רק למי שסיים את המשחק Wc [b]2009[/b] ב-ds מקורי או באימולטור [b]בלי קודים[/b] איך לעזאזל אני מנצח את האחים המוזרים האלה אלפא בטה גמה ודלתה,[b]אני לא רוצה מדריכי וידיאו מעצבנים[/b] כי א' לא רואים כלום וב' מה יעזור לי מדריך וידיאו.
Printable View
רק למי שסיים את המשחק Wc [b]2009[/b] ב-ds מקורי או באימולטור [b]בלי קודים[/b] איך לעזאזל אני מנצח את האחים המוזרים האלה אלפא בטה גמה ודלתה,[b]אני לא רוצה מדריכי וידיאו מעצבנים[/b] כי א' לא רואים כלום וב' מה יעזור לי מדריך וידיאו.
איזה חפיסות יש להם?
[quote=TheChosenOne;744753]איזה חפיסות יש להם?[/quote]
אני ביקשתי מי שניצח אותם כבר לענות לי אל תעלב אבל אני לא מבקש ממי שהתחיל לפני כמה ימים ועכשיו הוא עוד לא ניצח את יוסיי בטורבו קרב.
זה קשה אבל ניצחתי אותם בסוף עם חפיסה שמגנה עליי ומורידה ליריב נקודות חיים
[quote=Guille;744768]זה קשה אבל ניצחתי אותם בסוף עם חפיסה שמגנה עליי ומורידה ליריב נקודות חיים[/quote]
הטקטיקה הזו לא עזרה לי אבל אני אשתמש בה שוב,עוד אפשריות?
אחי אתה צריך מפלצות תיאום טובות כמ הדרקון הקוסמי
אבל בגלל שקשה להשיג אותו הייתי מציע לך על חפיסת הגנה מאו טובה שתשמור לך על נק' החיים
[quote=PokeStyle;744822]אחי אתה צריך מפלצות תיאום טובות כמ הדרקון הקוסמי
אבל בגלל שקשה להשיג אותו הייתי מציע לך על חפיסת הגנה מאו טובה שתשמור לך על נק' החיים[/quote]
יש לי רק שלוש:האנדרויד הקסום שנותן בכול תור 600 חיים על כול מפלצת על-חושי שיש לי בזירה,היצור בעל 7 הכוכבים שאם אני מוציא מין המשחק מפלצת על-חושית אני מקבל 1200 נק' חיים ויש לי את הגיה תיאום הזה.
[quote=אדון פלריון;744756]אני ביקשתי מי שניצח אותם כבר לענות לי אל תעלב אבל אני לא מבקש ממי שהתחיל לפני כמה ימים ועכשיו הוא עוד לא ניצח את יוסיי בטורבו קרב.[/quote]
לא התחלתי בכלל, ואין לי מושג מה זה יוסי או טורבו קרב
אבל בכול זאת הייתי יכול לעזור לך, חבל P:
[quote=TheChosenOne;744832]לא התחלתי בכלל, ואין לי מושג מה זה יוסי או טורבו קרב
אבל בכול זאת הייתי יכול לעזור לך, חבל P:[/quote]
סליחה איך אתה יכול לעזור לי במשחק של D5 אם אתה לא יודע מי זה גיבור הסדרה?
בגרסאת 2009 יש מלא בעיות אני שונא את הגרסא הזאת
מעדיף את 2010
לא תוכל להשיג מפלצות תיאום עד שאתה מסיים את המשחק
ניצחתי אותם בעזרת חפיסת הלייטסוורן שלי, לא סופרת אותם למרות שאחד מהם משתמש בה וזאת כן בעיה.
[quote=Guille;744837]בגרסאת 2009 יש מלא בעיות אני שונא את הגרסא הזאת
מעדיף את 2010
לא תוכל להשיג מפלצות תיאום עד שאתה מסיים את המשחק[/quote]
אני לא יכול לשחק ב-DS מקורי במשחק 2010 זו בעיה בשבילי.
ולגבי חרבות האור צייד הכלבים תמיד מציק לי אך מצאתי דרך לנצח את היכולות של המפלצות שלו עכשיו הבעיה היא הקסמים והמלכודות והמתקפות.
אז תשחק במחשב מה הבעיה
[quote=אדון פלריון;744836]סליחה איך אתה יכול לעזור לי במשחק של D5 אם אתה לא יודע מי זה גיבור הסדרה?[/quote]
כי אני מבין במשחק הקלפים עצמו ולא ממש אכפת לי מהאנימה המטומטמת ^^"
[quote=TheChosenOne;744844]כי אני מבין במשחק הקלפים עצמו ולא ממש אכפת לי מהאנימה המטומטמת ^^"[/quote]
טוב מספיק טוב,הוא משתמש בחפיסת זומבים בדרך כלל אצלי השדים יותר חזקים מין הזומבים ואני בכול זאת לא מצליח