יש לי כבר 6 פוקימונים אבל אני רוצה להחליף חלק מהם. כלומר, תפסתי פוקימונים אחרים וזה פשוט לא מראה לי אותם כי יש לי כבר 6.. אני רוצה לוותר על חלק מהפוקימונים, לעזוב אותם או להשאיר אותם איפשהו ולהתחיל לתפוס אחרים. איך אני עושה את זה.?
Printable View
יש לי כבר 6 פוקימונים אבל אני רוצה להחליף חלק מהם. כלומר, תפסתי פוקימונים אחרים וזה פשוט לא מראה לי אותם כי יש לי כבר 6.. אני רוצה לוותר על חלק מהפוקימונים, לעזוב אותם או להשאיר אותם איפשהו ולהתחיל לתפוס אחרים. איך אני עושה את זה.?
יש אפשרות כאשר אתה הולך למחשב לשחרר פוקימון.
תנסה שם.
אני אעשה לך בשלבים:
1.לך למרכז הפוקימונים.
2.רד לקומה התחתונה.
3.אחות הג'וי שם תביא לך את הפאל פאד שזהו חפץ שנחוץ להחלפות,ב]ורום ה-WiFi יש לך פרטים עליו.
4.עכשיו תעלה במדרגות הנעות.
5.עלה עכשיו לקומה העליונה.
6.תיכנס לחדר האמצעי.
עכשיו,אם אתה מחליף ישירות(אם DS אחר שלידך) זה המקום.אם לא-לך למטה ובאחד החדרים אתה יכול להזין את הקוד FC של אנשים ולהחליף איתם גם אם הם לא לידך.
בכל מקרה,יש לך פרטים גם בפורום Wi-FI.
[quote=ShamanBoy;744610]אני אעשה לך בשלבים:
1.לך למרכז הפוקימונים.
2.רד לקומה התחתונה.
3.אחות הג'וי שם תביא לך את הפאל פאד שזהו חפץ שנחוץ להחלפות,ב]ורום ה-WiFi יש לך פרטים עליו.
4.עכשיו תעלה במדרגות הנעות.
5.עלה עכשיו לקומה העליונה.
6.תיכנס לחדר האמצעי.
עכשיו,אם אתה מחליף ישירות(אם DS אחר שלידך) זה המקום.אם לא-לך למטה ובאחד החדרים אתה יכול להזין את הקוד FC של אנשים ולהחליף איתם גם אם הם לא לידך.
בכל מקרה,יש לך פרטים גם בפורום Wi-FI.[/quote]
יפה ומפורט
אבל הוא לא שאל על החלפה עם אנשים אחרים
אלא הוא מחליף אם עצמו
לפותח הנושא-
תלך למרכז הפוקימונים למחשב שבצד ימין.
דבר איתו, תבחר ב"BILL'S PC".
בשביל להעביר פוקימונים למחשב, תבחר "DEPOSIT POKEMON".
בשביל להעביר פוקימונים מהמחשב לשישייה תבחר "WITHDRAW POKEMON".
שם גם תראה את כל הפוקימונים שכבר תפסת אבל לא בשישייה שלך.
תודה לכולם, אכן הצלחתי.
בכל מקרה יש לי עוד שאלה. אני צריך עכשיו ללמד את אחד הפוקימונים שלי Fly, הבעיה היא שאין לי פוקימון שאפשר שיכול ללמוד את זה. איפה אני משיג פוקימון שיכול ללמוד את זה? ואם אפשר על הדרך, שיהיה פוקימון טוב עם פוטנציאל.. רב תודות.
כל פוקימון מעופף יכול ללמוד את זה הכי מומלץ : דרגונייט
הכי נגיש פיגוט/קרובאט/טוגטיק
[QUOTE=Guille;744815]כל פוקימון מעופף יכול ללמוד את זה הכי מומלץ : דרגונייט
הכי נגיש פיגוט/קרובאט/טוגטיק[/QUOTE]
איפה אפשר למצוא דרגונייט?
דרגונייט הוא התפתחות האחרונה של דרטיני את דרטיני מקבלים במתנה אחרי שמנצחים את המכון ה 8 של גוטו וזה כבר ממש לפני הליגה לא כדאי שתהיה בלי פליי עד אז
קח אחד מ3 האופציות שהבאתי לך
אוקי.. רק איפה אני מוצא טוגטיק?
נתנו לך ביצה בעיר המכון הראשונה במרכז הפוקימונים?
[QUOTE=Guille;744866]נתנו לך ביצה בעיר המכון הראשונה במרכז הפוקימונים?[/QUOTE]
כן.. אבל היא בקעה לטוגפי עד כמה שאני רואה.
[QUOTE==-Avihu-=;744867]כן.. אבל היא בקעה לטוגפי עד כמה שאני רואה.[/QUOTE]
טוגטיק הוא ההתפתחות של טוגפי הוא מתפתח משמחה
אל תשאל מה זה שמחה פשוט תעלה איתו שלבים תשים תלך הרבה איתו בשישייה ואל תיתן לו למות
[QUOTE=Guille;744868]טוגטיק הוא ההתפתחות של טוגפי הוא מתפתח משמחה
אל תשאל מה זה שמחה פשוט תעלה איתו שלבים תשים תלך הרבה איתו בשישייה ואל תיתן לו למות[/QUOTE]
איך אפשר לנצח איתו? הוא הדבר הכי חלש בעולם.. רמה 1, לא מצליח לתת מכה עוד לפני שגומרים עליו.
תפוס זובאט או פידג'י, הכי פשוט.
וזובאט הוא אחד מהפוקימונים המהירים במשחק.