החליטו לשים להם רישיונות... זאת אומרת שכמעט ולא יהיה מאנגה חינם באיטרנט, אתרים כבר מתחילים למחוק את עצם, כגון OneManga
Printable View
החליטו לשים להם רישיונות... זאת אומרת שכמעט ולא יהיה מאנגה חינם באיטרנט, אתרים כבר מתחילים למחוק את עצם, כגון OneManga
אז תקנו בכסף כמו שצריך כמו כל שאר העולם הנורמלי.
יש תוכנה שאפשר להוריד מאתרים מאנגות מבאס
אני מסכים עם hit man. תקנו מנגות!
זה עדיף בהרבה מלהוריד, גם האיכות וגם החוויה!
אני אומר מניסיון, קראתי לתקופה קצרה און-ליין (לא גאה בזה :P) ואני גם קונה מנגות וזה הרבה יותר עדיף.
[QUOTE=firechimchar;744628]אני מסכים עם hit man. תקנו מנגות!
זה עדיף בהרבה מלהוריד, גם האיכות וגם החוויה!
אני אומר מניסיון, קראתי לתקופה קצרה און-ליין (לא גאה בזה :P) ואני גם קונה מנגות וזה הרבה יותר עדיף.[/QUOTE]
וואלה. באמת שאני שמח בשבילך שאצלכם הכסף צומח על העצים, אבל לא כל בית בישראל יכול להרשות לעצמו לקנות מנגה בתדירות וכמות מספקת. בעולם הפנטזיה שלי הייתי קונה מנגות - אבל אני ריאלי, ואני יודע שאני לא יכול להרשות לעצמי לקנות בכמויות שאני רוצה.
כרגע המנגות שאני קורא לא יורדות, אז לא אכפת לי במיוחד.
לא ישימו רשיונות לכולם,עדיין ישארו אלו שיהיו בלי רשיונות ונוכל לקרוא את המנגות כרגיל בקריאה באינטרנט...
[quote=Powerslave;744634]וואלה. באמת שאני שמח בשבילך שאצלכם הכסף צומח על העצים, אבל לא כל בית בישראל יכול להרשות לעצמו לקנות מנגה בתדירות וכמות מספקת. בעולם הפנטזיה שלי הייתי קונה מנגות - אבל אני ריאלי, ואני יודע שאני לא יכול להרשות לעצמי לקנות בכמויות שאני רוצה.
כרגע המנגות שאני קורא לא יורדות, אז לא אכפת לי במיוחד.[/quote]
למה אתה חושב שלמישהו הכסף צומח על העצים רק בגלל שהואי קונה >:-(
למה אתה שופט רק על פי זה שאני אומר שעדיף לקנות. אמרתי שאני קונה בתדירות גבוהה? אתה יודע כמה קניתי בכלל בחיים שלי?
לפני שאתה סתם מקניט ככה, אני מציע לך קצת לדעת את כל הפרטים ולא סתם לקפוץ.
אוי נו
זה כמו להגיד שהולכים להגביל את ההורדת מוזיקה באינטרנט
יש מיליון אתרים שאפשר להוריד בהם מנגה, סגרו לך את האתר שאתה משתמש בו?
תמצא אתר אחר
אתם יודעים מה אפשר לעשות.?
לבחור איזה 50-100 מנגות הכי טובות והכי אהובות, לחפש יד שנייה ולעשות קנייה מרוכזת באי ביי.
הכי זול, הכי כדאי והכי משתלם. גם אתם יכולים לעשות קנייה כמה גולשים ביחד ואז זה חוסך עוד כסף.
בשבילי אישית זה לא נורא כי אני לא קורא
אבל באסה
כשניסתי ביום שישי למצוא מנגה לקרוא, בכול אתר בשלושת הדפים הראשונים היה כתוב:
This Series will no longer disable on this site.
אני לא עד כדי כך חסר חיים שאני אבזבס כסף על מנגה...
כולה ציורים שאיזה יפני משועמם צייר
[quote=The King Of The Werewolf;744786]כשניסתי ביום שישי למצוא מנגה לקרוא, בכול אתר בשלושת הדפים הראשונים היה כתוב:
This Series will no longer disable on this site.[/quote]
יש לך את זה [URL]http://www.realitylapse.com/[/URL]