנ וחזרו כבר בקבוצת אש ומישהו שהיה פה והשקיע בכלל בקבוצת מקס[/QUOTE]
סוףסוף הגיוני אני מסכים עם זה אפילו לא לי אלא למי שמשקיע לפחות!
Wtf?!
זו לא שאלה בכלל, הדרגה נקבעת לפי הזמן בפורום נקודה.
עוד משהו ?
[QUOTE=Guille;743686]באמת מה זה הדבר הזה אני מסכים עם קילרביי בכל אופן מספימים לא משנה אם זה מעלה דרגה אבל למה כאלה שפתחו משתמש שכחו ממנ וחזרו כבר בקבוצת אש ומישהו שהיה פה והשקיע בכלל בקבוצת מקס[/QUOTE]
וואי וואי , מה זה משנה בכלל?!
אז השקעת יופי , בסוף גם אתה תקבל , כל אחד יקבל לא משנה מה.
כולם יקבלו את הדרגה הזאת , הוא נרשם לפניך בשנה , ומה לעשות?!
מה הבעיה שלכם בכלל אני לא מבין? מה צורב לכם?
אני מחכה שהמנהלים יגידו את דעתם (שברורה לי בכל אופן שלי שיגידו) אולי אני אופתע לטובה...
אבל תסביר לי למה זה חשוב לך?
[QUOTE=BeHappy;743701]אבל תסביר לי למה זה חשוב לך?[/QUOTE]
אני מבקש שתפסיק להגיב פה וגם שי הבנתי את הדעה שלכם