טוב אני משחקת ב- Yu-Gi-Oh 5Ds Stardust Accelerator World Championship 2009.
ואני חושבת אם לקנות חפיסה חדשה בחנות בצד ...לקנות ?או לשמור את הכסף כדי לקנות משהו טוב יותר ?
Printable View
טוב אני משחקת ב- Yu-Gi-Oh 5Ds Stardust Accelerator World Championship 2009.
ואני חושבת אם לקנות חפיסה חדשה בחנות בצד ...לקנות ?או לשמור את הכסף כדי לקנות משהו טוב יותר ?
איפה את במשחק?
אממ האמתי איפה שצריך להציל את בליטז מהאלה עם השיער הגבוה ,אבל תמיד יוצאים לי קלפים גרועים ונמאס לי ממש ...כדי או לא?
אם איזה את נתקעת עם ההוא עם הקוסמים או זה עם הדרקונים או בכלל זה עם המבטלי תקיפה
[quote=בר.;744138]אממ האמתי איפה שצריך להציל את בליטז מהאלה עם השיער הגבוה ,אבל תמיד יוצאים לי קלפים גרועים ונמאס לי ממש ...כדי או לא?[/quote]
אז את בהתחלה אני לא ממליץ לך ליקנות חפיסה חדשה במקומך האיתי קונה שני חבילות קטנות של 5 קלפים וזה יספיק לך
[quote=אדון פלריון;744139]אם איזה את נתקעת עם ההוא עם הקוסמים או זה עם הדרקונים או בכלל זה עם המבטלי תקיפה[/quote]
הזה עם הדרקונים נתקעתי ..תמיד ,אבל תמיד יוצאים לי הציפור הורודה הזאת והזה שנראה כמו שואבן אבק ,וכל שאר קסמים או מפלצות חזקות שצריכות למחוק מישהו עבורן ...איך אני בכלל יכולה למחוק מישהו עם הורגים לי אותו על הפעם ראשונה?
יגאל- בסדר,אבל מאיזה חפיסה לקנות ?
חוץ משב10k Dp יש לך יריב חדש אין ממש טעם לחסוך כסף
יש לך מלא מפלצות מתאמות בחפיסה שלך
[QUOTE=Guille;744146]חוץ משב10k Dp יש לך יריב חדש אין ממש טעם לחסוך כסף[/QUOTE]
אז אתה בעצם אומר לקנות חדש?
כן תקני כמה חפיסות ותכיני חדש במצב עריכת חפיסה את יכולה לשמור על החפיסה הקודמת שלך
[QUOTE=Guille;744153]כן תקני כמה חפיסות ותכיני חדש במצב עריכת חפיסה את יכולה לשמור על החפיסה הקודמת שלך[/QUOTE]
אוקיי..אני אחכה לעוד מישהו ואני אחליט ...
לדעתי אל תקשיבי לguile, תקשיבי בחלק מסוים במשחק נחשף לך הבוסטר light of destruction שאיתו תוכלי לבנות דק לייטסוורן. תוכלי לקחת את המשחק איתו בהליכה ברגע שתשיגי JD[אם את לא יודעת מי זה, זה גאדג'מנט דרגון שיוצא מהבוסטר, אם יצא לך 1 תוכלי לקנות עוד למרות שאני אישית הצלחתי לשים תקוד גם בלי שהיה לי אותו, באג כנראה].
את הכסף תחסכי לעתיד כי אחרי שתסיימי תמשחק, את תוכלי לנצח יריבים בוורלד צ'מפיונשיפ או איך שלא קוראים לזה ולחשוף הרבה יריבים ולקבל בוסטרים חדשים[בוסטרים אלה חפיסות הקלפים שאת קונה]
[QUOTE=Blackbeard;744186]לדעתי אל תקשיבי לguile, תקשיבי בחלק מסוים במשחק נחשף לך הבוסטר light of destruction שאיתו תוכלי לבנות דק לייטסוורן. תוכלי לקחת את המשחק איתו בהליכה ברגע שתשיגי JD[אם את לא יודעת מי זה, זה גאדג'מנט דרגון שיוצא מהבוסטר, אם יצא לך 1 תוכלי לקנות עוד למרות שאני אישית הצלחתי לשים תקוד גם בלי שהיה לי אותו, באג כנראה].
את הכסף תחסכי לעתיד כי אחרי שתסיימי תמשחק, את תוכלי לנצח יריבים בוורלד צ'מפיונשיפ או איך שלא קוראים לזה ולחשוף הרבה יריבים ולקבל בוסטרים חדשים[בוסטרים אלה חפיסות הקלפים שאת קונה][/QUOTE]
אוקיי ,תודה.אפשר לנעול .